Επιστροφή της REDGREEN στην Ελληνική αγορά

Εμπορική συμφωνία για την διανομή του Δανέζικου yachting brand REDGREEN έκλεισε η εταιρεία Διανομές Ένδυσης ΑΕ.

REDGREEN

Εμπορική συμφωνία για την διανομή του Δανέζικου yachting brand REDGREEN έκλεισε η εταιρεία Διανομές Ένδυσης ΑΕ. Εκτός της Ελλάδος και της Κύπρου στόχος της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη του σήματος και σε χώρες της Μ. Ανατολής.

Το άκρως επιτυχημένο brand στην χώρα μας, αγοράστηκε προ διετίας από το The Contrast Group με έδρα το Aarhus στην Δανία. Οι συλλογές τους περιλαμβάνουν ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ με χρήση οικολογικών χρωμάτων, βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας. Τα περισσότερα κομμάτια των συλλογών φτιάχονται κατά βάση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε την ανδρική συλλογή εδώ.

Για χονδρική πώληση καλέστε στο 2106129421. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αθήνα, αβίωτη πόλη

Είναι αδικαιολόγητος ο καθημερινός εκνευρισμός μας όταν είμαστε τόσο ανοχύρωτοι μπροστά στον παραλογισμό της καθημερινότητας;

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
05/08/2022

Φθινόπωρο στην Ελευσίνα

Από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων κι εκδηλώσεων.

Επιχορήγηση από το ΥΠΠΟΑ σε προγράμματα και δράσεις για τη διαφύλαξη στοιχείων άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς

Η επιχορήγηση είναι συνολικού ύψους 662.000 ευρώ και πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις 6 Μαΐου 2022, σε Κοινότητες Φορέων Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς μέσω του Μητρώου Πολιτιστικού Φορέων του ΥΠΠΟΑ.

Η κρητική χειροτεχνία στο επίκεντρο της επίσκεψης του Νικόλα Γιατρομανωλάκη στην Κρήτη

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού παρευρέθηκε στο νησί με αφορμή το Φεστιβάλ Κρήτης και συνομίλησε με εκπροσώπους του τομέα για διάφορους πολιτιστικούς θεσμούς με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο.

Ηλίας Μαγκλίνης: "Η ίδια η ζωή έχει κάτι βίαιο και βρώμικο..."

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος που ακούστηκε πολύ με την υπόθεση Λιγνάδη, απαντά σε δέκα ερωτήσεις με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου "Το μόνο της ζωής τους ταξίδι".

Μία δράση προστασίας της βιοποικιλότητας

Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον που διαθέτουν και οι αρχαιολογικοί χώροι πλέον θα προστατεύεται από τη σύμπραξη του ΥΠΠΟΑ, του ΥΠΕΝ και του ΕΚΠΑ.

"My Attica": Η νέα smartphone εφαρμογή για τη διευκόλυνση των πολιτών

Μία ακόμα δυνατότητα ψηφιακής επικοινωνίας με τους πολίτες εγκαινιάζει η Περιφέρεια Αττικής.