Τα δωρεάν της εβδομάδας: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Fuzz

Μουσικό event από τη Venerate Industries, ένα πράσινο τριήμερο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και ό,τι αξίζει να δείτε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 17 έως 23/12.

Venerate Industries

Η Venerate Industries επιστρέφει δυναμικά στην εγχώρια μουσική σκηνή διοργανώνοντας ένα showcase live show στο Fuzz (18/12, 7 μ.μ.), με τους ΛΔΛΜ, Mammock, Blame Kandinsky, Krause και οι Sun of Nothing. Η εκδήλωση είναι η πρώτη στη σειρά δωρεάν παρουσιάσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη εγχώριων δισκογραφικών εταιρειών και καλλιτεχνών.

Δύο back-to-back χριστουγεννιάτικα markets έρχονται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, από 21 έως 24/12. Το Fair Food Fest μετατρέπει την Αγορά σε ένα hall γεμάτο φρέσκα, βιολογικά προϊόντα και μικρούς παραγωγούς από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Τη σκυτάλη παίρνει το Evergreen Μarket που παρουσιάζει sustainable brands από όλη τη χώρα. 

Δημοτική Αγορά κυψέλης

Για τη δεύτερη διοργάνωσή του με τιμωμένη χώρα το Λουξεμβούργο, το Διεθνές Φεστιβάλ Λόγου και Τεχνών Bridge φέρνει στην Αθήνα ένα εκτενές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, γεφυρώνοντας την Ελλάδα με άλλους πολιτισμούς μέσω της ανάγνωσης. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 18/12.

Bridge

Την ίδια μέρα κλείνει αυλαία και το ARTENS  Festival 2022 "Camp-ers", το οποίο φέτος έχει ως κεντρική θεματική την έννοια του "camp" και τη σχέση του όρου με το queer στοιχείο. Οι διάφορες μορφές της σύγχρονης τέχνης παρουσιάζονται με τη χρήση νέων τεχνολογιών και ψηφιακών μέσων, εικαστικών έργων, πολυμέσων, φωτογραφίας, εγκαταστάσεων, video art, περφόρμανς κ.α., δίνοντας βάση στο φαινόμενο της ομοφοβίας, του εκφοβισμού και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητα.

Έχοντας εγκαινιάσει την πρώτη έκθεση του νέου του καλλιτεχνικού προγράμματος, το ΕΜΣΤ καλεί την καλλιτέχνιδα Candice Breitz να συζητήσει με το κοινό για τις σχέσεις μεταξύ λευκότητας, προνομίου και ορατότητας. Η Breitz συμμετέχει στην ομαδική έκθεση "Modern Love" με την πολυκάναλη εγκατάσταση "TLDR", ένα έργο που έχει ως αφετηρία μια σειρά από συνεντεύξεις με τους σεξεργάτες από το Κέηπ Τάουν και δομείται γύρω από έναν δωδεκάχρονο πρωταγωνιστή ο οποίος αφηγείται μια αληθινή ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν. Η ομιλία θα διεξαχθεί την Τρίτη 20/12, στις 6.30 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τρέξε για καλό σκοπό στο 10ο Wings for Life World Run

Ο μοναδικός αγώνας δρόμου επιστρέφει για 10η χρονιά και καλεί άτομα όλων των ηλικιών να τρέξουν μαζί με χιλιάδες δρομείς, από όπου κι αν βρίσκονται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/01/2023

Μη χάσετε το 29ο Καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη

Μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, το μεγαλύτερο καρναβάλι της Αττικής είναι έτοιμο να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Συζητήσεις για ισότητα, ιλλουμινισμό και την ιστορία του θεάτρου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Συνδυαστικά με τις διαλέξεις του ιδρύματος, θα πραγματοποιούνται "Απογεύματα Ποίησης" στο Café Merlin καθόλη τη διάρκεια του μήνα.

"Society Uncensored": Συζήτηση για τα προβλήματα και τις δυναμικές των Ρομά στη Στέγη

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης παρουσίαση της σειράς "Society Uncensored".

DMΜOs: To Υπουργείου Τουρισμού συστήνει ένα νέο καινοτόμο εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Το DMΜOs (Οργανισμοί Διαχείρισης Προορισμών) θα συμβάλλει στην επίτευξη του οράματος η Ελλάδα να αποτελεί προορισμό και τις 365 ημέρες του έτους.

Εξερευνήστε τη βιοποικιλότητα του Εθνικού Κήπου

Διαδραστικοί χάρτες παρακινούν τους επισκέπτες να συμμετέχουν στη διερεύνηση του νερού ως φυσικού πόρου τόσο στην αστική περιοχή της Αθήνας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Το μυθιστόρημα "Μια νύχτα του Αυγούστου" ζωντανεύει μέσα από την εκδήλωση "M’ ένα βιβλίο συζητώ"

Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου παρουσιάζει τη διαδικτυακή εκδήλωση με εισηγήτρια την Πανωραία Καρανικολοπούλου.