Το portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης "μιλάει" εβραϊκά

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενισχύει την εικόνα του προορισμού στο Ισραηλίτικο κοινό.

Portal

Το επίσημο portal προορισμού της πόλης www.thessaloniki.travel με χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμο και στην εβραϊκή γλώσσα  με την υποστήριξη και συνεισφορά της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Η μετάφραση εντάσσεται σε συντονισμένη στρατηγική του ΟΤΘ για την αγορά του Ισραήλ ενώ η στρατηγική περιλαμβάνει δράσεις ενίσχυσης της προβολής της Θεσσαλονίκης όπως: Fam trιps για δημοφιλή ΜΜΕ όπως το τηλεοπτικό κανάλι i24news και την εκπομπή "Holy Land Uncovered", φιλοξενία εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρίας  Sun D’Or (θυγατρική της El Al), online campaigns με δύο πολύ μεγάλα μέσα (Walla και Haaretz) με σκοπό την κειμενική προβολή της Θεσσαλονίκης στα media του Ισραήλ, εσωτερική παραγωγή video για την "εβραϊκή διαδρομή" της Θεσσαλονίκης, που προβάλλει τα εβραϊκά ίχνη μέσα στον χρόνο, οδηγό τσέπης στα εβραϊκά

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του ΟΤΘ κ. Βούλα Πατουλίδου  επεσήμανε: "Oι ταξιδιώτες από το Ισραήλ είναι στις πρώτες θέσεις  των αλλοδαπών εθνικοτήτων που επισκέπτονται και μένουν στην πόλη. Πριν λίγο καιρό διοργανώσαμε webinar σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων FedHATTA, απευθυνόμενοι στους τουριστικούς πράκτορες του Ισραήλ. Η συνεργασία μας με το γραφείο ΕΟΤ εξωτερικού του Ισραήλ και τον προϊστάμενο του κ. Βασιλειάδη είναι άριστη. Η μετάφραση του portal thessaloniki.travel στα εβραϊκά ήταν επιβεβλημένη. Συνεχίζουμε με επιπλέον δράσεις για την προβολή του προορισμού, προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του χρόνου".

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εβραϊκά είναι η 9η γλώσσα που "μιλάει" το thessaloniki.travel μετά τα αγγλικά, ελληνικά, σερβικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά και κινέζικα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ο νικητής των Βραβείων Λογοτεχνικής Μετάφρασης ΛΕΑ

Το εν λόγω βραβείο απονέμεται στον μεταφραστή, τη μεταφράστρια ή τη μεταφραστική ομάδα που πραγματοποίησε την καλύτερη μετάφραση ή αναμετάφραση λογοτεχνικού έργου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2022

"Σούπερ Γκρανόλα": Γνωρίστε τις σούπερ-γιαγιάδες της Νάντιας Δρακούλα

Η συγγραφέας παρουσιάζει το βιβλίο της στο πλαίσιο των Αθηναϊκών Διαδρομών που πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο από το Athens Culture Net.

World Travel Awards Ευρώπη 2022: ανακοινώθηκαν τα Όσκαρ του τουρισμού και είχαν και ελληνικό ενδιαφέρον

Τα World Travel Awards, ο μεγάλος θεσμός της τουριστικής βιομηχανίας, τίμησε την Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντάς την ως κορυφαίο προορισμό αειφόρου τουρισμού.

Όσα διαβάσαμε το καλοκαίρι και κρατάμε και το φθινόπωρο: Οι συντάκτες του αθηνόραματος γράφουν για το βιβλίο που ξεχώρισαν

Από νέες εκδόσεις που συζητήθηκαν μέχρι κλασικά βιβλία γαστρονομίας, επιλέξαμε όσα διαβάσαμε στις διακοπές αλλά προτείνουμε για όλη τη χρονιά.

Τι ετοιμάζει η Τεχνόπολη;

Μπαζάρ βινυλίων και μεταχειρισμένων επώνυμων brands, το Vegan life festival Athens και δημιουργικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους έρχονται στην Τεχνόπολη τον Οκτώβριο.

Ο Λέων Α. Ναρ προσπαθεί "να βρει ξανά του νήματος την άκρη"

Ένα βιβλίο για τον στιχουργικό κόσμο του Θανάση Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει ο ΙΑΝΟΣ στο κατάστημά του στη Σταδίου.

Το Μπενάκη τιμά τον Παγκόσμιο Μήνα Αlzheimer

Η επόμενη δράση του "Ώρα για Μουσείο!" υλοποιείται με τη βοήθεια της επιστημονικής συμβούλου Αλεξάνδρας Οικονόμου.