Το Νομισματικό Μουσείο βάζει τα δικαιώματα των γυναικών στην πρώτη γραμμή

Πρόκειται για μία σύμπραξη ενός δικτύου οργανισμών, που δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρέχοντας τη δυνατότητα συνεργασιών, εκπαιδεύσεων και συμπράξεων με στόχο την άρση των ανισοτήτων για τις γυναίκες.

Let Her In Νομισματικό Μουσείο

Το Νομισματικό Μουσείο φιλοξενεί το διεθνές δίκτυο Υποστήριξης και Προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών, Let Her In, σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, που επέλεξε τη χώρα μας για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του οράματος και των δράσεών του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου (6 μ.μ.).

Πρόκειται για μία σύμπραξη ενός δικτύου οργανισμών, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από την MyArtist, που δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρέχοντας τη δυνατότητα συνεργασιών, εκπαιδεύσεων και συμπράξεων με στόχο την άρση των ανισοτήτων για τις γυναίκες και την ενδυνάμωση των μειονοτήτων σε κοινωνικό, πολιτιστικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Με περισσότερα από 30 μέλη από δεκαέξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης λειτουργεί ως μια θερμοκοιτίδα διακρατικών συνεργασιών, όπου οντότητες, όπως Μ.Κ.Ο., Μουσεία, Πολιτιστικοί Οργανισμοί, Κοιν.Σ.Επ., Συμβουλευτικές Εταιρείες και Μ.Μ.Ε., επιδιώκουν την κοινωνική αλλαγή μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων.

Για πρώτη φορά στο ελληνικό οικοσύστημα, το Let Her In μας προσκαλεί να μάθουμε περισσότερα για αυτό και να συμβάλουμε στο έργο του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει η δυνατότητα δικτύωσης και γνωριμίας με μέλη του δικτύου. Ελληνικά τραγούδια θα ερμηνεύσει η Ευγενία Γκρίμα με συνοδεία στο πιάνο τον Νεκτάριο Διονυσάτο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".