Διαδικτυακή συζήτηση για το "Ιώβ" του Γιόζεφ Ροτ

Μια εκδήλωση από την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου για το μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγρα.

Ιώβ Γιόζεφ Ροτ

Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου μάς προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση "M' ένα βιβλίο συζητώ", την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ., στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικοποίησης βιβλιόφιλων και βιβλίων, παίρνοντας μέρος στη δημιουργική συζήτηση γύρω από το μυθιστόρημα, του Γιόζεφ Ροτ, "Ιώβ" (εκδόσεις Αγρα). Εισηγήτρια θα είναι η βιβλιόφιλη Ελίνα Τριπολίτη.

Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου - πολιτιστική, εθελοντική ΜΚΟ από το 1977- έχει διοργανώσει 450 εκδηλώσεις "Μ’ ένα βιβλίο συζητώ", ενώ δημιούργησε 902 Δανειστικές Βιβλιοθήκες "για σένα!". Με ευχαριστώ στα μάτια, τις υποδέχονται σε εκατοντάδες σχολεία Ελλάδας και εξωτερικού, οι πιο ευαίσθητοι δέκτες του κόσμου. Τα παιδιά και οι νέοι μας! Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, έργο ποιότητας και πολιτισμού με σκοπό τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, την ενδυνάμωση της κουλτούρας και των επιχειρηματικών αξιών της.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Φωτισμός αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Ευρωπού στο Κιλκίς

Με τον φωτισμό ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου, στον οποίον φιλοξενούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενισχύεται η ασφάλεια του χώρου, η αισθητική και η λειτουργικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: 48 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο

Υπεγράφη η σχετική πρόσκληση προς το Υπουργείο Πολιτισμού που αναμένεται να δώσει ώθηση στις εναλλακτικές μορφές θεματικού τουρισμού

H Aegean στο πλευρό της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής

"Πάμε Ελλάδα", το μήνυμα της aegean για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινά στις αρχές του 2025 η ανάπτυξη κατοικιών στο νέο Μινιόν

Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς, πόσο θα κοστίζουν.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ανατριχίλες και ιντριγκαδόρικα ξενύχτια στην Αθήνα

Δύο μοναδικές ολονύχτιες εμπειρίες σε Ακαδημία Πλάτωνος και ΚΠΙΣΝ, αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 20 έως 26/7.

Αν δεν ήξερες για το Μαυράθηρο ήρθε η ώρα & στο συστήνει η Canava Roussos

Είναι πληθωρικό και υπάρχει λόγος. Οι τρεις δυναμικές ποικιλίες της Σαντορίνης το ενορχηστρώνουν και φέρνουν τα πάνω κάτω.