"50 Best Hotels": Ο νέος θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως

Μετά τους έγκριτους θεσμούς των «50 Best Restaurants» και «50 Best Bars», ο οργανισμός που καθιέρωσε το πρωτοπόρο brand «50 Best» ανακοίνωσε μια νέα λίστα που σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη είσοδό του και στον ταξιδιωτικό τομέα.

Ξενοδοχείο

Η πρώτη λίστα των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο αναδεικνύοντας εξαιρετικές ξενοδοχειακές εμπειρίες διεθνώς με το λανσάρισμά της να σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη είσοδο του πρωτοπόρου brand "50 Best" και στον ταξιδιωτικό τομέα.

Ο Tim Brooke-Webb, Διευθύνων Σύμβουλος του θεσμού "50 Best", αναφέρει: "Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε γίνει ο ηγέτης της διεθνούς αγοράς στην παροχή των πιο αξιόπιστων καταλόγων εστιατορίων και μπαρ του πλανήτη, διαμορφωμένων από ειδικούς. Μας φαίνεται φυσικό να κλείσουμε τον κύκλο, ενώνοντας εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία. Η φιλοξενία είναι αυτό με το οποίο είμαστε παθιασμένοι και πιστεύουμε ότι τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ρίξουμε τα φώτα της δημοσιότητας στα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα καθώς αυτά ανοικοδομούνται μετά τις συνέπειες της πανδημίας. Στόχος μας με αυτά τα βραβεία είναι να καθορίσουμε, να ηγηθούμε και να ενισχύσουμε τη συζήτηση για το μέλλον της φιλοξενίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ενοποιητική πλατφόρμα για τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και τα εκπληκτικά άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτά, αλλά και για τους καταναλωτές που αγαπούν τα ταξίδια, βοηθώντας τους να επιλέξουν τα καλύτερα μέρη διαμονής". Ο Mark Sansom, Διευθυντής Περιεχομένου του The World's 50 Best Hotels, συνεχίζει: "Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην αγορά για μια πραγματικά ισότιμη κατάταξη ξενοδοχείων. Σχεδιάζαμε εδώ και χρόνια να διασφαλίσουμε ότι τα βραβεία μας θα είναι όσο το δυνατόν πιο διαφανή και χωρίς αποκλεισμούς, συμβουλευόμενοι ειδικούς στον ταξιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύστημα που να ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κλάδο, αξιοποιώντας την εμπειρία μας στο χώρο των εστιατορίων και των μπαρ. Σε αντίθεση με άλλα βραβεία, δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή, την προεπιλογή ή τη συμμετοχή. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας κατάλογος με τις πιο αξέχαστες ξενοδοχειακές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, που θα εξυμνεί το τεράστιο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά, ενώ θα εμπνέει τις ξενοδοχειακές ομάδες να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Θα προσφέρει στους ταξιδιώτες έναν έγκριτο κατάλογο με τα 50 καλύτερα καταλύματα στον κόσμο, τα οποία θα επιλεγούν από μια έμπειρη και ευρεία επιτροπή εμπειρογνωμόνων του κλάδου της φιλοξενίας".

Ο πρώτος κατάλογος των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου θα αποκαλυφθεί σε μια ζωντανή αντίστροφη μέτρηση, παράλληλα με μια σειρά ειδικών βραβείων, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του καλύτερου ξενοδοχείου του κόσμου 2023. Η κατάταξη θα αντικατοπτρίζει τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που συγκεντρώθηκαν από 580 ανώνυμους ψηφοφόρους - ένα ισορροπημένο σύνολο ξενοδόχων, ταξιδιωτικών δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών και έμπειρων διεθνών ταξιδιωτών - με επικεφαλής μια ομάδα κορυφαίων του κλάδου προέδρων της Ακαδημίας σε εννέα περιοχές παγκοσμίως. Οι ψηφοφόροι καλούνται απλώς να αναφέρουν τις επτά καλύτερες ξενοδοχειακές εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της διετούς περιόδου ψηφοφορίας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

02/02/2023

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.

Έργα αποκατάστασης για το Αναψυκτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

Το νέο κτίριο θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων για το επίσημο έτος τίτλου της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

Η απόφαση της UNESCO για την ένταξη του Ολύμπου στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς αναμένεται έως τον Σεπτέμβριο του 2023.

Καλλιτεχνικά επαγγέλματα: Το Υπουργείο Πολιτισμού απαντά με δύο ρυθμίσεις

Οριστικές λύσεις στα ζητήματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο αναφορικά με το ΠΔ 85/2022.

Stand up Science: Η Επιστήμη αλλιώς... στη σκηνή

Στο πρώτο Stand-Up Science της χρονιάς από τους Science Reactors, "φευγάτοι" επιστήμονες σχολιάζουν την επιστημονική επικαιρότητα με με ύφος απλό, απολαυστικό και σκωπτικό.