Ξεκινά η υποβολή προτάσεων για το πρόγραμμα "Όλη η Πόλη μια Σκηνή"

Για την κατάρτιση του προγράμματος και προκειμένου να ενισχυθούν η καλλιτεχνική παραγωγή και οι άνθρωποι του πολιτισμού, ο Δήμος Αθηναίων θα εντάξει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στο πρόγραμμα του.

Γκράβα

Στο πλαίσιο του "Culture is Athens"* ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το πολιτιστικό ραντεβού του με το καλοκαιρινό πρόγραμμα με τίτλο "Όλη η Πόλη μια Σκηνή". Οι δημότες και οι επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δράσεις σε γειτονιές, σε πλατείες,  σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους στις επτά δημοτικές κοινότητες, καθώς και στα ανοιχτά θέατρα Κολωνού και Γκράβας. Αφιερώματα, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις θα πλημμυρίσουν με φως και μουσική την Αθήνα και θα προσφέρουν διέξοδο από την καθημερινότητα αλλά και την ευκαιρία για ψυχαγωγία. Ενθαρρύνοντας πάντα την καλλιτεχνική δημιουργία ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για την υποβολή προτάσεων καλλιτεχνικής φύσης. Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων αρχίζει στις 6 Μαΐου και λήγει στις 18 Μαΐου.

Κολωνός
Κολωνός

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και η διάρκεια τους θα είναι από 17 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων και Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων και η διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου, όπου θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των προτάσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: apply@cultureisathens.gr.

*Οι εκδηλώσεις θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του "Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα", του τριετούς σχεδίου που ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την αναβάθμιση, την ανάδειξη και την ενοποίηση του πολιτιστικού ιστού της Αθήνας αλλά και την έμπρακτη στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον κλάδο του πολιτισμού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

We are hiring: γραφίστα/τρια για το αθηνόραμα

Το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ αναζητά Γραφίστα/τρια για το εβδομαδιαίο περιοδικό και τις έξτρα εκδόσεις του

14/11/2025

Το Christmas Factory επιστρέφει και τα Χριστούγεννα ξεκινούν στην Τεχνόπολη

Ένα γνώριμο φως αρχίζει να απλώνεται πάνω από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Central Wine Fair 2025: Ο αμπελώνας της Κεντρικής Ελλάδας στην Αίγλη Ζαππείου

Πιο δυναμική από ποτέ, η οινική γιορτή έρχεται στις 24 Νοεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Δωρεάν δρώμενα, ταινίες και παραστάσεις, εστιατόρια και μπαρ, εκθέσεις και happenings αυτό το ΣΚ στην πόλη.

Το ελληνικό εστιατόριο στην λίστα αγαπημένων του Ζοχράν Μαμντάνι

Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης συστήνει τα αγαπημένα του food spots και ανάμεσά τους βρίσκεται ένα ελληνικό.

Οι Πόρτες της Κυψέλης επιστρέφουν στη γειτονιά τους με διπλό πάρτι

Οι διάσημες πλέον μπλε πόρτες, το sold out βιβλίο της Eleanor Lines, ανατυπώνεται και το γιορτάζει με δύο διαφορετικά events.