"50 Best Hotels": Ο νέος θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως

Μετά τους έγκριτους θεσμούς των «50 Best Restaurants» και «50 Best Bars», ο οργανισμός που καθιέρωσε το πρωτοπόρο brand «50 Best» ανακοίνωσε μια νέα λίστα που σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη είσοδό του και στον ταξιδιωτικό τομέα.

Ξενοδοχείο

Η πρώτη λίστα των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο αναδεικνύοντας εξαιρετικές ξενοδοχειακές εμπειρίες διεθνώς με το λανσάρισμά της να σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη είσοδο του πρωτοπόρου brand "50 Best" και στον ταξιδιωτικό τομέα.

Ο Tim Brooke-Webb, Διευθύνων Σύμβουλος του θεσμού "50 Best", αναφέρει: "Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε γίνει ο ηγέτης της διεθνούς αγοράς στην παροχή των πιο αξιόπιστων καταλόγων εστιατορίων και μπαρ του πλανήτη, διαμορφωμένων από ειδικούς. Μας φαίνεται φυσικό να κλείσουμε τον κύκλο, ενώνοντας εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία. Η φιλοξενία είναι αυτό με το οποίο είμαστε παθιασμένοι και πιστεύουμε ότι τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ρίξουμε τα φώτα της δημοσιότητας στα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα καθώς αυτά ανοικοδομούνται μετά τις συνέπειες της πανδημίας. Στόχος μας με αυτά τα βραβεία είναι να καθορίσουμε, να ηγηθούμε και να ενισχύσουμε τη συζήτηση για το μέλλον της φιλοξενίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ενοποιητική πλατφόρμα για τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και τα εκπληκτικά άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτά, αλλά και για τους καταναλωτές που αγαπούν τα ταξίδια, βοηθώντας τους να επιλέξουν τα καλύτερα μέρη διαμονής". Ο Mark Sansom, Διευθυντής Περιεχομένου του The World's 50 Best Hotels, συνεχίζει: "Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην αγορά για μια πραγματικά ισότιμη κατάταξη ξενοδοχείων. Σχεδιάζαμε εδώ και χρόνια να διασφαλίσουμε ότι τα βραβεία μας θα είναι όσο το δυνατόν πιο διαφανή και χωρίς αποκλεισμούς, συμβουλευόμενοι ειδικούς στον ταξιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύστημα που να ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κλάδο, αξιοποιώντας την εμπειρία μας στο χώρο των εστιατορίων και των μπαρ. Σε αντίθεση με άλλα βραβεία, δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή, την προεπιλογή ή τη συμμετοχή. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας κατάλογος με τις πιο αξέχαστες ξενοδοχειακές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, που θα εξυμνεί το τεράστιο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά, ενώ θα εμπνέει τις ξενοδοχειακές ομάδες να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Θα προσφέρει στους ταξιδιώτες έναν έγκριτο κατάλογο με τα 50 καλύτερα καταλύματα στον κόσμο, τα οποία θα επιλεγούν από μια έμπειρη και ευρεία επιτροπή εμπειρογνωμόνων του κλάδου της φιλοξενίας".

Ο πρώτος κατάλογος των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου θα αποκαλυφθεί σε μια ζωντανή αντίστροφη μέτρηση, παράλληλα με μια σειρά ειδικών βραβείων, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του καλύτερου ξενοδοχείου του κόσμου 2023. Η κατάταξη θα αντικατοπτρίζει τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που συγκεντρώθηκαν από 580 ανώνυμους ψηφοφόρους - ένα ισορροπημένο σύνολο ξενοδόχων, ταξιδιωτικών δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών και έμπειρων διεθνών ταξιδιωτών - με επικεφαλής μια ομάδα κορυφαίων του κλάδου προέδρων της Ακαδημίας σε εννέα περιοχές παγκοσμίως. Οι ψηφοφόροι καλούνται απλώς να αναφέρουν τις επτά καλύτερες ξενοδοχειακές εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της διετούς περιόδου ψηφοφορίας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Αποκαθίσταται η Νέα Μονή, στη Χίο, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Με την ολοκλήρωση του έργου, το 2025, το δυτικό τμήμα της περιβόλου της Μονής καθίσταται προσβάσιμο και επισκέψιμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/02/2024

Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι "All About Safety"

Το Matterz παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ομιλιών αποκλειστικά αφιερωμένο σε θηλυκότητες.

Το "Μυστήριο 137" μεταφέρει στο σήμερα την έννοια της επαγγελματικής αλληλεγγύης αξιοποιώντας τον πολιτισμό ως μέσο κοινωνικής αλλαγής

Η 2023 Ελευσίς, σε συνεργασία με το δίκτυο Culture for Change διοργανώνουν δυζητήσεις, εργαστήρια και εκδηλώσεις για το μέλλον και την ανάπτυξη των συλλογικών πρωτοβουλιών των επαγγελματιών του πολιτιστικού χώρου.

Κουκάκι: Μια βόλτα στα στέκια της Δημητρακοπούλου

Ροκάδικα, λαχταριστό street food, πρωτότυπα concept stores -τα στέκια της Δημητρακοπούλου είναι πολλά και μας προ(σ)καλούν να εξερευνήσουμε τη γειτονιά του Κουκακίου για να βρούμε το νέο αγαπημένο μας.

Αξεσουάρ και αναρχία: Για τα Εξάρχεια και το "Polyamorous"

Δύο αντίθετες τάσεις απαιτούν συγκεκριμένη εξέλιξη από τα Εξάρχεια, ξεχνώντας ότι το βασικό προσόν τους είναι η αμφισημία.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Last call για το 27ο Παζάρι Βιβλίου

Αυλαία για τη βιβλιοφιλική διοργάνωση στο κέντρο της πόλης, ημερίδα για έναν σπουδαίο νεοελληνιστή και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 17 έως 23/2.