Τα δωρεάν της εβδομάδας: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Fuzz

Μουσικό event από τη Venerate Industries, ένα πράσινο τριήμερο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και ό,τι αξίζει να δείτε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 17 έως 23/12.

Venerate Industries

Η Venerate Industries επιστρέφει δυναμικά στην εγχώρια μουσική σκηνή διοργανώνοντας ένα showcase live show στο Fuzz (18/12, 7 μ.μ.), με τους ΛΔΛΜ, Mammock, Blame Kandinsky, Krause και οι Sun of Nothing. Η εκδήλωση είναι η πρώτη στη σειρά δωρεάν παρουσιάσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη εγχώριων δισκογραφικών εταιρειών και καλλιτεχνών.

Δύο back-to-back χριστουγεννιάτικα markets έρχονται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, από 21 έως 24/12. Το Fair Food Fest μετατρέπει την Αγορά σε ένα hall γεμάτο φρέσκα, βιολογικά προϊόντα και μικρούς παραγωγούς από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Τη σκυτάλη παίρνει το Evergreen Μarket που παρουσιάζει sustainable brands από όλη τη χώρα. 

Δημοτική Αγορά κυψέλης

Για τη δεύτερη διοργάνωσή του με τιμωμένη χώρα το Λουξεμβούργο, το Διεθνές Φεστιβάλ Λόγου και Τεχνών Bridge φέρνει στην Αθήνα ένα εκτενές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, γεφυρώνοντας την Ελλάδα με άλλους πολιτισμούς μέσω της ανάγνωσης. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 18/12.

Bridge

Την ίδια μέρα κλείνει αυλαία και το ARTENS  Festival 2022 "Camp-ers", το οποίο φέτος έχει ως κεντρική θεματική την έννοια του "camp" και τη σχέση του όρου με το queer στοιχείο. Οι διάφορες μορφές της σύγχρονης τέχνης παρουσιάζονται με τη χρήση νέων τεχνολογιών και ψηφιακών μέσων, εικαστικών έργων, πολυμέσων, φωτογραφίας, εγκαταστάσεων, video art, περφόρμανς κ.α., δίνοντας βάση στο φαινόμενο της ομοφοβίας, του εκφοβισμού και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητα.

Έχοντας εγκαινιάσει την πρώτη έκθεση του νέου του καλλιτεχνικού προγράμματος, το ΕΜΣΤ καλεί την καλλιτέχνιδα Candice Breitz να συζητήσει με το κοινό για τις σχέσεις μεταξύ λευκότητας, προνομίου και ορατότητας. Η Breitz συμμετέχει στην ομαδική έκθεση "Modern Love" με την πολυκάναλη εγκατάσταση "TLDR", ένα έργο που έχει ως αφετηρία μια σειρά από συνεντεύξεις με τους σεξεργάτες από το Κέηπ Τάουν και δομείται γύρω από έναν δωδεκάχρονο πρωταγωνιστή ο οποίος αφηγείται μια αληθινή ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν. Η ομιλία θα διεξαχθεί την Τρίτη 20/12, στις 6.30 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.

Το Meet Market έρχεται με πασχαλινή διάθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το #EasterEdition του The Meet Market καλεί το αθηναϊκό κοινό να ανακαλύψει πάνω από 150 εκθέτες με μοναδικά προϊόντα, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή.

Ιστορίες βιοεπιστήμης στο Athens Science Festival 2024

Ομιλίες, διαδραστικά workshops και εκθέματα για όλες τις ηλικίες, συνθέτουν "Ιστορίες αλλαγής" με επίκεντρο τις Επιστήμες (της) Ζωής, στο επετειακό ASF.

"Ξέρεις από ίντερνετ; 60+": Το επιτυχημένο workshop επιστρέφει με νέο κύκλο μαθημάτων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το επιτυχημένο εργαστήριο ψηφιακής ενδυνάμωσης δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους άνω των 60 ετών να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο και να αναπτύξουν νέες, απόλυτα χρήσιμες δεξιότητες.

Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης του Υπουργείου Πολιτισμού

Στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση και η αξιοποίηση της πολιτιστικής δραστηριότητας ως μέσου ενδυνάμωσης και διατήρησης της ψυχικής υγείας.

Νίκος Χαρδαλιάς: "83 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για 51 έργα και δράσεις, για το μέλλον του Πειραιά μας"

Τα 51 έργα αφορούν σειρά δράσεων, με στόχο την αναβάθμιση της θέσης του Πειραιά με όρους βιωσιμότητας και με επίκεντρο την τοπική κοινωνία.