"Όταν χαμηλώνουν τ’ άστρα": Μουσική παράσταση με τον Γιάννη Μπέζο στον Ιανό

Ιανός

Για δεύτερη φορά στον Ιανό, μια ομάδα ταλαντούχων συντελεστών θα επιδιώξει να γίνει κοινή ανάσα με τους θεατές- ακροατές, με όχημα Έλληνες ποιητές και μελωδούς. Τις Τρίτες 10, 17, 24 και 31 Ιανουαρίου (8.30 μ.μ), στον Ιανό της Αθήνας (Σταδίου 24) θα πραγματοποιηθεί σειρά μουσικών παραστάσεων με τίτλο "Όταν χαμηλώνουν τ’ άστρα".

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, επιμελείται το πρόγραμμα μιας μουσικής παράστασης στην οποία απαγγέλει και τραγουδά, μαζί με τις Ντένια Στασινοπούλου και Κωνσταντίνα Νταντάμη, με τον Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο. 

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει πραγματοποιήσει αρκετές μουσικές παραστάσεις όπως επίσης και δισκογραφικές συμμετοχές σε δίσκους του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Νότη Μαυρουδή, του Θάνου Μικρούτσικου, κ.α. Η Ντένια Στασινοπούλου έχει εργαστεί ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη σε μια σειρά από αξιόλογες παραστάσεις όπως και η Κωνσταντίνα Νταντάμη που έχει επίσης συμμετάσχει σε παραστάσεις στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και στο ελεύθερο θέατρο. Ο Θοδωρής Οικονόμου σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Royal College of Music στο Λονδίνο ενώ ως πιανίστας και ενορχηστρωτής έχει συνεργαστεί με τους Μίκη Θεοδωράκη, Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Ηλία Ανδριόπουλο, Νίκο Μαμαγκάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, καθώς και με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς ερμηνευτές.  

Εισιτήρια 10/1: https://bit.ly/3QfrXCT
Εισιτήρια 17/1: https://bit.ly/3WZXPxX
Εισιτήρια 24/1: https://bit.ly/3WN7urm
Εισιτήρια 31/1: https://bit.ly/3Qbki8z

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οργανωμένες επισκέψεις στους Επισκέψιμους Ενάλιους Αρχαιολογικούς Χώρους (ΕΕΑΧ) σε τέσσερα υποθαλάσσια Ναυάγια

Το έργο υλοποιείται με χρηματοδότηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/02/2024

Update: Τελικά, ποιος και γιατί έσβησε τα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών στο Σύνταγμα;

Η κόκκινη μπογιά δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει στο Σύνταγμα και συνεργείο καθαρισμού επενέβη. Ο Δήμος Αθηναίων αρνείται την όποια εμπλοκή και τα ερωτήματα παραμένουν.

Νέος φωτισμός ανάδειξης του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Στόχος είναι η ανάδειξη του μνημείου και του άμεσου περιβάλλοντός του, χωρίς παρεμβάσεις και αλλοιώσεις του χαρακτήρα του, αλλά και με τρόπο που να καθιστά άμεσα αντιληπτό τον όγκο και τη γεωμετρία του από κάθε σημείο θέασης.

"Αμάλθεια": Ανακαλύπτοντας τη χαρά της παράδοσης, τη γονιμότητα της γης και τη δύναμη της κοινότητας

Η βιωματική εβδομάδα ερασιτεχνικής γεωργίας και μη φονικής παραγωγής τροφής τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Αθηναίων.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του Women Political Leaders

Στην Αθήνα θα βρεθούν περισσότερες από 200 σύνεδροι, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών και των στρατηγικών που απαιτούνται στην πορεία για την ισότητα.

Ξεκινά η δεύτερη φάση του έργου αποκατάστασης στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου

Η υπογραφή της σύμβασης προβλέπει την αποκατάσταση και αξιοποίηση των κτηρίων στο Τατόι που προορίζονται για φιλοξενία, εστίαση και αναψυχή.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο ετοιμάζει αφιέρωμα στη "Μελίνα Μερκούρη: 30 χρόνια στην αιωνιότητα"

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι στη ζωή και το έργο της μέσα από μια συζήτηση μεταξύ των Σπύρου Αρσένη και Γιώργου Αρχιμανδρίτη, συγγραφέων του βιβλίου "Μελίνα". Μία σταρ στην Αμερική" και Γιάννη Ζουμπουλάκη.