Ανανεώνεται για τρία χρόνια η θητεία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ΕΛΣ Γιώργου Κουμεντάκη

Ο πρώτος Καλλιτεχνικός Διευθυντής στην ιστορία του Οργανισμού στον οποίο ανατίθεται και τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Γιώργος Κουμεντάκης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Σύμφωνα με την από 4/1/2023 απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, ανανεώνεται για τρία χρόνια η θητεία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, συνθέτη Γιώργου Κουμεντάκη - ο πρώτος Καλλιτεχνικός Διευθυντής στην ιστορία του Οργανισμού στον οποίο ανατίθεται και τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

Ο Γιώργος Κουμεντάκης, σημειώνει: "Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή η ανανέωση της θητείας μου στην Εθνική Λυρική Σκηνή για τρία ακόμη χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, καθώς και για την αμέριστη στήριξή της προς την Εθνική Λυρική Σκηνή".

Όπως αναφέρει, στόχος αυτής της θητείας (2023-2026) είναι η εξέλιξη, η ανάπτυξη και η περαιτέρω εξωστρέφεια, με στόχο την εκπλήρωση του οράματος για την Όπερα του 21ου αιώνα.  Κλείνοντας, ο Γιώργος Κουμεντάκης, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣ, τους συνεργάτες του, το καλλιτεχνικό, το τεχνικό, το διοικητικό και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Φωτισμός αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Ευρωπού στο Κιλκίς

Με τον φωτισμό ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου, στον οποίον φιλοξενούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενισχύεται η ασφάλεια του χώρου, η αισθητική και η λειτουργικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: 48 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο

Υπεγράφη η σχετική πρόσκληση προς το Υπουργείο Πολιτισμού που αναμένεται να δώσει ώθηση στις εναλλακτικές μορφές θεματικού τουρισμού

H Aegean στο πλευρό της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής

"Πάμε Ελλάδα", το μήνυμα της aegean για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινά στις αρχές του 2025 η ανάπτυξη κατοικιών στο νέο Μινιόν

Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς, πόσο θα κοστίζουν.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ανατριχίλες και ιντριγκαδόρικα ξενύχτια στην Αθήνα

Δύο μοναδικές ολονύχτιες εμπειρίες σε Ακαδημία Πλάτωνος και ΚΠΙΣΝ, αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 20 έως 26/7.

Αν δεν ήξερες για το Μαυράθηρο ήρθε η ώρα & στο συστήνει η Canava Roussos

Είναι πληθωρικό και υπάρχει λόγος. Οι τρεις δυναμικές ποικιλίες της Σαντορίνης το ενορχηστρώνουν και φέρνουν τα πάνω κάτω.