Ανοικτή εκδήλωση με θέμα τις στάσεις και αντιλήψεις της ελληνικής κοινωνίας για το Σύνταγμα

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση έρευνας κοινής γνώμης και συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η ελληνική κοινωνία το Σύνταγμα.

Ξεναγήσεις ξανά στη Βουλή

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Συνταγματικών και Θεσμικών Εξελίξεων Syntagma Watch, συνδιοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα "Στάσεις και αντιλήψεις της ελληνικής κοινωνίας για το Σύνταγμα στις 19 Ιανουαρίου (6 μ.μ-8 μ.μ) στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60).

Η παρουσίαση της έρευνας θα πραγματοποιηθεί από τον Γιώργο Σιάκα (Επίκουρος Καθηγητής, Διευθυντής της Μονάδας Ερευνών του ΕΠΙ ΠαΜακ) και η συνταγματική ανάλυση της έρευνας από τον Καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, Πρόεδρο του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου. Θα παρέμβουν οι: Όλγα Κεφαλογιάννη (Βουλευτής ΝΔ), Έφη Αχτσιόγλου (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Καμίνης (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η Αλκμήνη Φωτιάδου (Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου, Δικηγόρος)

Η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου (Facebook, YouTube) και του Syntagma Watch (Facebook, YouTube) ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

www.cecl.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.