Οι προσφορές στο e-shop των βιβλιοπωλείων του ΜΙΕΤ συνεχίζονται

Βιβλιόφιλοι απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορείτε να επωφεληθείτε των προσφορών μέσω του e-shop των βιβλιοπωλείων ΜΙΕΤ.

Βιβλία

Από τις 15 έως τις έως 28 Φεβρουαρίου οι βιβλιόφιλοι απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορείτε να επωφεληθείτε των προσφορών μέσω του e-shop των βιβλιοπωλείων ΜΙΕΤ. Συνολικά πάνω από 3.000 τίτλοι, όχι μόνο από τις Εκδόσεις του ΜΙΕΤ, αλλά και 30 συνεργαζόμενων φορέων σάς περιμένουν στο www.mietbookstore.gr.

Αποκτήστε σε εξαιρετικά προσιτές τιμές σπουδαία έργα και τίτλους-κοσμήματα της παγκόσμιας και της εγχώριας πνευματικής παραγωγής, που καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κ.τ.λ.) με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή από 30€. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Φωτισμός αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Ευρωπού στο Κιλκίς

Με τον φωτισμό ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου, στον οποίον φιλοξενούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενισχύεται η ασφάλεια του χώρου, η αισθητική και η λειτουργικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: 48 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο

Υπεγράφη η σχετική πρόσκληση προς το Υπουργείο Πολιτισμού που αναμένεται να δώσει ώθηση στις εναλλακτικές μορφές θεματικού τουρισμού

H Aegean στο πλευρό της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής

"Πάμε Ελλάδα", το μήνυμα της aegean για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινά στις αρχές του 2025 η ανάπτυξη κατοικιών στο νέο Μινιόν

Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς, πόσο θα κοστίζουν.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ανατριχίλες και ιντριγκαδόρικα ξενύχτια στην Αθήνα

Δύο μοναδικές ολονύχτιες εμπειρίες σε Ακαδημία Πλάτωνος και ΚΠΙΣΝ, αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 20 έως 26/7.

Αν δεν ήξερες για το Μαυράθηρο ήρθε η ώρα & στο συστήνει η Canava Roussos

Είναι πληθωρικό και υπάρχει λόγος. Οι τρεις δυναμικές ποικιλίες της Σαντορίνης το ενορχηστρώνουν και φέρνουν τα πάνω κάτω.