Γιορτάζουμε τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα στο The Christmas Factory της Τεχνόπολης

Το πιο εντυπωσιακό Εργοστάσιο Χριστουγέννων ανοίγει σύντομα και καλεί μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη για να ανακαλύψουν «Τα μυστικά του Άι Βασίλη».

The Christmas Factory

Από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (7 μ.μ.), η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται στο πιο εντυπωσιακό Εργοστάσιο Χριστουγέννων: το The Christmas Factory ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και περιμένει μικρούς και μεγάλους για την καθιερωμένη - και ιδιαίτερα εμπλουτισμένη για φέτος - φαντασμαγορική γιορτή του!

Ο Άι Βασίλης φέτος μας καλεί στην καρδιά της Αθήνας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα και να ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρύβονται σε κάθε γωνιά του The Christmas Factory.

The Christmas Factory Τεχνόπολη

Υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Σουλεϊμάν και της Αθηνάς Σακαλή, η φετινή διοργάνωση φρόντισε να μη λείψει τίποτα. Οικοδέσποινα η Φαίη Σκορδά, η οποία θα καλωσορίσει τους επισκέπτες παρέα με τον Προέδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνο Δέδε που θα ανάψει το πλούσια στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Φυσικά, από τη μοναδική αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική: η ομάδα κρουστών Quilombo, οι ταλαντούχες Chórεs υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι που θα μας τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα, καθώς και οι Anastasia και Joanne, υπόσχονται αξέχαστες μουσικές εμπειρίες που θα δώσουν τον απαραίτητο εορταστικό τόνο.

The Christmas Factory Τεχνόπολη

Και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το The Christmas Factory στηρίζει δυναμικά το Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μη χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα σκουφάκια του οργανισμού από τα ταμεία εισόδου και να ενισχύσετε τον σημαντικό σκοπό του.

Μια διοργάνωση άρρηκτα συνδεδεμένη με τη χαρά, τις γιορτές, το παιχνίδι, αλλά και τις γαργαλιστικές μυρωδιές στις οποίες κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, το The Christmas Factory έχει απ’όλα. Φέτος ο Άγιος Βασίλης αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του μέσω από 7+1 δημιουργικά εργαστήρια τα οποία επιμελείται ο Γιώργος Σουλεϊμάν. Φαντασμαγορικοί λαβύρινθοι, ευφάνταστες δράσεις ζαχαροπλαστικής, face painting, dancefloor για τους επίδοξους χορευτές κάθε ηλικίας, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλές άλλες μοναδικές εμπειρίες θα μας κρατήσουν συντροφιά για όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

The Christmas Factory Τεχνόπολη

Αλλά νηστικά ξωτικά δεν δουλεύουν! Για αυτό και το The Christmas Factory προσφέρει πιάτα για κάθε όρεξη: σουβλάκια, burger, ζυμαρικά, πίτσα, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, και όπως πάντα, ζεστό κρασί.

The Christmas Factory Τεχνόπολη

Όσοι αναζητάτε πρωτότυπες και ξεχωριστές επιλογές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, η μεγάλη αγορά του The Christmas Factory δεν θα σας απογοητεύσει. Αμέτρητα στολίδια, παιχνίδια και εμπνευσμένες προτάσεις θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

The Christmas Factory Τεχνόπολη

Highlight του πλούσιου προγράμματος αποτελεί η θεατρική παράσταση "Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς", σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο της Σοφίας Καψούρου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Το θεατρικό θα παιχτεί για πρώτη φορά στοThe Christmas Factory και είναι η ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσουν τα παιδιά τους μύθους του Αισώπου μέσα από την προσωπική ματιά του Γάλλου ποιητή και μυθοποιού Ζαν ντε Λα Φονταίν. Η παράσταση-ωδή στη συνεργασία θα παιχτεί στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης, Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ".

Μέρες & Ώρες Λειτουργίας του The Christmas Factory

Από 26/11 έως 22/12
Καθημερινές: 4-10 μ.μ.
Σαββατοκύριακα: 10 π.μ. - 10 μ.μ.

Από 23/12 έως 6/1
Καθημερινές & Σαββατοκύριακα: 10 π.μ. - 10 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων του The Christmas Factory

Από 26/11 έως 22/12
Γενική Είσοδος: 7 € ανά άτομο
Καθημερινές: 7 € ανά δύο άτομα (2 στην τιμή του 1)
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: 5€
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος με Συνοδό: 5 €

Από 23/12 έως 6/1
Γενική Είσοδος: 7 € ανά άτομο
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: 5€
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος με Συνοδό: 5 €

Πακέτα Εισιτηρίων του The Christmas Factory
Οικογενειακό εισιτήριο 4 ατόμων: 24 €
Για γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 6 € (Σε αυτήν την περίπτωση τα εισιτήριά σας από τα ταμεία στην είσοδο του The Christmas Factory και θα χρειαστούμε από εσάς λίστα με ονόματα προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη αναμονή στην είσοδο). 

Θεατρική παράσταση "Ελαφονταίν"

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος: 12 € ανά άτομο

Ειδική Προσφορά:
Με κάθε αγορά εισιτηρίου για παραστάσεις έως τις 23/12 η Είσοδος στο The Christmas Factory είναι Δωρεάν (για τη μέρα της παράστασης).

Μέρες και ώρες παραστάσεων

26/11 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
27/11 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
03/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
04/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
10/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
11/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
17/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
18/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
24/12 : 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
25/12 : 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
26/12 : 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
27/12 : 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
28/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
29/12 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
30/12 : 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
31/12 : 11 π.μ. & 2 μ.μ.
01/01 : 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
02/01 : 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
03/01 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
04/01 : 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
5/01: 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
6/01: 11 π.μ. & 2 μ.μ. & 5 μ.μ.
7/01: 12 μ.μ. & 5 μ.μ.
8/01: 12 μ.μ. & 5 μ.μ.

Προπώληση μέσω viva.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.