6 τρομακτικά ενδιαφέρουσες προτάσεις για το Halloween

Το έχουμε ακούσει, το έχουμε δει σε ταινίες, τώρα ήρθε η ώρα να το ζήσουμε. 6 events σε προσκαλούν στην πιο τρομακτική εμπειρία. Αντέχεις;

xalogouin.jpg

Κάτι ανάμεσα σε απόκριες και κάλαντα, το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου. Events, πάρτι, escape rooms και πολλά άλλα, όμως, που ξεκινάνε νωρίτερα και τελειώνουν πολύ αργότερα είναι και φέτος εδώ και περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Λοιπόν; Trick or treat;

Halloween Party "Stranger Things” στην "Αρχιτεκτονική Live"

Το Stranger Things Hellfire Halloween Party επιστρέφει για πέμπτη φορά στις 29/10 στις 22.00 στην Αρχιτεκτονική Live στην Αθήνα. Το μεγάλο, ετήσιο, αποκριάτικο, ρετρό πάρτι, με θέμα το halloween και αφιερωμένο στη σειρά Stranger Things και τις ταινίες του ’80, είναι και πάλι εδώ! 

χαλ παρτι.jpg

Τέρατα και αλλόκοτα πλάσματα, DJ sets, προβολές, arcade games και  θεματικά δώρα έρχονται για το πιο τρομακτικά ξέφρενο βράδυ. Βάλε το Cosplay σου βασισμένο στη σειρά Stranger Things ή όποια άλλη σειρά επιθυμείς και ζήσε την απόλυτη εμπειρία τρόμου και Halloween! 

Είσοδος: 8€ με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό

Horror Things 2022: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Αθήνας

Το Cinema Alive, το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και 4 sold out παραστάσεις, στο καθιερωμένο του ραντεβού, όπως κάθε Halloween, σε ένα drive-in Horror Theme Event για 3 μοναδικές παραστάσεις. Όσοι λάτρεις των ταινιών τρόμου (αντέχουν) προσέλθετε!

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία με περισσότερους από 40 ηθοποιούς και ανιματέρ, πολύ σκοτάδι και ειδικά εφέ που θα σας κρατήσει ξύπνιους για πολλές νύχτες. Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, 40 ηθοποιοί, jump scares, ειδικά εφέ, θεματικό μενού και spooktacular cocktails σε περιμένουν από 21 έως και 30 Οκτωβρίου στο "Lunar Space Athens" για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία τρόμου! 

123710498_1281446555569176_8918867999002133112_n-1068x710-1.jpg

Έξι εμβληματικές ταινίες τρόμου που η κάθε μια άφησε την δική της κληρονομιά, horror διαδρομή, thriller photobooth, θεματικά cocktail, μενού και μουσική και η μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην Ελλάδα σε περμένουν. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 | Εισιτήρια: Καθήμενοι: 15€, Couples Car: 30€ (μέχρι 2 άτομα / αυτοκίνητο), Full Car: 40€ (μέχρι 5 άτομα / αυτοκίνητο) | Viva

A Spooktacular Halloween Night! #9 στο "six d.o.g.s."

10 χρόνια μετά το πρώτο Halloween Party, τότε που η Αβραμιώτου γέμισε από το πουθενά ασφυκτικά με αιματοβαμμένες φάτσες, ανήμερα του Halloween, ετοιμαστείτε για το "A Spooktacular Halloween Night! #9" στο "six d.o.g.s.".

Ύστερα από 3 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου το πάρτι επιστρέφει με performances, bloody cocktails, treats και πολλές ακόμη εκπλήξεις αλλά και το Best Costume Contest!

Είσοδος: 5€

Το σπίτι του τρόμου

Ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας, μετατρέπεται στην εμπειρία απόλυτου τρόμου. Το Athens Hall of Horrors, το μοναδικό ξενοδοχείο τρόμου, σε καλεί να περιηγηθείς στα σκοτεινά του δωμάτια. Μην χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους νοσηρούς χαρακτήρες που "ζωντανεύουν” μέσα από μια ομάδα ηθοποιών.

Το ξενοδοχείο, μετά από έναν αιώνα, ανοίγει ξανά τις σαπισμένες πόρτες του και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τους διαδρόμους του, τα υποχθόνια μυστικά του και να γνωρίσεις τον Κόμη Diavolo Hellaton και τα υπόλοιπα αδίστακτα όντα που παραμονεύουν στις σκιές του.

χαλογουιν.jpg

Δύο όροφοι γεμάτοι τρόμο, αγωνία και ανατριχίλα, 7 ηθοποιοί που ετοιμάζονται να σου πιούν το αίμα και ένας μόνο σκοπός: Να βγεις ζωντανός! 

Ερμού 99, Μοναστηράκι | Εισιτήρια: 12€

Athens Halloween Hunt 2022

Το Athens Halloween Hunt 2022 έρχεται για 4η χρονιά στην "Αρχιτεκτονική Live". Οι φήμες πως η Χρυσή Κολοκύθα, ένα αντικείμενο ανεκτίμητης αξίας και σήμα κατατεθέν της γιορτής του Halloween, βρίσκεται κάπου εδώ, φουντώνουν! Ο μόνος που ξέρει που βρίσκεται είναι ο Mr. PumpkinHead, ο οικοδεσπότης του Athens Halloween Hunt, και ως αντάλλαγμα για να μας οδηγήσει σε αυτή, θέλει ζαχαρωτά και συγκεκριμένα πορτοκαλί καραμέλες. Μέσα σε 180 λεπτά θα πρέπει να συναντήσετε διάσημους villains από τα πιο γνωστά comics, ταινίες, σειρές και video-games, να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, να λύσετε τους γρίφους τους και να φέρετε εις πέρας τις δοκιμασίες τους, προκειμένου να σας δώσουν τις Πορτοκαλί Καραμέλες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην πολυπόθητη Χρυσή Κολοκύθα! Θα χρειαστείτε ένα πλήρως φορτισμένο κινητό τηλέφωνο με δεδομένα και χάρτες και ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα του EscapeAll.

Jack-the-Clown-Returns-to-Halloween-Horror-Nights-30.jpg

Με το πέρας του παιχνιδιού, το πιο ξέφρενο Halloween Party θα ξεκινήσει στην Αρχιτεκτονική, με δωρεάν είσοδο για όλους τους συμμετέχοντες. Μην το χάσετε!

Έναρξη: Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Μουσική Σκηνή "Αρχιτεκτονική Live" στο Γκάζι! ( Ελασιδών 6, Γκάζι, Αθήνα, 118 54 ) | Ώρα Προσέλευσης: 20:00 | Ώρα Έναρξης: 21:00 |Εισιτήρια: Early-Bird: 25/9-4/11: 80€/ ομάδα & Στην είσοδο: 100€/ ομάδα

Halloween στην Athens Comics Library

Θα αφήναμε παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους; Η Athens Comics Library γιορτάζει το Halloween 2022 με μια τρομακτική παράσταση από τις αγαπημένες μας Παραμυθοκόρες και με μια κλασική ιστορία των Peanuts!

halloween-holiday-cartoon-spooky-characters-group-vector-21944517.jpg

Παραμύθια με πειράγματα & κεράσματα: Οι Παραμυθοκόρες μάς καλούν σε μια παράσταση εμπνευσμένη από το Halloween! Παραμύθια για μάγισσες και μαύρους γάτους και για ένα παλικάρι που έψαχνε να βρει τον φόβο. Γιατί οι πραγματικοί ήρωες φοβούνται, αλλά βρίσκουν το θάρρος να ξεπεράσουν τον φόβο τους. Μετά το παιχνίδι, τα παιδιά θα φτιάξουνμοναδικά στολίδια για το Halloween για να θυμούνται ότι ο φόβος μπορεί να είναι και αστείος.

Ηλικίες: 4+ | Κυριακή 16 Οκτωβρίου, 11.00-12.30 | Athens Comics Library (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, κοντά στο μετρό Μοναστηράκι) | Εισιτήριο: 10€/παιδί (οι ενήλικοι παρακολουθούν δωρεάν)

Halloween με τα Peanuts: "Πείραγμα ή κέρασμα;" Ο φόβος μπορεί και να βγάλει γέλιο, όπως αποδεικνύει μια κλασική ιστορία των Peanuts. Ο Linus κάπου έχει μπερδέψει τις γιορτές και περιμένει δώρα από τη Μεγάλη Κολοκύθα, ενώ η υπόλοιπη παρέα ετοιμάζεται για τα πειράγματα, τα κεράσματα και τα παιχνίδια του Halloween. 

Ηλικίες: 6+ |Κυριακή 23 Απριλίου, 11.00-12.30 | Athens Comics Library (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, κοντά στο μετρό Μοναστηράκι) | Εισιτήρια: 10€/παιδί

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Χάρης Δούκας: "‘Όποιοι έχουν πολύ μεγάλα έσοδα από τον τουρισμό πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα στην πόλη"

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε, στην Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Δημοσιογράφο-Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, για τις θετικές και αρνητικές προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη της Αθήνας τα επόμενα χρόνια, με φόντο την αυξημένη τουριστική δραστηριότητα και την ανάγκη για περισσότερο πράσινο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.

Το Meet Market έρχεται με πασχαλινή διάθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το #EasterEdition του The Meet Market καλεί το αθηναϊκό κοινό να ανακαλύψει πάνω από 150 εκθέτες με μοναδικά προϊόντα, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή.

Ιστορίες βιοεπιστήμης στο Athens Science Festival 2024

Ομιλίες, διαδραστικά workshops και εκθέματα για όλες τις ηλικίες, συνθέτουν "Ιστορίες αλλαγής" με επίκεντρο τις Επιστήμες (της) Ζωής, στο επετειακό ASF.

"Ξέρεις από ίντερνετ; 60+": Το επιτυχημένο workshop επιστρέφει με νέο κύκλο μαθημάτων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το επιτυχημένο εργαστήριο ψηφιακής ενδυνάμωσης δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους άνω των 60 ετών να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο και να αναπτύξουν νέες, απόλυτα χρήσιμες δεξιότητες.

Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης του Υπουργείου Πολιτισμού

Στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση και η αξιοποίηση της πολιτιστικής δραστηριότητας ως μέσου ενδυνάμωσης και διατήρησης της ψυχικής υγείας.