Απόκριες με 7000 καρναβαλιστές στην κεντρική παρέλαση στον Ρέντη

Άρματα με θέματα επικαιρότητας και καρναβαλιστές σε μια γιορτή με μουσικές και πυροτεχνήματα.

29ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη

Με αεροπλάνα και ρολόγια που χορεύουν, γοργόνες που βγαίνουν στη στεριά, παλέτες που τραγουδούν, μολυβένιους στρατιώτες, μάγισσες και κολοκύθες και έναν γορίλα "Βασιλιά Καρνάβαλο" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η Κεντρική Καρναβαλική παρέλαση στο Ρέντη (οδός Φλέμινγκ) στις 12 μ.μ.

Θα παρελάσουν 16 άρματα με θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο και οι καρναβαλιστές αναμένεται να ξεπεράσουν τους 7.000. Θα ακολουθήσει γιορτή με ζωντανή μουσική στην κεντρική πλατεία του Ρέντη ενώ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου (7 μ.μ.), η πλατεία Κουμπάκη (Νίκαια)  θα γεμίσει με μουσικές και πυροτεχνήματα. Στο παραδοσιακό γλέντι  συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Χορταστικό Athens Beer Weekend στην Κυψέλη

Δύο must φεστιβάλ για το ΣΚ και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 14 έως 20/9.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
13/09/2025

Καλή η 24ωρη λειτουργία στα ΜΜΜ, αλλά μήπως να δούμε πρώτα κι αυτά;

Μπορούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας να λειτουργούν 24 ώρες όταν ακόμη υπάρχουν μερικά ακόμη θεματάκια προς βελτίωση; Μία ματιά στα πιο συνηθισμένα και καθημερινά εξ' αυτών από την οπτική του επιβάτη.

ΚΠΙΣΝ Park Your Cinema: Σεπτέμβριος στην Αθήνα αλλά με ρομαντισμό καλοκαιριού

Νύχτες κάτω από τα αστέρια και κινηματογράφος προσβάσιμος για όλους κάνουν την επιστροφή στην πόλη έξτρα μαγική.

Θέλεις να μάθεις φωτογραφία; Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας διοργανώνει μαθήματα

Ο ετήσιος κύκλος μαθημάτων του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους και συνδυάζει θεωρία και πράξη.

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του τεμένους Defterdar και της κρήνης της κάθαρσης στην Κω

Το Υπουργείο Πολιτισμού περατώνει τις εργασίες προστασίας, αποκατάστασης, συντήρησης και ανάδειξης των μνημείων που επλήγησαν από τον σεισμό του 2017.

Εσύ έχεις δει την "Αθηνάς Χωρίς Αυτοκίνητο";

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει ένα 24ωρο γεμάτο δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο: από ταινίες του Midnight Express μέχρι γιόγκα και συναυλία με τον Πάνο Βλάχο.