"50 Best Hotels": Ο νέος θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως

Μετά τους έγκριτους θεσμούς των «50 Best Restaurants» και «50 Best Bars», ο οργανισμός που καθιέρωσε το πρωτοπόρο brand «50 Best» ανακοίνωσε μια νέα λίστα που σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη είσοδό του και στον ταξιδιωτικό τομέα.

Ξενοδοχείο

Η πρώτη λίστα των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο αναδεικνύοντας εξαιρετικές ξενοδοχειακές εμπειρίες διεθνώς με το λανσάρισμά της να σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη είσοδο του πρωτοπόρου brand "50 Best" και στον ταξιδιωτικό τομέα.

Ο Tim Brooke-Webb, Διευθύνων Σύμβουλος του θεσμού "50 Best", αναφέρει: "Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε γίνει ο ηγέτης της διεθνούς αγοράς στην παροχή των πιο αξιόπιστων καταλόγων εστιατορίων και μπαρ του πλανήτη, διαμορφωμένων από ειδικούς. Μας φαίνεται φυσικό να κλείσουμε τον κύκλο, ενώνοντας εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία. Η φιλοξενία είναι αυτό με το οποίο είμαστε παθιασμένοι και πιστεύουμε ότι τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ρίξουμε τα φώτα της δημοσιότητας στα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα καθώς αυτά ανοικοδομούνται μετά τις συνέπειες της πανδημίας. Στόχος μας με αυτά τα βραβεία είναι να καθορίσουμε, να ηγηθούμε και να ενισχύσουμε τη συζήτηση για το μέλλον της φιλοξενίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ενοποιητική πλατφόρμα για τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και τα εκπληκτικά άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτά, αλλά και για τους καταναλωτές που αγαπούν τα ταξίδια, βοηθώντας τους να επιλέξουν τα καλύτερα μέρη διαμονής". Ο Mark Sansom, Διευθυντής Περιεχομένου του The World's 50 Best Hotels, συνεχίζει: "Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην αγορά για μια πραγματικά ισότιμη κατάταξη ξενοδοχείων. Σχεδιάζαμε εδώ και χρόνια να διασφαλίσουμε ότι τα βραβεία μας θα είναι όσο το δυνατόν πιο διαφανή και χωρίς αποκλεισμούς, συμβουλευόμενοι ειδικούς στον ταξιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύστημα που να ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κλάδο, αξιοποιώντας την εμπειρία μας στο χώρο των εστιατορίων και των μπαρ. Σε αντίθεση με άλλα βραβεία, δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή, την προεπιλογή ή τη συμμετοχή. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας κατάλογος με τις πιο αξέχαστες ξενοδοχειακές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, που θα εξυμνεί το τεράστιο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά, ενώ θα εμπνέει τις ξενοδοχειακές ομάδες να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Θα προσφέρει στους ταξιδιώτες έναν έγκριτο κατάλογο με τα 50 καλύτερα καταλύματα στον κόσμο, τα οποία θα επιλεγούν από μια έμπειρη και ευρεία επιτροπή εμπειρογνωμόνων του κλάδου της φιλοξενίας".

Ο πρώτος κατάλογος των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου θα αποκαλυφθεί σε μια ζωντανή αντίστροφη μέτρηση, παράλληλα με μια σειρά ειδικών βραβείων, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του καλύτερου ξενοδοχείου του κόσμου 2023. Η κατάταξη θα αντικατοπτρίζει τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που συγκεντρώθηκαν από 580 ανώνυμους ψηφοφόρους - ένα ισορροπημένο σύνολο ξενοδόχων, ταξιδιωτικών δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών και έμπειρων διεθνών ταξιδιωτών - με επικεφαλής μια ομάδα κορυφαίων του κλάδου προέδρων της Ακαδημίας σε εννέα περιοχές παγκοσμίως. Οι ψηφοφόροι καλούνται απλώς να αναφέρουν τις επτά καλύτερες ξενοδοχειακές εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της διετούς περιόδου ψηφοφορίας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.