"Υιοθέτησε την πόλη σου": Δύο παλιοί αθλητικοί χώροι στους Αμπελόκηπους απέκτησαν πνοή

Δύο παλιές αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή των Αμπελοκήπων, μεταμορφώθηκαν σε δύο νέα, σύγχρονα γήπεδα μπάσκετ και υποδέχονται τους Αθηναίους, κάθε ηλικίας, που αγαπούν την άθληση.

Δήμος Αθηναίθων Αμπελόκηποι

Ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο του πρωτοποριακού προγράμματος "Υιοθέτησε την πόλη σου", προχώρησε στην ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται επί της οδού Μηλέων, κάνοντας αποδοχή της δωρεάς από τη Novibet και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσω της πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας "Giant Heart". Σημειώνεται ότι η Novibet, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα πολιτών, ανακαινίζει γήπεδα σε γειτονιές, με σκοπό όλα τα παιδιά να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα δύο ανακαινισμένα, ανοιχτά γήπεδα, κοντά στη ΓΑΔΑ, αναβαθμίστηκαν λειτουργικά και αισθητικά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στους κατοίκους της περιοχής εύκολη και ασφαλή πρόσβαση. Οι εργασίες ανάπλασης, μεταξύ άλλων, περιλάμβαναν βαφή του δαπέδου, διαγραμμίσεις, αλλαγή των ταμπλό, νέες μπασκέτες, βάψιμο των περιμετρικών τοιχίων, καθώς και αναβάθμιση του φωτισμού με νέους προβολείς για την ασφαλή χρήση του γηπέδου τις βραδινές ώρες. Μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις, το ένα από τα δύο γήπεδα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για το άθλημα του βόλεϊ, καθώς έχει εξασφαλιστεί η κατάλληλη υποδομή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".