Τα Μέθανα στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου για το 2023, σύμφωνα με τους New York Times

Γιατί όχι;

Μέθανα στους New York Times

Η λίστα των New York Times με τους 52 προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κανείς το 2023 περιλαμβάνει και έναν ελληνικό. Δεν πρόκειται για κάποιο από τα δημοφιλή (ή λιγότερο δημοφιλή) ελληνικά νησιά, ούτε κάποια φασαίϊκη γειτονιά της Αθήνας. Η ανάκαμψη του ταξιδιωτικού κόσμου μετά τους περιορισμούς της πανδημίας, θέλει τα Μέθανα να είναι εκείνα που τραβούν το ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντοτε με το έγκριτο Μέσο.

"Το πλησιέστερο στην Αθήνα ενεργό ηφαίστειο τη Ελλάδας, βρίσκεται σε μία χερσόνησο νοτιοδυτικά της ελληνικής πρωτεύουσας. Αν και σε μεγάλο βαθμό η περιοχή είναι άγνωστη στους τουρίστες, εξελίσσεται αργά, εν μέρει και λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς της ως προορισμός πεζοπορίας" αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο των Times, κάνοντας λόγο και για τις θερμές πηγές που βρίσκονται κοντά.

Σε περίπτωση που ψήθηκες για εκδρομή προς το βορειοανατολικό τμήμα της Πελοποννήσου, μπορείς να μάθεις περισσότερα για την περιοχή από το παλαιότερο αλλά πλήρες θέμα του Βαλσάμη Δουκάκη στο 'Αθηνόραμα Travel'.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η Ύπατη Αρμοστεία προσφέρει βοήθεια για τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία

Ομάδες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες βρίσκονται στο πεδίο και παρέχουν σωτήρια βοήθεια στις οικογένειες που έχουν πληγεί από αυτή την καταστροφή.

08/02/2023

Η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται με το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" και τους Δήμους για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν με οχήματα της Περιφέρειας σε αποθηκευτικούς χώρους του ΣΕΦ και ακολούθως άμεσα θα αποσταλούν στην Τουρκία, με μεγάλα φορτηγά.

Κομψές δημιουργίες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο "Madame Fraise"

Η "Madame Fraise" χαρίζει και φέτος τις πιο ελκυστικές και φινετσάτα γλυκές απολαύσεις για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Πρόσκληση από τον Δήμο Αθηναίων για ανθρωπιστική βοήθεια των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας

Από αύριο Τετάρτη στο Δημαρχείο της Αθήνας, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας και στις Λέσχες Φιλίας, συγκεντρώνονται είδη ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Οι Γιατροί του Κόσμου δίπλα στους πληγέντες του σεισμού σε Τουρκία και Συρία

Οι Γιατροί του Κόσμου συντάσσονται στο πλευρό του τουρκικού και συριακού λαού που συγκλονίζονται από τις καταστροφικές επιπτώσεις του φονικού σεισμού μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία.

Η Όλγα Μαλέα διάβασε "Tα Παιδιά της Μεγάλης Σιωπής" της Μάιρας Παπαθανασοπούλου, που θα μπορούσαν να γίνουν μια "πραγματικά Ευρωπαϊκή τηλεοπτική σειρά"

Η γνωστή σκηνοθέτρια της τηλεόρασης και του κινηματογράφου προτείνει το βιβλίο για τον έρωτα δύο νέων υπό το βλέμμα των ανατολικογερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

Παράταση της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, εκθετών και επισκεπτών της, προχώρησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα τρίτης ημέρας της διοργάνωσης.