Ο Κλειδάριθμος παρουσιάζει τις νέες κυκλοφορίες του Νοέμβρη

Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον εκδοτικό οίκο μέσα στο μήνα.

Εκδόσεις Κλειδάριθμος: Ο παππούς δεν θα ψηφίσει φέτος

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου (8 μ.μ.)

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος, το βιβλιοπωλείο Books & Toys και το "Καφέ Ζώγια - Βιβλίο Τσάι και Συμπάθεια" παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Ασημένιας Σαράφη "Ο παππούς δεν θα ψηφίσει φέτος", στον χώρο του Καφέ Ζώγια. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιάννης Ατζακάς (συγγραφέας) και Φαίη Χατζηιωαννίδου (φιλόλογος).

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου (5.30 μ.μ.)

Εκδόσεις Κλειδάριθμος: Εθνική εικόνα και οικονομική ανάπτυξη

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος και η Αλυσίδα Πολιτισμού Ιανός παρουσιάζουν το βιβλίο του Δρα Ανδρέα Χ. Μήλιου με τίτλο "Εθνική εικόνα και οικονομική ανάπτυξη".  Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Δικηγόρος, LLM, MBA, ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΕΠΕ, καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης του Παν/μίου Πελοποννήσου και ο Χρήστος Ιωάννου, Διευθυντής Αγοράς Εργασίας και Απασχόλησης του ΣΕΒ, Οικονομολόγος (Ph.D.). Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Καθημερινή, Πάσχος Μανδραβέλης.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου (7 μ.μ.)

Εκδόσεις Κλειδάριθμος: Το λουλούδι της θάλασσας

Ο εκδοτικός οίκος και το βιβλιοπωλείο ΔΥΟ διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Νάγιας Δαλακούρα, "Το λουλούδι της θάλασσας". Για τη συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσει η Αθηνά Δαλακούρα, φαρμακοποιός, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συγγραφέα και υπογραφή αντιτύπων των βιβλίων της.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Είδαμε τις εντυπωσιακές φωτιστικές εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ λίγο πριν ανάψουν τα φώτα

Μια πομπή με 117 φωτιστικές στήλες, μια μουσική σύνθεση με λούπες, ένα πιάνο που αλλάζει χρώμα, ένα ιπτάμενο φωτοστέφανο και χιλιάδες λαμπιόνια συνθέτουν τον φετινό στολισμό του ΚΠΙΣΝ, συνδυάζοντας το εκθεσιακό με τον αστικό παιδότοπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
01/12/2022

Δείτε το "Ι’m Positive" 2022" στο Οnassis Channel στο YouTube

Αληθινές ιστορίες για τη διαφορετικότητα, την ορατότητα και την αποδοχή διδάσκουν ότι "η αγάπη κάνει την οικογένεια".

Η Αθήνα βάζει τα γιορτινά της

Η Αθήνα μπαίνει επισήμως σε κλίμα Χριστουγέννων με όλη την πόλη σιγά σιγά να στολίζεται, σκορπώντας χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.

Σεμίνα Διγενή: "Περιείχα ένα ποτάμι που πάλευε να βγει στη θάλασσα..."

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της "Felicita", μιλά για τη συγγραφή που της "έτριψε τη ζωή στα μούτρα", για τον έρωτα και τον θάνατο, για τις καθημερινές τραγωδίες και τα σούπερ νόβα.

Χειροποίητες κούκλες από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας στο "Επισκεπτήριο"

Και φέτος, οι κρατούμενες των φυλακών στον Ελαιώνα της Θήβας, στέλνουν τις χειροποίητες κούκλες τους στο "Εργαστήρι Μαιρηβή", ελπίζοντας οι επισκέπτες να είναι πολλοί.

"Περπατάμε" την Καισαριανή στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών

Το ετήσιο event αποσκοπεί στη διάδοση της πεζοπορίας και την ενίσχυση της συνεργασίας και της πληροφόρησης γύρω από τα τεκταινόμενα στον χώρο της πεζοπορίας.

Μια "Πρώτη Απόπειρα" ευαισθητοποίησης για τον εγκλεισμό και την ψυχική υγεία από την "Fabrica Athens"

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, στηρίζει έμπρακτα τις διαδικασίες επανένταξης και την προσωπική έκφραση των εγκλείστων σε σωφρονιστικά ιδρύματα.