"Το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της αγάπης" είναι πάλι κοντά μας

Εκεί θα διαλέξετε χριστουγεννιάτικα δώρα από τις χειροποίητες δημιουργίες και από τη μεγάλη συλλογή προϊόντων, τα οποία προσφέρουν εταιρίες και ιδιώτες που στηρίζουν "Το Εργαστήρι".

'ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ' Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. "Το Εργαστήρι" διοργανώνει και φέτος τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή "Το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της αγάπης 2022" στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. 

Για τους γονείς και όλους τους φίλους των ατόμων με αναπηρία, το "Πανηγύρι της Αγάπης" είναι πλέον θεσμός. Εκεί θα διαλέξετε χριστουγεννιάτικα δώρα από τις χειροποίητες δημιουργίες και από τη μεγάλη συλλογή προϊόντων, τα οποία προσφέρουν εταιρίες και ιδιώτες που στηρίζουν "Το Εργαστήρι".

Σε αυτό το τριήμερο προσφοράς, χαράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, θα βρίσκονται όλοι όσοι απασχολούνται δημιουργικά στο Κέντρο "Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη". Το ίδρυμα δημιουργήθηκε το 1978 από γονείς παιδιών με νοητική αναπηρία, με σκοπό την προστατευμένη απασχόληση, την κοινωνική ένταξη και την ποιοτική διαβίωση ενηλίκων με νοητική αναπηρία

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.