Taste Garden: Η πιο γευστική βόλτα του καλοκαιριού επιστρέφει στο Golden Hall

Tο αγαπημένο Taste Garden επέστρεψε πολύχρωμο, funky, γευστικό, αλλά και μελωδικό! Για ένα ακόμη καλοκαίρι, το προαύλιο του Golden Hall μεταμορφώνεται και μας προσκαλεί στο πιο γευστικό και δροσερό διάλειμμα από τις αγορές μας.

Golden Hall

Tο αγαπημένο Taste Garden επέστρεψε πολύ χρωμο, funky, γευστικό, αλλά και μελωδικό! Για ένα ακόμη καλοκαίρι, το προαύλιο του Golden Hall μεταμορφώνεται και μας προσκαλεί  στο πιο γευστικό και δροσερό διάλειμμα από τις αγορές μας. 

Taste Garden Golden Hall
Μουσικές βραδιές στο Taste Garden 

Έως και τις 30 Ιουλίου, οι καντίνες, που όλοι αγαπήσαμε, μας περιμένουν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall και δημιουργούν το πιο καλοκαιρινό σκηνικό με λαχταριστές μυρωδιές, γευστικές προτάσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις αλλά και μουσικές βραδιές, προσκαλώντας μας να ζήσουμε την πιο γευστική εμπειρία. Με φόντο το εντυπωσιακό σιντριβάνι και ανάμεσα σε ολάνθιστα σημεία, πολύχρωμα τραπεζοκαθίσματα και πάγκοι, έχουν απλωθεί στον ανοιχτό και φιλόξενο χώρο του κήπου του Golden Hall! Έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες και τα πιάτα της επιλογής τους, προσφέροντας ένα ιδανικό και άκρως δροσερό πιτ στοπ από τα καλοκαιρινά μας ψώνια. Signature πιάτα, αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με πλούσιο άρωμα, εναλλακτικές street food επιλογές, ζουμερά burgers, κοκτέιλ και δροσιστικά ροφήματα από τα πιο δημοφιλή cafe και εστιατόρια του Golden Hall έρχονται στον προαύλιο κήπο σε απίστευτα προσιτές τιμές, καθημερινά από τις 5 έως τις 10 μ.μ. και κάθε Σάββατο από τις 2 έως τις 10 μ.μ.

Taste Garden Κωσταρέλος
Τυροκομείο Κωσταρέλου

Ποιοι είναι όμως οι οικοδεσπότες του φετινού Taste Garden που αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν για τους επισκέπτες του Golden Hall τα πιο γευστικά πιάτα του καλοκαιριού; Cultivos Coffee, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, TGI FRIDAYS, Δε Μιτ Μπόιζ και Τυροκομείο Κωσταρέλου, γεμάτοι εξωστρέφεια και νοστιμιές, βάζουν καθημερινά φωτιά στις κουζίνες τους για να μας προσφέρουν special επιλογές.

Taste Garden Cultivos Golden Hall
Cultivos Coffee

Deli εκδοχές ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων έρχονται από το Τυροκομείο Κωσταρέλου για γευστικές ανατροπές, ενώ τα TGI Fridays με την πάντα ανεβασμένη διάθεσή τους ποντάρουν σε signature flavors και burgers με 100% μοσχαρίσιο κιμά, που συνοδεύονται τέλεια με τα κλασικά κοκτέιλ της αλυσίδας, όπως η διάσημη Margarita.

Taste Garden Flocafe.
Flocafe Espresso Room

Το Flocafe Espresso Room μας δίνει το απαραίτητο boost μέσα από μια ποικιλία ροφημάτων και πρωτότυπων σνακ, τα γευστικά σάντουιτς, οι πίτσες, οι σαλάτες, οι βάφλες και τα παγωτά των everest exclusive είναι ιδανικά για τις μικρές αλμυρές αλλά και γλυκές λιγούρες, ενώ από το μενού του Taste Garden δεν γίνεται να λείπουν τα λαχταριστά σουβλάκια του Δε Μιτ Μπόιζ και τα ζουμερά burgers και hot dogs του Cultivos Coffee. Σημειώστε, επίσης, ότι το σκηνικό ζωντανεύει με τις live εμφανίσεις Jazz band, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή για ένα δίωρο live γεμάτο ανεβαστικές μελωδίες που θυμίζουν καλοκαιρινά πάρτι (7-9 μ.μ.). 

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 2106803450, https://goldenhall.gr/el, 
My Golden Hall, mygoldenhal

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.