Ανοικτή εκδήλωση με θέμα τις στάσεις και αντιλήψεις της ελληνικής κοινωνίας για το Σύνταγμα

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση έρευνας κοινής γνώμης και συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η ελληνική κοινωνία το Σύνταγμα.

Ξεναγήσεις ξανά στη Βουλή

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Συνταγματικών και Θεσμικών Εξελίξεων Syntagma Watch, συνδιοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα "Στάσεις και αντιλήψεις της ελληνικής κοινωνίας για το Σύνταγμα στις 19 Ιανουαρίου (6 μ.μ-8 μ.μ) στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60).

Η παρουσίαση της έρευνας θα πραγματοποιηθεί από τον Γιώργο Σιάκα (Επίκουρος Καθηγητής, Διευθυντής της Μονάδας Ερευνών του ΕΠΙ ΠαΜακ) και η συνταγματική ανάλυση της έρευνας από τον Καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, Πρόεδρο του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου. Θα παρέμβουν οι: Όλγα Κεφαλογιάννη (Βουλευτής ΝΔ), Έφη Αχτσιόγλου (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Καμίνης (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η Αλκμήνη Φωτιάδου (Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου, Δικηγόρος)

Η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου (Facebook, YouTube) και του Syntagma Watch (Facebook, YouTube) ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

www.cecl.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Φωτισμός αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Ευρωπού στο Κιλκίς

Με τον φωτισμό ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου, στον οποίον φιλοξενούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενισχύεται η ασφάλεια του χώρου, η αισθητική και η λειτουργικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: 48 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο

Υπεγράφη η σχετική πρόσκληση προς το Υπουργείο Πολιτισμού που αναμένεται να δώσει ώθηση στις εναλλακτικές μορφές θεματικού τουρισμού

H Aegean στο πλευρό της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής

"Πάμε Ελλάδα", το μήνυμα της aegean για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινά στις αρχές του 2025 η ανάπτυξη κατοικιών στο νέο Μινιόν

Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς, πόσο θα κοστίζουν.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ανατριχίλες και ιντριγκαδόρικα ξενύχτια στην Αθήνα

Δύο μοναδικές ολονύχτιες εμπειρίες σε Ακαδημία Πλάτωνος και ΚΠΙΣΝ, αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 20 έως 26/7.

Αν δεν ήξερες για το Μαυράθηρο ήρθε η ώρα & στο συστήνει η Canava Roussos

Είναι πληθωρικό και υπάρχει λόγος. Οι τρεις δυναμικές ποικιλίες της Σαντορίνης το ενορχηστρώνουν και φέρνουν τα πάνω κάτω.