Ξεχωριστές εκδόσεις και μεγάλες προσφορές από τις "Εκδόσεις Καπόν" στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ"

Oι «Εκδόσεις Καπόν» μας προσκαλούν στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ" στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Βιβλιοπωλείο_της_Ραχήλ

Στις 7 και 8 Μαΐου, ένα γεμάτο διήμερο bazaar βιβλίου από τις "Εκδόσεις Καπόν" και δύο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με συγγραφείς βιβλίων μας περιμένουν στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ.

Στις 7 Μαΐου, (11.30 π.μ - 12.30 μ.μ), ο Γιάννης Μετζικώφ, συγγραφέας του βιβλίου "Ενδύματα και Διηγήματα" θα μας διηγηθεί ιστορίες για θανατικά, γάμους, γέννες και ξενιτεμό, εμπνευσμένες από την αλλοτινή ζωή στον ελλαδικό χώρο. Την ίδια μέρα, (1 μ.μ -2 μ.μ) ο Κώστας Μ. Σταματόπουλος, συγγραφέας του "1922: πώς φτάσαμε στην Καταστροφή" και οι βραβευμένοι από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφείς του έργου "Η προκυμαία της Σμύρνης" Αχιλλέας Χατζηκωνσταντίνου - Γιώργος Πουλημένος θα συζητήσουν μαζί για τους σταθμούς της μικρασιατικής περιπέτειας και τον αφανισμό του μικρασιατικού Ελληνισμού.  Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα το διήμερο αξίζει να κάνετε ένα πέρασμα για το Bazaar βιβλίου. 

Πλουτάρχου 22   Αθήνα | Τηλ: 210 7241442

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Central Wine Fair 2025: Ο αμπελώνας της Κεντρικής Ελλάδας στην Αίγλη Ζαππείου

Πιο δυναμική από ποτέ, η οινική γιορτή έρχεται στις 24 Νοεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2025

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Δωρεάν δρώμενα, ταινίες και παραστάσεις, εστιατόρια και μπαρ, εκθέσεις και happenings αυτό το ΣΚ στην πόλη.

Το ελληνικό εστιατόριο στην λίστα αγαπημένων του Ζοχράν Μαμντάνι

Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης συστήνει τα αγαπημένα του food spots και ανάμεσά τους βρίσκεται ένα ελληνικό.

Οι Πόρτες της Κυψέλης επιστρέφουν στη γειτονιά τους με διπλό πάρτι

Οι διάσημες πλέον μπλε πόρτες, το sold out βιβλίο της Eleanor Lines, ανατυπώνεται και το γιορτάζει με δύο διαφορετικά events.

Δωρεάν ξεναγήσεις για όλο τον Νοέμβριο σε ιστορικά σημεία της Αθήνας

Μία ξεχωριστή εμπειρία, όπου το παρελθόν συναντά το παρόν στις γειτονιές και τα τοπόσημα της πόλης.