Φέτος τα Χριστούγεννα κάντε τις αγορές σας σε μερικά από τα πιο γιορτινά μπαζάρ της πόλης

Μπαζάρ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, φιλοζωικά αλλά και καλλιτεχνικά έρχονται και φέτος στην πόλη για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα.

μπαζαρ

Μπείτε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων με μια βόλτα στα πιο ενδιαφέροντα μπαζαρ της πόλης και ανακαλύψτε τις πιο ξεχωριστές επιλογές για τα φετινά σας χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Bazaar για καλό σκοπό από το "Make a Wish"

make-a-wish-696x458.jpg

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στην προσπάθειά του να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών και να χαρίσει ελπίδα και δύναμη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με την ασθένεια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, διοργανώνει μπαζάρ με προϊόντα από το eshop του. 

Τα μπαζάρ θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες και τοποθεσίες:

Παρασκευή 9/12 έως Σάββατο 31/12 – Golden Hall (1ος όροφος) Παρασκευή 9/12 & Σάββατο 10/12 – The Pop Up Project @ Κηφισιά (Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας)
Κυριακή 11/12 – Pet City κατάστημα Βούλας
Δευτέρα 19/12 – ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνα
Παρασκευή 16/12 έως Σάββατο 31/12 – River West
Σάββατο 17/12 & Κυριακή 18/12 – Shopping House Άλιμος
Κυριακή 18/12 – Pet City κατάστημα Τατοΐου (ΤατοΪου 161, Κηφισιά 145 64)
Δευτέρα 19/12 – Upper House Attica με την content creator Lia Barola (17:00 – 21:00)

Φιλανθρωπικό Μπαζάρ στην πλατεία Blue Bell 

bazaar.jpg

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, η ομάδα "Φίλοι της Μέριμνας" διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην πλατεία Blue Bell στο Ψυχικό, από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. 

Τους επισκέπτες περιμένουν διάφορες εκπλήξεις, γλυκά, κοσμήματα, σπιτικές λιχουδιές, βιβλία και πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Γιορτινό Παζάρι στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

14AM3_2236-960x639.jpg

Ο Πειραιάς φιλοξενεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Στους πάγκους θα βρείτε παραδοσιακά γλυκά και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξετε το ιδανικότερο χριστουγεννιάτικο δώρο, όπως είδη διακόσμησης, εορταστικά καλάθια και άλλες εκπλήξεις!

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Φιλοζωικού Σωματείου Καλλιθέας 

filozoiko_bazzar_2022.jpg

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καλλιθέας διοργανώνει φέτος Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 10-11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Καλλιθέας.

Η οποιαδήποτε προσφορά των επισκεπτών θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου που σιτίζει, περιθάλπει, στειρώνει και φιλοξενεί πληθώρα αδέσποτων τετράποδων της πόλης, μέχρι αυτά να υιοθετηθούν.

Comicdom Christmas Bazaar στην Κυψέλη 

bazaar_christmas-comicdom.jpg

Μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ, χιλιάδες comics και memorabilia για όλα τα γούστα περιμένουν τους φίλους της ένατης τέχνης, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους, στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, στο Christmas Bazaar που διοργανώνει το Comicdom.

Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για κάθε geek, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, μας περιμένουν στο χριστουγεννιάτικο Comicdom. 

Εκπτωτικά Χριστούγεννα στην Εθνική Πινακοθήκη

plaisio_xmas_gifts.jpg

Η Εθνική Πινακοθήκη ανοίγει τα Χριστούγεννα τις πόρτες της στο κοινό σε Αθήνα και περιφέρεια, προσκαλώντας το σε γιορτινές περιηγήσεις στο πνεύμα των ημερών και προτείνοντας ένα πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, που θα διαρκέσει έως τις 6/1. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, στο Πωλητήριο της ΕΠΜΑΣ θα γίνεται μεγάλο μπαζάρ με παλαιότερες αλλά και νέες εκδόσεις σε τιμές έως και 70% χαμηλότερες. Το μπαζάρ αποτελεί ευκαιρία για μια διαφορετική πρόταση για χριστουγεννιάτικα δώρα, που θα επιτρέψει ο πολιτιστικός πλούτος της Πινακοθήκης να μπει σε κάθε σπίτι.

Παζάρι Βινυλίων απο το "An Club"

inexarchia-bazaar-an-2_0.jpg

Το πιο αγαπημένο Παζάρι Δίσκων της πόλης ζωντανεύει και πάλι, όπως πάντα την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα, στις 18/12,  στο καθιερωμένο του εδώ και 18 χρόνια γιορτινό ραντεβού, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία & record labels, όσο και ιδιώτες, που θα ‘‘απλώσουν’’ μπροστά μας βινύλια και cds από όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage. Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν υπέροχες μουσικές από special dj sets.

Ζεστός καφές και δροσερή μπύρα θα ρέουν άφθονα και θα προσφέρονται με το εισιτήριο της εισόδου (3€).

Χριστουγεννιάτικα μπαζάρ από παιδιά για παιδιά

parko-xristougenna-630.jpg

Xριστουγεννιάτικα μπαζάρ για καλό σκοπό διοργανώνει η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη στους χώρους των σταθμών κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους, έως και την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των ετήσιων δράσεων προσφοράς σε παιδιά που χρειάζονται στήριξη. Τα μπαζάρ περιλαμβάνουν καλλιτεχνικές δημιουργίες που κατασκευάστηκαν από τα παιδιά των σταθμών και τις παιδαγωγούς. Τα έσοδα θα διατεθούν για να στηρίξουν τα 35 παιδιά του Ιδρύματος "Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα" και τα παιδιά της Παιδόπολης  "Αγ.Ανδρέας".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.