McArthurGlen Designer Outlet Athens: Ο απόλυτος all day shopping προορισμός του καλοκαιριού

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται το καλοκαίρι με τις καλύτερες προσφορές, χαρίζοντάς μας την πιο fun οικογενειακή έξοδο.

McArthurGlen

Ανακαλύψτε όλο το χρόνο αγαπημένα designer brands, όπως Polo Ralph Lauren, Adidas, Calvin Klein, Levis, Tommy Hilfiger, Guess, Funky Buddha και πολλά άλλα, με τιμές 35%-70% πιο φθηνά.

McArthurGlen

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού. Ο απόλυτος all day προορισμός του καλοκαιριού για όλη την οικογένεια, μόνο 10 λεπτά μακριά μέσω Αττικής Οδού, σας περιμένει εκτός από τις καθημερινές και κάθε Κυριακή έως τον Οκτώβριο, καθώς τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμένουν ανοιχτά και έτοιμα να σας υποδεχτούν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, για ακόμη περισσότερο shopping και διασκέδαση! Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς  από τις 11 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές outlet σε αγαπημένα designer brands, καθώς το εκπτωτικό χωριό είναι ο απόλυτος προορισμός και στις εκπτώσεις. 

Αυτό το καλοκαίρι συνδυάστε shopping σε μοναδικές τιμές & διασκέδαση με οικογένεια 
και φίλους, σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θυμίζει εξωτερικό. 

Οικοδομικό Τετράγωνο Ε71, Σπάτα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα": Παράταση ανοιχτής πρόσκλησης

Κοινό και καλλιτέχνες θα μοιραστούν εμπειρίες πολιτισμού και καλοκαιρινής ψυχαγωγίας, στις 7 δημοτικές κοινότητες της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Όσα θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Μάιο

Athens Music Week, συναυλίες, εκθέσεις, δράσεις για παιδιά και το 23o Athens Jazz είναι μερικά απ' όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα.

Η ομάδα CoHab μάς καλεί στον συνεργατικό διαγωνισμό νέων για την συνεταιριστική κατοικία στην Ελλάδα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων για τη μετατροπή κενών κτιρίων σε διαφορετικούς τύπους σεναρίων συνεταιριστικής στέγασης σύμφωνα με τις τοπικές και κοινοτικές ανάγκες.

Οι δωρεάν δράσεις που έρχονται τον Μάιο στο Athens Book Space

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.

Προθεσμία μέχρι τις 10 Μαΐου για τον διαγωνισμό "Πρασινίζουμε το Γκρίζο"

Οι κάτοικοι καλούνται να μεταμορφώσουν τα μπαλκόνια, τις ταράτσες, τις αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους σε πράσινες γωνιές, να τις φωτογραφίσουν και να τις μοιραστούν στην ιστοσελίδα organizationearth.org.

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με μεσογειακή αναιμία

Παράλληλα, ξεκινάει ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων με θέμα το άγχος και τα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που συναντούν οι άνθρωποι στη διαχείριση της καθημερινότητας τους.

Πολ Όστερ: Ο καπνός εξαφανίζεται

Ο συγγραφέας Πολ Όστερ έφυγε από τη ζωή την τελευταία μέρα του Απρίλη. Ήταν εβδομήντα επτά χρονών.