Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και επισκέψεις σε ιδρύματα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο του κοινωνικού του ρόλου, κάνει στάση στο Μετρό – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, επισκέπτεται ιδρύματα και ειδικούς χώρους της πόλης του Πειραιά και με την ομάδα "Δρόμο παίρνει, Δρόμο αφήνει" ταξιδεύει τα παιδιά με χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Δημοτικό Θέατρο

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  στο πλαίσιο του κοινωνικού του ρόλου, επισκέπτεται Ιδρύματα και ειδικούς χώρους  της πόλης του Πειραιά, κάνει στάση στο Μετρό – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  και με την  ομάδα "Δρόμο παίρνει, Δρόμο αφήνει"  ταξιδεύουν τα παιδιά με χριστουγεννιάτικα παραμύθια. 

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά "Καλός Ποιμήν" (22/12), τα  Παιδικά Χωριά SOS Πειραιά, (22/12), το Αργώ - Σωματείο Φροντίδα ΑΜΕΑ (23/12) υποδέχονται την συγκεκριμένη  πρωτοβουλία του ΔΘΠ. Ο κύκλος  των Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών θα ολοκληρωθεί στο Μετρό -  Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 23 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Το πρόγραμμα των αφηγήσεων  του ΔΘΠ περιλαμβάνει  παραμύθια των ημερών αλλά και μύθους με καλικάντζαρους και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Στην αφήγηση της "γυναίκας με τα κόκκινα μαλλιά και Καλικαντζαρολογίματα", η Άνθή Ευσταθοπούλου και ο Ταξιάρχης Μπεληγιάννης και ο Γιώργος Παπιώτης στη μουσική επένδυση των ιστοριών. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τρέξε για καλό σκοπό στο 10ο Wings for Life World Run

Ο μοναδικός αγώνας δρόμου επιστρέφει για 10η χρονιά και καλεί άτομα όλων των ηλικιών να τρέξουν μαζί με χιλιάδες δρομείς, από όπου κι αν βρίσκονται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/01/2023

Μη χάσετε το 29ο Καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη

Μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, το μεγαλύτερο καρναβάλι της Αττικής είναι έτοιμο να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Συζητήσεις για ισότητα, ιλλουμινισμό και την ιστορία του θεάτρου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Συνδυαστικά με τις διαλέξεις του ιδρύματος, θα πραγματοποιούνται "Απογεύματα Ποίησης" στο Café Merlin καθόλη τη διάρκεια του μήνα.

"Society Uncensored": Συζήτηση για τα προβλήματα και τις δυναμικές των Ρομά στη Στέγη

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης παρουσίαση της σειράς "Society Uncensored".

DMΜOs: To Υπουργείου Τουρισμού συστήνει ένα νέο καινοτόμο εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Το DMΜOs (Οργανισμοί Διαχείρισης Προορισμών) θα συμβάλλει στην επίτευξη του οράματος η Ελλάδα να αποτελεί προορισμό και τις 365 ημέρες του έτους.

Εξερευνήστε τη βιοποικιλότητα του Εθνικού Κήπου

Διαδραστικοί χάρτες παρακινούν τους επισκέπτες να συμμετέχουν στη διερεύνηση του νερού ως φυσικού πόρου τόσο στην αστική περιοχή της Αθήνας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Το μυθιστόρημα "Μια νύχτα του Αυγούστου" ζωντανεύει μέσα από την εκδήλωση "M’ ένα βιβλίο συζητώ"

Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου παρουσιάζει τη διαδικτυακή εκδήλωση με εισηγήτρια την Πανωραία Καρανικολοπούλου.