Στο Pawsome Festival θα φας pupcakes με τον σκύλο σου

Σε ένα τεράστιο play ground κοινωνικοποίησης των τετράποδων φίλων μεταμορφώνεται η Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Powsome

Τη νέα σεζόν δράσεων του Impact Hub Athens στην Κυψέλη, εγκαινιάζει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (12 μ.μ-9 μμ) το πολύ-αναμενόμενο Pawsome Festival, μεταμορφώνοντας τον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς σε ένα τεράστιο play ground κοινωνικοποίησης των τετράποδων φίλων στο πλαίσιο του "Pawsome Festival".

Συνοδεία μουσικής από τονΑθήνα 9.84 –και της εκπομπής "Σαν τον σκύλο με την γάτα" που για πρώτη φορά θα παίξει live από την Αγορά–, ζώα συντροφιάς και κηδεμόνες, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν οτιδήποτε επιθυμούν. Tροφές υψηλής ποιότητας από την ΚΥΟΝ, αλλά και βιολογικές ακατέργαστες επιλογές βασισμένες στη δίαιτα BARF από τη Nature’s Food. Λιχουδιές, αξεσουάρ και παιχνίδια στην indie boutique για γάτες και σκύλους της Pawbox, προϊόντα περιποίησης και υπηρεσίες grooming από τη Nano Sanitas.

Pawsome

Η Ευγενία Σαμαρά και οι συνεργάτες της θα συστήσουν το Your Pet App, την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή βοήθειας ζώων στην Ελλάδα, μαζί με τα προϊόντα τους, ενώ η ανεξάρτητη φιλοζωική ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια θα βρίσκεται στην Αγορά μαζί με το merch τους.

Pawsome festival

Ταυτόχρονα, θα παρέχονται συμβουλές για την φροντίδα και την εκπαίδευσή των σκύλων από ειδικούς. Η Pet Foodologist Σταυριάννα Μανωλάκου θα δίνει προσωπικές διατροφικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σκύλου ξεχωριστά. Οι έμπειροι εκπαιδευτές της Dog Society θα αποκαλύψουν μυστικά και τρόπους θετικής αλληλεπίδρασης των σκύλων με το περιβάλλον τους. Η Dogs Voice θα ψυχαγωγήσει το κοινό με ηλεκτρονικά παιχνίδια και quizzes, σχετικά με τα κατοικίδια και πόσο καλά τα ξέρουμε, ενώ τις απογευματινές ώρες (μεταξύ 6 μ.μ και 7.30 μ.μ) οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα με τους άριστα εκπαιδευμένους τετράποδους ήρωες – οδηγούς τυφλών, της σχολής σκύλων οδηγών Lara guide dogs.

Από το ημερήσιο πρόγραμμα των δράσεων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φιλοζωικές οργανώσεις και τα σωματεία, Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων, Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων, και Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού - Αργυρούπολης, για όσους έρθουν στο event με σκοπό να βρουν τον νέο τους τετράποδο φίλο.

Αφήνοντας το highlight της ημέρας για το τέλος, (5 μ.μ-9 μ.μ), άνθρωποι και κατοικίδια θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth της Canon, στο φακό της φωτογράφου πορτρέτων σκύλων, Όλγας Αμοιρίδου με το The Dog Project της. Oι επισκέπτες θα τυπώνουν δωρεάν και θα παίρνουν απευθείας την instant photo τους από τον ειδικό εκτυπωτή της Canon.

Το Κυψελιώτικο στέκι Morning Sweetie θα βρίσκεται στην Αγορά, προσφέροντας φρεσκοκομμένο καφέ και pupcakes (βρώσιμα και από ανθρώπους και από σκυλιά) για να μοιραστούν επισκέπτες και κατοικίδια.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη | 12 μ.μ-9μ.μ | Είσοδος ελεύθερη. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.

Η ΕΛΛΕΤ για την προστασία του Αρχαιολογικού χώρου της Ακαδημίας Πλάτωνος

Αναζήτηση εναλλακτικής χωροθέτησης του Μουσείου και επαναδιαπραγμάτευση για την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων ανάμεσα σε όσα προϋποθέτει το σχετικό ψήφισμα.