Εκδήλωση του ΟΣΔΕΛ για το Βιβλίο στην Ελλάδα στο Ωδείο Αθηνών

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας του ΟΣΔΕΛ «Αναγνώσεις, αναγνώστες και αναγνώστριες: Το βιβλίο και το κοινό του στην Ελλάδα».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΣΔΕΛ

Η κορύφωση της πρωτοβουλίας του ΟΣΔΕΛ για την παρουσίαση της έρευνας που διεξήγαγε για το Βιβλίο και τους Αναγνώστες στην Ελλάδα, θα κορυφωθεί απόψε, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., με τη διοργάνωση εκδήλωσης ανοιχτής για το κοινό, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ωδείο Αθηνών, στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος", Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου 17-19. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας στο κοινό και θα ακολουθήσει συζήτηση, στην οποία θα συμμετάσχουν η Λένα Διβάνη, συγγραφέας και τ. καθηγήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών, ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, συγγραφέας και πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης, η σκηνοθέτρια Όλγα Μαλέα και ο καθηγητής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ξένια Κουναλάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

We are hiring: γραφίστα/τρια για το αθηνόραμα

Το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ αναζητά Γραφίστα/τρια για το εβδομαδιαίο περιοδικό και τις έξτρα εκδόσεις του

14/11/2025

Το Christmas Factory επιστρέφει και τα Χριστούγεννα ξεκινούν στην Τεχνόπολη

Ένα γνώριμο φως αρχίζει να απλώνεται πάνω από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Central Wine Fair 2025: Ο αμπελώνας της Κεντρικής Ελλάδας στην Αίγλη Ζαππείου

Πιο δυναμική από ποτέ, η οινική γιορτή έρχεται στις 24 Νοεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Δωρεάν δρώμενα, ταινίες και παραστάσεις, εστιατόρια και μπαρ, εκθέσεις και happenings αυτό το ΣΚ στην πόλη.

Το ελληνικό εστιατόριο στην λίστα αγαπημένων του Ζοχράν Μαμντάνι

Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης συστήνει τα αγαπημένα του food spots και ανάμεσά τους βρίσκεται ένα ελληνικό.

Οι Πόρτες της Κυψέλης επιστρέφουν στη γειτονιά τους με διπλό πάρτι

Οι διάσημες πλέον μπλε πόρτες, το sold out βιβλίο της Eleanor Lines, ανατυπώνεται και το γιορτάζει με δύο διαφορετικά events.