Τα δωρεάν της εβδομάδας: Η Αθήνα γεμίζει με πρωτότυπα μπαζάρ

Ο κόσμος των zines, ένα φιλανθρωπικό cat-themed μπαζάρ και ό,τι αξίζει να δείτε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 3 έως 9/12.

zines

Πόσα ξέρετε για τον ιδιαίτερο κόσμο των zines; Το DITo Fest της ανοιχτής συνέλευσης καλλιτεχνών DITo απαντάει σε όλες μας τις απορίες παρουσιάζοντας έργα και δημιουργίες από 40 συνολικά καλλιτέχνες. Βιββλία, έντυπα αυτοργανωμένων εκδόσεων, zines, stickers, prints, χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα, κούκλες και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιμα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο αυτό το Σάββατο 3/12, από τις 12 έως τις 7 μ.μ. και την Κυριακή 4/12 (12-9 μ.μ.). Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης πάγκοι με vegan πιάτα, σπιτικά αναψυκτικά και προϊόντα μικροζυθοποιίας. 

Διαβάστε Επίσης

Κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στον χώρο του KOTES - X Booze, το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Cat Rescue Athens μας περιμένει με γιορτινά στολίδια, κοσμήματα, αξεσουάρ, μεταχειρισμένα βιβλία, κούπες, αλλά και σπιτικά γλυκά, όλα φτιαγμένα από την ομάδα του φιλανθρωπικού οργανισμού. Τα έσοδα από το μπαζάρ θα διατεθούν στιςιατροφαρμακευτικές ανάγκες και ανάγκες σίτισης των ζώων που φιλοξενούνται στον χώρο. Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, από τις 11.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

BIOS +1 Εκδήλωση
Mother by Noor Abed, performance view, Kaaistudio's, Brussels 2022

Για μία μόνο βραδιά (7/12), το BIOS φιλοξενεί την εκδήλωση "+1". Χορογραφία, περφόρμανς, προβολές, ομιλίες και μουσική συνθέτουν ένα πολυπληθές πρόγραμμα που μιλά για την ανθρώπινη καθημερινότητα, τις συνθήκες εργασίας και τον χώρο της τέχνης.

Lektionen in Finsternis

To Ethnofest και το Ινστιτούτο Γκαίτε τιμούν τον Βέρνερ Χέρτζογκ, με αφορμή το τρίτο επεισόδιο της σειράς κινηματογραφικών προβολών Film Club. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου το ινστιτούτο προβάλλει την ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη "Μαθήματα στο σκοτάδι" (1992), ενώ θα ακολουθήσει προβολή του "Χωρίς ήλιο" (1983) του Chris Marker.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ινστιτούτο Γκαίτε

Ομήρου 14-16
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Bios

Πειραιώς 84
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Στην επέτειο του "Όχι" λέμε "Ναι" στις ελληνικές γεύσεις

Την 28η Οκτωβρίου, μετά την παρέλαση και τους εορτασμούς της εθνικής μας γιορτής, στρώνουμε τραπέζι με γευστικό σύμμαχο τις μοναδικές προσφορές των σούπερ μάρκετ Μασούτης.

We are hiring! Editor @ athinorama

Το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ αναζητά δημοσιογράφο με ενδιαφέρον για την πόλη και τον πολιτισμό.

Η Βουλή συζητά για τη ζωή και το έργο του πρωτοπόρου Κωνσταντίνου Δοξιάδη

Μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του κύκλου "Πρόσωπα Άξια Τιμής".

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη

Συναυλίες, bars, World Pasta Day και όλα όσα σε περιμένουν στην πόλη τις επόμενες μέρες.

Όλα τα δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες

Φεστιβάλ ασιατικού φαγητού, προβολή μιας θρυλικής ταινίας, μουσεία για την 28η Οκτωβρίου, events για το Χάλογουιν και μερικά ακόμη πραγματάκια με ελεύθερη είσοδο.

Το 4ο ετήσιο συνέδριο της "Defence for Children International Greece" είναι γεγονός

Θέμα του φετινού συνεδρίου είναι η μετάβαση από την παιδική προστασία στη δικαιοσύνη.