Το portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης "μιλάει" εβραϊκά

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενισχύει την εικόνα του προορισμού στο Ισραηλίτικο κοινό.

Portal

Το επίσημο portal προορισμού της πόλης www.thessaloniki.travel με χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμο και στην εβραϊκή γλώσσα  με την υποστήριξη και συνεισφορά της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Η μετάφραση εντάσσεται σε συντονισμένη στρατηγική του ΟΤΘ για την αγορά του Ισραήλ ενώ η στρατηγική περιλαμβάνει δράσεις ενίσχυσης της προβολής της Θεσσαλονίκης όπως: Fam trιps για δημοφιλή ΜΜΕ όπως το τηλεοπτικό κανάλι i24news και την εκπομπή "Holy Land Uncovered", φιλοξενία εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρίας  Sun D’Or (θυγατρική της El Al), online campaigns με δύο πολύ μεγάλα μέσα (Walla και Haaretz) με σκοπό την κειμενική προβολή της Θεσσαλονίκης στα media του Ισραήλ, εσωτερική παραγωγή video για την "εβραϊκή διαδρομή" της Θεσσαλονίκης, που προβάλλει τα εβραϊκά ίχνη μέσα στον χρόνο, οδηγό τσέπης στα εβραϊκά

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του ΟΤΘ κ. Βούλα Πατουλίδου  επεσήμανε: "Oι ταξιδιώτες από το Ισραήλ είναι στις πρώτες θέσεις  των αλλοδαπών εθνικοτήτων που επισκέπτονται και μένουν στην πόλη. Πριν λίγο καιρό διοργανώσαμε webinar σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων FedHATTA, απευθυνόμενοι στους τουριστικούς πράκτορες του Ισραήλ. Η συνεργασία μας με το γραφείο ΕΟΤ εξωτερικού του Ισραήλ και τον προϊστάμενο του κ. Βασιλειάδη είναι άριστη. Η μετάφραση του portal thessaloniki.travel στα εβραϊκά ήταν επιβεβλημένη. Συνεχίζουμε με επιπλέον δράσεις για την προβολή του προορισμού, προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του χρόνου".

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εβραϊκά είναι η 9η γλώσσα που "μιλάει" το thessaloniki.travel μετά τα αγγλικά, ελληνικά, σερβικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά και κινέζικα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τι ετοιμάζει η Τεχνόπολη για τον Μάρτιο

Φεστιβάλ σινεμά, whisky tasting event, δράσεις και εργαστήρια για παιδιά και το πρώτο συνέδριο της Humannera στην Ελλάδα είναι μερικά απ' όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/03/2024

Μάρτιος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης επιστρέφει και τον Ιανουάριο του 2024 με ένα πλούσιο και ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για όλους.

Απόκριες 2024: Τα "Αλευρομουτζουρώματα" αναβιώνουν στον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη

Μικροί και μεγάλοι, καλυμμένοι με ολόσωμες φόρμες, μαντήλια, μάσκες θα γίνουν μια παρέα σ’ αυτή τη γιορτή της Αποκριάς.

Δείτε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Θεοχαράκη για τον Μάρτιο

Το ίδρυμα υποδέχεται την άνοιξη με ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Οργανωμένες επισκέψεις στους Επισκέψιμους Ενάλιους Αρχαιολογικούς Χώρους (ΕΕΑΧ) σε τέσσερα υποθαλάσσια Ναυάγια

Το έργο υλοποιείται με χρηματοδότηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας.

Update: Τελικά, ποιος και γιατί έσβησε τα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών στο Σύνταγμα;

Η κόκκινη μπογιά δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει στο Σύνταγμα και συνεργείο καθαρισμού επενέβη. Ο Δήμος Αθηναίων αρνείται την όποια εμπλοκή και τα ερωτήματα παραμένουν.

Νέος φωτισμός ανάδειξης του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Στόχος είναι η ανάδειξη του μνημείου και του άμεσου περιβάλλοντός του, χωρίς παρεμβάσεις και αλλοιώσεις του χαρακτήρα του, αλλά και με τρόπο που να καθιστά άμεσα αντιληπτό τον όγκο και τη γεωμετρία του από κάθε σημείο θέασης.