Μετακινούμαστε στην πόλη με το γιορτινό συρμό του τραμ

Τραμ

Εορταστικές διαδρομές ξεκίνησε από την Κυριακή 18/12 ο συρμός του Τραμ, που φόρεσε τα γιορτινά του και θα κινείται στο δίκτυο για τις επόμενες δύο εβδομάδες. "Ντυμένος" εξωτερικά στα χρώματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  και φωταγωγημένος τις πρώτες ημέρες με λαμπάκια led, που λαμβάνουν ενέργεια από φωτοβολταϊκά πάνελ τοποθετημένα στην οροφή του, ο συρμός του Τραμ έκανε την Κυριακή στάση στο Σύνταγμα.

Στο τιμόνι του βρέθηκε για να καλωσορίσει τα παιδιά, να δεχτεί τα αιτήματά τους και να τα ξεναγήσει στο νέο του όχημα ο 'Άγιος Βασίλης, ο 'Άγιος της καρδιάς μικρών και μεγάλων. Οδηγός της ΣΤΑ.ΣΥ έβαλε στην άκρη προσωρινά την υπηρεσιακή του στολή, φόρεσε αυτή του 'Άι Βασίλη και υποδέχθηκε τους μικρούς επιβάτες, επιφυλάσσοντάς τους γλυκές εκπλήξεις και επιβραβεύσεις.

Τραμ

Αφού μοίρασε απλόχερα ευχές και χαρά, ο 'Άγιος Βασίλης αναχώρησε από το Σύνταγμα, με το φωταγωγημένο, σύγχρονο όχημά του, που κινούμενο στους δρόμους της Αθήνας και κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, αιφνιδίασε ευχάριστα και τους συμπορευόμενους οδηγούς αυτοκινήτων.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων "Τετ-α-τετ...μ' ένα βιβλίο!"

Μία βραδιά αποκλειστικά για εργένηδες και εργένισσες που αγαπούν το βιβλίο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

24ωρη λειτουργία θερμαινόμενου χώρου στον Δήμο Πειραιά

Στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid - 19.

Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΒΕ Φίλιππος Τσιμπόγλου

Ο θάνατός του πρόεκυψε λίγο πριν την επίσημη λήξη της θητείας του στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Μάριο Ντεσιάτι: Ο νικητής του λογοτεχνικού βραβείου Strega 2022 έρχεται στην Αθήνα

O συγγραφέας του μυθιστορήματος Ασυμβίβαστοι (πρωτ.τίτλος Spartiati), που τιμήθηκε με τη μεγαλύτερη λογοτεχνική διάκριση στην Ιταλία, θα επισκεφθεί την Αθήνα, για να παρουσιάσει το βιβλίο του.

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.