Πάσχα με την Περιφέρεια Αττικής στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Με μια μεγάλη γιορτή, ανοικτή σε όλους τους πολίτες, θα τιμήσει την ημέρα του Πάσχα η Περιφέρεια Αττικής στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Πάρκο Τρίτση shutterstock

Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι το απόγευμα, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε το "Χριστός Aνέστη" συνοδεία πενταώρου ζωντανού μουσικού προγράμματος και να γευτούμε τον παραδοσιακό οβελία με άλλα εορταστικά εδέσματα τιμώντας την ημέρα όπως ακριβώς ταιριάζει στην παράδοσή μας: όλοι μαζί, με αγάπη και χαρά.

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Κωτσίνη, η Αρετή Κετιμέ, ο Σάββας Σιάτρας, ο Μανώλης Κόττορος και ο Θωμάς Κωνσταντίνου θα μας ταξιδέψουν στην παράδοσή μας, μέσα από τραγούδια και μουσικές όλης της Ελλάδας. Επί σκηνής, μαζί με τον Γιώργο Κωτσίνη στο κλαρίνο, συμπράττουν ο Νικόλας Αγγελόπουλος στο λαούτο, ο Κώστας Μερετάκης στα κρουστά και ο Πέτρος Παπαγεωργίου στο ντέφι. Το μουσικό ταξίδι ολοκληρώνει η ποντιακή ορχήστρα με τη Λιάνα Χαραλαμπίδου στο τραγούδι, τον Γιάννη Φωτιάδη στην ποντιακή λύρα και τον Περικλή Κατσώτη στο νταούλι, καθώς και η κρητική ζυγιά του λυράρη Όθωνα Μπικάκη.

Η είσοδος για τους πολίτες είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιείται από τρεις εισόδους του Πάρκου και ειδικότερα από τις εισόδους της Σπ. Μουστακλή, της Λ. Δημοκρατίας (μπροστά από τη Βιολογική Λαϊκή) και της Λ. Φυλής (Βόρεια Φυλής). Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης θα τηρηθούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όσα δήλωσε η Υπουργός Τουρισμού στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.