Το πιο ψυχαγωγικό φεστιβάλ έρχεται στο River West!

Γνώση και ψυχαγωγία συνδυάζονται σε ένα εντυπωσιακό φεστιβαλικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας τη νέα σχολική χρονιά.

River West

Η επιστροφή στην καθημερινότητα παίρνει άλλη διάσταση στο River West με ένα πλούσιο φεστιβάλ γνώσης και διασκέδασης για κάθε ηλικία. Από την Πέμπτη 8 έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου αλλά και από την Πέμπτη 15 έως και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Πλανητάριο, παρατήρηση με τηλεσκόπιο, αρχαιολογικές ανασκαφές, χορός με hula hoop, bubble show, εργαστήρι σχολικού προγράμματος, γνωριμία με τους πιο ευγενικούς σκύλους της πόλης, και μπαλονοκατασκευές, συνθέτουν ένα πολυήμερο πρόγραμμα που είναι σίγουρο πως θα κάνει την επιστροφή στα θρανία πιο ευχάριστη από ποτέ.

River West αμφιθέατρο

Με μία επίσκεψη στο RIVER FEST οι σχολικές αγορές γίνονται διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Ταυτόχρονα, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους στους νέους χώρους του εμπορικού κέντρου, ατελείωτο παιχνίδι στην παιδική χαρά, αλλά και γευστικές λιχουδιές στα καταστήματα εστίασης!

Οι εκδηλώσεις του River Fest

River Fest Key Visual

Μικροί Αρχαιολόγοι: Μία εντυπωσιακή προσομοίωση αρχαιολογικής ανασκαφής με θέμα την καθημερινότητα των παιδιών στην αρχαία Αθήνα της κλασικής περιόδου, όπου τα παιδιά ανακαλύπτουν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα σκάμματα ποια ήταν τα παιχνίδια των παιδιών την περίοδο εκείνη.

Pop Up Πλανητάριο: Μία εντυπωσιακή κατασκευή σταθερού θόλου στήνεται στην κεντρική πλατεία του River West και ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο μαγευτικό μας ηλιακό σύστημα μέσα από μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία για διαστημικούς ταξιδιώτες κάθε ηλικίας.

Παρατήρηση με Τηλεσκόπιο: Ταυτόχρονα, με το τηλεσκόπιο eVscope, γίνεται παρατήρηση του ηλίου και των αστεριών σε απίθανο βάθος & ανάλυση. 

Χορός Hula Hoop: Η μουσική ξεκινά και τα hula hoop στριφογυρίζουν τρελά! Δοκιμάστε και εσείς τον διασκεδαστικό χορό και απίθανες φιγούρες με hula hoop, για κάθε ηλικία.

Bubble Show: Το πιο διασκεδαστικό show έρχεται να "ξεσηκώσει" τους επισκέπτες του River West με άπειρες μπουρμπουλήθρες κάθε μεγέθους που χορεύουν στον αέρα. 

Dog Friendly: Ένα εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα γνωριμίας των παιδιών με τους σκύλους, που περιλαμβάνει την ασφαλή προσέγγιση ενός σκύλου, γλώσσα του σώματος αλλά και τρόπους επικοινωνίας με τα αγαπημένα μας τετράποδα.

Φτιάχνω το Πρόγραμμα μου: Με χρώματα, αυτοκόλλητα και διακοσμητικά, οι νέοι μαθητές διακοσμούν το εβδομαδιαίο σχολικό πρόγραμμα το οποίο και παίρνουν σπίτι για να το συμπληρώσουν με τις δραστηριότητες της νέας τους σχολικής χρονιάς. 

Μπαλονοκατασκευές: Μπαλόνια σε μοναδικά και πρωτότυπα σχήματα για τους μικρούς μας επισκέπτες.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής

River Fest Program Landscape

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του River West.

Δωρεάν Parking 3.000 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου

Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

Facebook, Instagram

Περισσότερες πληροφορίες

River West

Λεωφ. Κηφισού 96 (δίπλα στο ΙΚΕΑ), Αιγάλεω
  • City Events

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Δοκιμάζουμε δύο διαφορετικές "πτυχές" του Ξινόμαυρου από τον αμπελώνα των τεσσάρων Λιμνών

Ιδού οι δύο ετικέτες από Vegoritis Winery με την ποικιλία Ξινόμαυρο να "αποκαλύπτει" και δύο διαφορετικές εκφράσεις. Η μία ίσως να είναι η έκπληξη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
22/10/2025

Ζωγράφισε το δικό σου ποτήρι κρασιού στο Μουσείο Οίνου - Κώστα Λαζαρίδη

Ζήστε τη μαγεία του κρασιού και της τέχνης στο Κτήμα Οινότρια Γη - Costa Lazaridi, μέσα από μια μοναδική ξενάγηση και ένα workshop ζωγραφικής

Το Athens Science Festival φορά τα γιορτινά του στο Ωδείο Αθηνών

Τι γίνεται όταν το Greekonomics, η Κατερίνα Βρανά, ο Σπήλιος Φλώρος και "Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ" συναντιούνται στο The Christmas Lab;

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Σινεμά, γαστρονομία και όλα όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Orbis Vini: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία έκθεση αφιερωμένη στα "κρασιά του κόσμου"

Μήπως είναι η ώρα να δούμε κατάματα τα "κρασιά του κόσμου"; Η Orbis Vini, την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental της Αθήνας σε καλεί να ανακαλύψεις 490 κρασιά από 179 οινοποιεία και 14 διαφορετικές χώρες.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα λαογραφικό "Αντάμωμα" στην Κυψέλη

Ένα folk event από το Torvas, εικαστικές περιηγήσεις στον Άλιμο και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 18 έως 26/10.

Θα ήθελες να μάθεις πώς να δώσεις νέα ζωή στα έπιπλά σου;

Στην σχολή τεχνών "Ασκαρδαμυκτί" θα μάθετε πως να συντηρήσετε και να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα.