Παίζουμε Beach Volley στην καρδιά της πόλης

Μετά από 12 χρόνια το Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ επιστρέφει στο Σύνταγμα με οικοδεσπότη τον Δήμο Αθηναίων.

Σύνταγμα

Μετά από 12 χρόνια το Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ επιστρέφει στο Σύνταγμα με οικοδεσπότη τον Δήμο Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, που μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα φέρουν το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα στην καρδιά της Αθήνας.

To Athens Golden Cup 2022 θα διεξαχθεί το τετραήμερο 2-5 Ιουνίου 2022 και αποτελεί μία επίσημη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2022, με ειδικό χαρακτήρα. Η διοργάνωση θα προσφέρει υψηλό αγωνιστικό θέαμα με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελληνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, καθώς και προσκεκλημένων ομάδων από το εξωτερικό. Θα περιλαμβάνει επίσης δράσεις κοινωνικής ευθύνης, αγώνες κοινού και μαθήματα από γνωστούς άσους του beach volley σε νεαρούς φίλους του αθλήματος μέσα από το πρόγραμμα "Μάθε Beach Volley".

Το τουρνουά Athens Golden Cup είναι το πρώτο από τα τέσσερα (4) κορυφαία τουρνουά για το Πρωτάθλημα Beach Volley 2022, με επόμενο σταθμό στην Θεσσαλονίκη (Thessaloniki Grand Slam,  Πλ. Αριστοτέλους 16-19 Ιουνίου),  Ξάνθη (Xanthi Masters, Κεντρική πλατεία Ξάνθης 15-17 Ιουλίου), Άγιος Νικόλαος (Agios Nikolaos Finals, Μαρίνα Αγ. Νικόλαου 29-31 Ιουλίου). 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley έχει σχετικά μικρή ηλικία, αφού ξεκίνησε σε επίσημη μορφή το 1994 (καθιερώθηκε ως Ολυμπιακό άθλημα το 1992 στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης), και είναι η 2η φορά, μετά το 2010, που ένα επίσημο τουρνουά διοργανώνεται στην πιο εμβληματική Ελληνική πλατεία, την Πλατεία Συντάγματος.
Ο σχεδιασμός μιας  τέτοιας κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας, με τις παράλληλες δράσεις ανάπτυξης και κοινωνικού χαρακτήρα του αθλητισμού, θα αποτελέσει μία τετραήμερη γιορτή για όλους τους φιλάθλους. 

Πρόγραμμα του Athens Golden Cup

2/6: 4 μ.μ-10 μ.μ, 8 women’s matches

3/6: 1 μ.μ-4 μ.μ, 4 women’s matches, 4 μ.μ-10 μ.μ, 8 men’s matches

4/6: 9 π.μ-6 μ.μ, 8 men’s & 4 women’s matches, 6 μ.μ-10 μ.μ: Ημιτελικοί (ανδρών και γυναικών)

5/6: 5.30, Celebrity Match, Make A Wish, 6.45 μ.μ, Τελικός Γυναικών (Ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ), 7.30 μ.μ, Τελικός ανδρών (Ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ), 8.30 μ.μ, Τελετή βράβευσης (Ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αυτή είναι η "Ψηφιακή Βίβλος" του Δήμου Αθηναίων

Παρουσιάστηκε στο Innovathens το Σχέδιο Ψηφιακής Στρατηγικής του Δήμου για την επόμενη δεκαετία παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

29/06/2022

Μια σύγχρονη, πράσινη "όαση" στο Κουκάκι

Το πάρκο "Περιβολάκι Εθνικής Αντίστασης" μεταμορφώνθηκε και ξανασυστήνεται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της γειτονιάς.

Ανοικτή συζήτηση για την έκθεση της Δανάης Στράτου στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων

Η έκθεση "Burning Issues – Merimbula" θα είναι ανοικτή προς το κοινό μέχρι 10 Ιουλίου.

Σε εφαρμογή από σήμερα πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για την προστασία από τους καύσωνες

Άμεση ενημέρωση για τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν κάθε φορά στην Αθήνα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς και για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για την προφύλαξη των κατοίκων, παρέχει από σήμερα ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του "Heat Alert"

Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει οκτώ κλιματιζόμενους χώρους για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα

Οκτώ κλιματιζόμενες αίθουσες θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Αθηναίων από την Τρίτη 21 Ιουνίου, και μέχρι την λήξη του φαινομένου, για την προστασία των ευάλωτων ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες.

"Τίνος είσαι εσύ;": Η πολυπολιτισμικότητα της σύγχρονης Αθήνας συναντά μαρτυρίες προσφύγων του 1922

Μία πρωτότυπη σκηνική σύνθεση από την ομάδα Vice Versa με ιδιαίτερο μουσικό χαρακτήρα στο Θερινό Ατενέ και στον Κήπο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αθηναίων.

Νέα άσφαλτος και διαγραμμίσεις σε 110 κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Με νέα άσφαλτο είναι πλέον 785 μικροί και μεγάλοι δρόμοι της Αθήνας, σε μια προσπάθεια δημιουργίας σύγχρονων και ασφαλών υποδομών στην πόλη.