Δηλώστε συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2023

Το αγώνισμα θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος, μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ημιμαραθώνιος © Shutterstock

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσει τον ΗμιΜαραθώνιο Δρόμο Ανδρών – Γυναικών, αγώνισμα τoυ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ έτους 2023, και για πρώτη φορά φέτος το Family Run 1000 μ. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου με ώρα εκκίνησης για τους άνδρες και τις γυναίκες στις 9 π.μ., με αφετηρία επί της Λ. Αμαλίας, στο ύψος της πλατείας Συντάγματος, μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (ΜΑΣ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 2 μ.μ. στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνσηentries@segas.gr. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Οι αθλητές – αθλήτριες θα παραλάβουν τους αριθμούς τους την ημέρα του αγώνα από τo Κέντρο Εγγραφών & Διανομής Υλικού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων  (Πειραιώς 100, 11854 – Γκάζι). Για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουν οριστεί οι παρακάτω ημέρες και ώρες:

Σάββατο 18 Μαρτίου: 10 π.μ. - 6 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νέα ομιλία του "Προστασία της φύσης Lab" για την κλιματική αλλαγή

Η νέα ομιλία της δράσης "Προστασία της φύσης Lab" εστιάζει στην περιβαλλοντική κρίση και τις επιπτώσεις της στην υγεία μας.

22/03/2023

Βραδιά-έκπληξη από το ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κηφισιά – Κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ από την οικογένεια λαχνών "ΕΦΤΑΡΙΑ"

Τα Σμαραγδένια, Διαμαντένια και Χρυσά "ΕΦΤΑΡΙΑ", με μεγάλα κέρδη, περιμένουν τους παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Επαναπατρίζονται 29 πολύτιμες αρχαιότητες στην Ελλάδα

Τα αντικείμενα που ανακτήθηκαν με ενέργειες της Εισαγγελίας του Μανχάταν παραδόθηκαν στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η Μαρία Φράγκου μιλά για το μείζον πρόβλημα της λειψυδρίας στη Χιλή, την άνιση πρόσβαση στο νερό και το πώς ο φεμινισμός συνεισφέρει στην επίλυση οικολογικών ζητημάτων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, η καθηγήτρια από το Πανεπιστήμιο της Χιλής και ακτιβίστρια Μαρία Φράγκου μάς μιλά για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανισότητες στη χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι λόγω της έλλειψης ισότιμης πρόσβασης στο νερό.

Το "Makedonia Palace" είναι υπερήφανο μέλος της World Hotels

To εμβληματικό ξενοδοχείο είναι το πρώτο στην Ελλάδα που συγκαταλέγεται στην ανώτατη κατηγορία της "World Hotels Luxury Collection".

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής η έκθεση "ΑμεΑ-Αναπηρία –Αποκατάσταση" στο Ζάππειο

Oλοκληρώθηκε στο Ζάππειο η τριήμερη έκθεση "ΑμεΑ-Αναπηρία –Αποκατάσταση" η οποία πραγματοποιήθηκε με τη θερμή υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Η εφηβεία συναντά την τρίτη ηλικία στη δράση "Across Generations"

Η νέα δράση της Cinemathesis για άτομα της τρίτης ηλικίας περιλαμβάνει μια σειρά εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών συναντήσεων σε κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων με κύριο στόχο την υποστήριξη ατόμων τρίτης ηλικίας.