Εκδήλωση του ΟΣΔΕΛ για το Βιβλίο στην Ελλάδα στο Ωδείο Αθηνών

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας του ΟΣΔΕΛ «Αναγνώσεις, αναγνώστες και αναγνώστριες: Το βιβλίο και το κοινό του στην Ελλάδα».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΣΔΕΛ

Η κορύφωση της πρωτοβουλίας του ΟΣΔΕΛ για την παρουσίαση της έρευνας που διεξήγαγε για το Βιβλίο και τους Αναγνώστες στην Ελλάδα, θα κορυφωθεί απόψε, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., με τη διοργάνωση εκδήλωσης ανοιχτής για το κοινό, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ωδείο Αθηνών, στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος", Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου 17-19. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας στο κοινό και θα ακολουθήσει συζήτηση, στην οποία θα συμμετάσχουν η Λένα Διβάνη, συγγραφέας και τ. καθηγήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών, ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, συγγραφέας και πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης, η σκηνοθέτρια Όλγα Μαλέα και ο καθηγητής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ξένια Κουναλάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής, στις 12 Νοεμβρίου 2025, η Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής έρχεται, για μια ακόμη φορά, να σας θυμίσει τον επιστήμονα / γιατρό που βρίσκεται πίσω από κάθε ιστολογική διάγνωση: τον Παθολογοανατόμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/11/2025

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για σινεμά, θέατρο, μουσική, δραστηριότητες και σπορ, φαγητό και ποτό στην πόλη, το ΣΚ.

Χρυσοβραβευμένες και πάλι οι οινικές "Ναυαρχίδες" του Συνεταιρισμού της Σάμου

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκαν και πάλι οι οινικές "ναυαρχίδες" του Συνεταιρισμού Σάμου, οι Ψηλές Κορφές και το Samos Vin Doux, στον πιο έγκυρο και αδιάβλητο διαγωνισμό της Ασίας, "Asia Wine Trophy" που τελεί υπό την αιγίδα της OIV.

Ένα σχολείο στην Καλλιθέα έγινε pop art χάρμα οφθαλμών

Ο καλλιτέχνης Μάνος Ιωαννίδης φιλοτέχνησε μία νέα όψη με αισιόδοξη χρωματική παλέτα και φαντασία για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιος είναι ο νέος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης και τι υπόσχεται να αλλάξει στην πόλη

Μόλις έγραψε ιστορία ως ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος της Νέας Υόρκης και ένας από τους νεότερους δημάρχους που εκλέχθηκαν στη σύγχρονη εποχή.

Στη HotelBrain το Paradise Resort Evia

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Paradise Resort Evia συνεργάζεται με την HotelBrain, σημαντικό μέλος της Radisson Individual.