"Όταν χαμηλώνουν τ’ άστρα": Μουσική παράσταση με τον Γιάννη Μπέζο στον Ιανό

Ιανός

Για δεύτερη φορά στον Ιανό, μια ομάδα ταλαντούχων συντελεστών θα επιδιώξει να γίνει κοινή ανάσα με τους θεατές- ακροατές, με όχημα Έλληνες ποιητές και μελωδούς. Τις Τρίτες 10, 17, 24 και 31 Ιανουαρίου (8.30 μ.μ), στον Ιανό της Αθήνας (Σταδίου 24) θα πραγματοποιηθεί σειρά μουσικών παραστάσεων με τίτλο "Όταν χαμηλώνουν τ’ άστρα".

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, επιμελείται το πρόγραμμα μιας μουσικής παράστασης στην οποία απαγγέλει και τραγουδά, μαζί με τις Ντένια Στασινοπούλου και Κωνσταντίνα Νταντάμη, με τον Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο. 

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει πραγματοποιήσει αρκετές μουσικές παραστάσεις όπως επίσης και δισκογραφικές συμμετοχές σε δίσκους του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Νότη Μαυρουδή, του Θάνου Μικρούτσικου, κ.α. Η Ντένια Στασινοπούλου έχει εργαστεί ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη σε μια σειρά από αξιόλογες παραστάσεις όπως και η Κωνσταντίνα Νταντάμη που έχει επίσης συμμετάσχει σε παραστάσεις στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και στο ελεύθερο θέατρο. Ο Θοδωρής Οικονόμου σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Royal College of Music στο Λονδίνο ενώ ως πιανίστας και ενορχηστρωτής έχει συνεργαστεί με τους Μίκη Θεοδωράκη, Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Ηλία Ανδριόπουλο, Νίκο Μαμαγκάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, καθώς και με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς ερμηνευτές.  

Εισιτήρια 10/1: https://bit.ly/3QfrXCT
Εισιτήρια 17/1: https://bit.ly/3WZXPxX
Εισιτήρια 24/1: https://bit.ly/3WN7urm
Εισιτήρια 31/1: https://bit.ly/3Qbki8z

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Πρωτοχρονιάς και προλαβαίνετε για να κάνετε για λίγες ακόμη ώρες τα ψώνια σας σε super market και καταστήματα, πριν υποδεχθείτε το 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/12/2025

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ - τα τελευταία δρομολόγια

Τροποποιήσεις θα έχουν τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 23:00.

Αυτές ήταν οι μάλλον χειρότερες viral στιγμές του 2025

Labubu, 6-7, Nothing Beats a Jet2Holiday και άλλα: Είναι δύσκολο να κατανοηθούν ή να εξηγηθούν, γιατί, στο τέλος της ημέρας (ή της χρονιάς, αν προτιμάτε!), δεν είχαν κανένα απολύτως νόημα.

Δεν τραγουδούν σε όλη την Ελλάδα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που γνωρίζεις!

Μια μουσική περιπλάνηση στις ευχές και τα καλωσορίσματα του νέου χρόνου κάθε ελληνικής περιοχής βασισμένη στο αρχείο της Δόμνας Σαμίου.

31 festive κρασιά για την Πρωτοχρονιά: O Γιώργος Ζερβογιάννης προτείνει το ιδανικό pairing

Φυσαλίδες, αγαπημένες γηγενείς ποικιλίες και premium διεθνή labels για την πιο λαμπερή νύχτα του χρόνου. Ένας πλήρης οδηγός για να σερβίρετε τα ποτήρια σας με το απόλυτο festive spirit αλλά και με ετικέτες που θα θέλετε να απολαμβάνετε όλο το νέο έτος.

Τι είναι το 'Έτος Ανάγνωσης 2026' και τι θα μπορούσε να μάθει η Ελλάδα απ' αυτό

Η καμπάνια, που κάνει πρεμιέρα τη νέα χρονιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, συσχετίζει το διάβασμα με αγαπημένες δραστηριότητες υπογραμμίζοντας ότι δεν αποτελεί αγγαρεία.

Πρωτοχρονιά: Έτσι θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2026

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου στην Aθήνα, η οποία θα κινηθεί σε εορταστικούς ρυθμούς με events για μικρούς και μεγάλους.