Κομψές δημιουργίες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο "Madame Fraise"

Η «Madame Fraise» χαρίζει και φέτος τις πιο ελκυστικές και φινετσάτα γλυκές απολαύσεις για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Red Velvet Rose Madame Fraise

Η γλυκιά γαλλική φινέτσα των signature δημιουργιών των καταξιωμένων pastry chefs Ευγένιου Βαρδακαστάνη και Γιάννη Κίκιρα στη "Madame Fraise", το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας, είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Το σικάτο Red Velvet Rose (κεντρική φωτογραφία), το πιο όμορφο, κατακόκκινο τριαντάφυλλο της φετινής γιορτής και επιλογή διαθέσιμη από τις 13 Φεβρουαρίου, είναι ένα αέρινο cake αρωματισμένο με λικέρ kirsch, κόκκινα φρούτα και frosting κρέμας τυριού, ιδανικό για το άλλο σας μισό, αλλά και όλους όσους αγαπάτε. 

Noble Panettone

Την ίδια ημέρα, το αγαπημένο Noble Panettone®, θα παρουσιαστεί σε μια σπέσιαλ εκδοχή "Φρούτων του Δάσους" με βατόμουρα, κεράσια και σοκολάτα γάλακτος με αρώματα καραμέλας και ξηρών καρπών, που θα διατίθεται, όπως πάντα, σε μέγεθος του ενός κιλού και των 500 γραμμαρίων. 

Madame Chocolat

Η "Madame Chocolat", η ιδιαίτερα αισθησιακή κυρία της σειράς των celebration cakes της "Madame Fraise", έκανε το ντεμπούτο της τα Χριστούγεννα και γοήτευσε όλους όσους τη γνώρισαν. Βελούδινη, με εκπληκτικές υφές τούρτα σοκολατίνα με τραγανό feuillete praline, απαλή κρέμα gianduja και mousse σοκολάτας 62%. Το βαθύ, σοκολατένιο της χρώμα και η κοσμική της όψη την αναδεικνύουν σε εκπληκτική επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Mini bites selection

Η γιορτή των ερωτευμένων σηματοδοτεί και την εγκαινίαση του "mini bites selection", μιας παιχνιδιάρικης συλλογής τεσσάρων ανεπανάληπτων γεύσεων – Paris-Brest, Rose Cheesecake, Lemon Pie και Vibrato – σε μέγεθος "μπουκιάς". Η κάθε επιλογή θα κρύβει μέσα της δώδεκα συνολικά τεμάχια – τρία από την κάθε γεύση. Μια καταπληκτική επιλογή μικρής, γλυκιάς ευχαρίστησης που μπορείτε να χαρείτε με το έτερον σας ήμισυ αλλά και να προσφέρετε σε γνωστούς και φίλους σε κάθε περίσταση.

Όπως πάντα, όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις πλατφόρμες τροφοδιανομής (wolt, efood), καθώς και με απευθείας παραλαβή από το εργαστήριο της Madame Fraise.

Υμηττού 225, Τηλ. 21 1418 6086

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.