My summer wine

Μια εφαρμογή που δίνει απαντήσεις στις καλοκαιρινές μας ερωτήσεις.

My market

Ίσως η πεμπτουσία της καλοκαιρινής γευστικής απόλαυσης είναι ένα δροσερό ποτήρι κρασί, με το κατάλληλο pairing, στο ηλιοβασίλεμα. Πρωταγωνιστεί στα καλέσματα της στιγμής, δίπλα σε ένα ωραίο πλατό τυριών και αλλαντικών, μπαίνει στο ψυγειάκι του πικνίκ, απογειώνει τις θαλασσινές μακαρονάδες και τα τηγανητά μεζεδάκια της εποχής, απολαμβάνεται ως απεριτίφ ή ως γλυκό κλείσιμο μιας βραδιάς. Τι κρασί να διαλέξω όμως; Με ποιο θα συνδυάσω τα πικάντικα τυριά και τις φρουτοσαλάτες και ποιο θα βάλω δίπλα σε ασιατικά πιάτα ή στα κλασικά ελληνικά λαδερά; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντά στη στιγμή η πρωτοποριακή εφαρμογή My wine app των My market, η οποία μας μυεί εύκολα και γρήγορα στις ποικιλίες και στα ιδανικά τους ταιριάσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την κατεβάσετε χωρίς χρέωση στο κινητό σας. Η περιήγηση στο μενού αποδεικνύεται τόσο ευχάριστη και τόσο αποκαλυπτική για τις ιδιαιτερότητες των κρασιών, που είναι σίγουρο ότι θα κολλήσετε! Αντίστοιχα εύχρηστη και φιλική στο χρήστη είναι και η σήμανση στις κάβες των My market που αναδεικνύουν, μεταξύ άλλων, τους Έλληνες οινοποιούς και μας συστήνουν διαρκώς ποικιλίες και κρασιά που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες απόλαυσης. Στην υγειά του καλοκαιριού, λοιπόν! 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.