Οι Νάιτλι-Χάρις -Φέργκιουσον κατά της παρενόχλησης και του εκφοβισμού

Ανεξάρτητη Αρχή Προτύπων (ISA) επιδιώκουν να ιδρυθεί για την προστασία όσων ασχολούνται με τα δημιουργικά επαγγέλματα.

Κίρα Νάιτλι

Οι ηθοποιοί Κίρα Νάιτλι και Ναόμι Χάρις και η τραγουδίστρια Ρεμπέκα Φέργκιουσον είναι μεταξύ εκείνων που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στη δημιουργία ανεξάρτητου φορέα για την αντιμετώπιση της παρενόχλησης και του εκφοβισμού στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Womantoc.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ρoύχα με φαντασία: Ένα δημιουργικό εργαστήριο στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Παλιά ρούχα και αξεσουάρ παίρνουν νέα μορφή με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα.

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία την 28η Οκτωβρίου, συναυλίες και όλα όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Το φθινοπωρινό Meet Market είναι γεγονός

Βόλτες στην Τεχνόπολη, Halloween εορτασμοί και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 26 έως 31/10.

Βραβεία "Αργώ" 2025¨: Το χρυσόμαλλο δέρας του σύγχρονου Ελληνισμού

Τα Βραβεία "Αργώ" αναδεικνύουν για έβδομη χρονιά τους Έλληνες της διασποράς που διαπρέπουν διεθνώς, τιμώντας την αριστεία, την καινοτομία και την προσφορά - μια σύγχρονη "αργοναυτική εκστρατεία" που ενώνει τον παγκόσμιο Ελληνισμό.

Στην επέτειο του "Όχι" λέμε "Ναι" στις ελληνικές γεύσεις

Την 28η Οκτωβρίου, μετά την παρέλαση και τους εορτασμούς της εθνικής μας γιορτής, στρώνουμε τραπέζι με γευστικό σύμμαχο τις μοναδικές προσφορές των σούπερ μάρκετ Μασούτης.