Καλοκαίρι στην Αθήνα: Αυτή την Πέμπτη δωρεάν μαζί με το Αθηνόραμα

Κυκλοφορεί την Πέμπτη 16/6 ο απαραίτητος οδηγός για μακροβούτια στην πόλη χωρίς αναπνευστήρα.

καλοκαίρι στην Αθήνα

Το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα είναι πιο πολυπρόσωπο, πλούσιο και λαχταριστό από ποτέ, έτσι φτιάξαμε για εσάς, σε έναν αναλυτικό οδηγό 178 σελίδων, ένα προσωπικό ημερολόγιο όλων αυτών που δε θέλουμε να χάσουμε. Αντί για μπρατσάκια και αναπνευστήρα, το Αθηνόραμα "Καλοκαίρι στην Αθήνα" θα γίνει ο απαραίτητος σύντροφος για ένα χορταστικό τρίμηνο γεμάτο ιντριγκαδόρικες παραστάσεις, κατάμεστες σκηνές φεστιβάλ, λαχταριστά και ινσταγκραμικά πιάτα, δροσιστικά κοκτέιλ και πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες. Θα σας δούμε στο κοίλον της Επιδαύρου σε μία από τις θεατρικές μας εξορμήσεις· θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας σε κάποιον κρυμμένο πεζόδρομο του κέντρου, καθισμένοι σε πολύχρωμες καρέκλες και δοκιμάζοντας τις νέες τάσεις στα κοκτέιλ· θα ανακουφιστούμε από την ολοήμερη ζέστη στα θερινά που βάζουν στο mute το θόρυβο της πόλης· θα δώσουμε ραντεβού μπροστά στο αγαπημένο μας έργο τέχνης· θα τσιμπήσουμε από πιάτα "για τη μέση", όχι πια ο καθένας τη μερίδα του· θα γνωριστούμε από την αρχή, τραγουδώντας με όλη τη δύναμη που έχουν τα πνευμόνια μας, κι αν βήχουμε την άλλη μέρα θα λέμε περήφανα πως... "είναι συναυλιόβηχας".  

Ραντεβού στην πόλη, με οδηγό το Αθηνόραμα "Καλοκαίρι στην Αθήνα", την πιο δροσερή και αισιόδοξη έκδοση της χρονιάς που κυκλοφορεί την Πέμπτη 16/6 στα περίπτερα δωρεάν μαζί με το αθηνόραμα! 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

02/02/2023

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.

Έργα αποκατάστασης για το Αναψυκτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

Το νέο κτίριο θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων για το επίσημο έτος τίτλου της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

Η απόφαση της UNESCO για την ένταξη του Ολύμπου στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς αναμένεται έως τον Σεπτέμβριο του 2023.

Καλλιτεχνικά επαγγέλματα: Το Υπουργείο Πολιτισμού απαντά με δύο ρυθμίσεις

Οριστικές λύσεις στα ζητήματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο αναφορικά με το ΠΔ 85/2022.

Stand up Science: Η Επιστήμη αλλιώς... στη σκηνή

Στο πρώτο Stand-Up Science της χρονιάς από τους Science Reactors, "φευγάτοι" επιστήμονες σχολιάζουν την επιστημονική επικαιρότητα με με ύφος απλό, απολαυστικό και σκωπτικό.