Το M Shop υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου

Χειροποίητα γούρια και δώρα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Μέγαρο Μουσικής, ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο και συλλεκτικές μεταξοτυπίες με την υπογραφή του εικαστικού δημιουργού Γιώργου Ξένου.

Xριστούγεννα στο M Shop ©Yorgos Kalfamanolis

Το M Shop υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου με νέες συλλογές από χειροποίητα γούρια και δώρα, όλα αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αλλά και τον καινούργιο χρόνο με ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο και με συλλεκτικές μεταξοτυπίες του εικαστικού δημιουργού Γιώργου Ξένου, με την ευκαιρία της νέας του έκθεσης στο annexM (14/12-5/3).

Xριστούγεννα στο M Shop
©Yorgos Kalfamanolis

Το Κατάστημα του Μεγάρου διοργανώνει για πρώτη φορά μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά με CD και συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου κλασικής μουσικής από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Κορυφαία ονόματα από τις χρυσές στιγμές της δισκογραφίας Χέρμπερτ φον Κάραγιαν, Μαρία Κάλλας, Εμίλ Γκιλέλς, Κλάουντιο Αρράου, Χοσέ Καρρέρας, Λουτσάνο Παβαρόττι – παρελαύνουν μέσα από σπάνιες, ενίοτε πολυτελέστατες, εκδόσεις. Ιστορικές ηχογραφήσεις από ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου, συμφωνικά έργα και όπερες σε επιλεγμένα βινύλια από την εποχή του αναλογικού ήχου, των 33 στροφών, σε άριστη κατάσταση, αλλά και καινούργια CD της τρέχουσας δισκογραφίας, προσφέρονται σε ειδικές τιμές.

Τα έσοδα του M Shop διατίθενται για την ενίσχυση του έργου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Σειρά εκδηλώσεων για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών με αφορμή την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων.

27/01/2023

5+1 βιβλία που κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Η πιο σκοτεινή πτυχή της ευρωπαϊκής ιστορίας μέσα από τις αφηγήσεις συγγραφέων που τα έζησαν αλλά και από άλλους διαφορετικής χρονικής απόστασης από τα γεγονότα.

"EROTICArt 2023": Το απόλυτο φεστιβάλ ερωτισμού επιστρέφει ανανεωμένο

Μετά από τριετή απουσία, το φεστιβάλ έρχεται στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερα από 3500 τ.μ. αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας.

Τα "Απλά μαθήματα ενδυματολογίας" μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της μόδας

Στα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με ενδύματα από την αρχαιότητα, την αρχαία Αίγυπτο, την Περσία, την Ελλάδα, την Ρώμη, το Βυζάντιο, την Αναγέννηση έως και την σημερινή εποχή.

Μη χάσετε το πληθωρικό 26ο Παζάρι Βιβλίου

Στο κέντρο της Αθήνας θα διοργανωθεί και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

Τα μηνύματα της Δήλου για την ανθρωπότητα, στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι

Το Alpha Mission - Δelos ταξιδεύει στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και γίνεται αφορμή για την εκκίνηση μιας μεγάλης συζήτησης σχετικά με την κλιματική κρίση, τον πολιτισμό και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δέκα ερωτησεις στην Αμάντα Μιχαλοπούλου

Η συγγραφέας δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως η φροϋδική ψυχανάλυση σήμερα μοιάζει σχεδόν με ανέκδοτο και πως η εξουσία αυτοϊκανοποιείται ασκώντας εξουσία.