"Όταν χαμηλώνουν τ’ άστρα": Μουσική παράσταση με τον Γιάννη Μπέζο στον Ιανό

Ιανός

Για δεύτερη φορά στον Ιανό, μια ομάδα ταλαντούχων συντελεστών θα επιδιώξει να γίνει κοινή ανάσα με τους θεατές- ακροατές, με όχημα Έλληνες ποιητές και μελωδούς. Τις Τρίτες 10, 17, 24 και 31 Ιανουαρίου (8.30 μ.μ), στον Ιανό της Αθήνας (Σταδίου 24) θα πραγματοποιηθεί σειρά μουσικών παραστάσεων με τίτλο "Όταν χαμηλώνουν τ’ άστρα".

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, επιμελείται το πρόγραμμα μιας μουσικής παράστασης στην οποία απαγγέλει και τραγουδά, μαζί με τις Ντένια Στασινοπούλου και Κωνσταντίνα Νταντάμη, με τον Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο. 

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει πραγματοποιήσει αρκετές μουσικές παραστάσεις όπως επίσης και δισκογραφικές συμμετοχές σε δίσκους του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Νότη Μαυρουδή, του Θάνου Μικρούτσικου, κ.α. Η Ντένια Στασινοπούλου έχει εργαστεί ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη σε μια σειρά από αξιόλογες παραστάσεις όπως και η Κωνσταντίνα Νταντάμη που έχει επίσης συμμετάσχει σε παραστάσεις στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και στο ελεύθερο θέατρο. Ο Θοδωρής Οικονόμου σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Royal College of Music στο Λονδίνο ενώ ως πιανίστας και ενορχηστρωτής έχει συνεργαστεί με τους Μίκη Θεοδωράκη, Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Ηλία Ανδριόπουλο, Νίκο Μαμαγκάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, καθώς και με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς ερμηνευτές.  

Εισιτήρια 10/1: https://bit.ly/3QfrXCT
Εισιτήρια 17/1: https://bit.ly/3WZXPxX
Εισιτήρια 24/1: https://bit.ly/3WN7urm
Εισιτήρια 31/1: https://bit.ly/3Qbki8z

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".