5 + 1 πασχαλινές βόλτες για όλη την οικογένεια

Είτε θέλετε να κάνετε τα πασχαλινά σας ψώνια ή απλώς να χαλαρώσετε παρέα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, τα εμπορικά κέντρα της χώρας προσφέρουν πλήθος επιλογών και αμέτρητες διασκεδαστικές εμπειρίες για να μπείτε σε πασχαλινή διάθεση.

The Ellinikon Experience Park Πάσχα

Ιδανική επιλογή για βόλτα με όλη την οικογένεια αποτελούν τα εμπορικά κέντρα, καθώς μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των μεγάλων αλλά και των μικρών επισκεπτών. Πληθώρα καταστημάτων, παιδικές χαρές και ηλιόλουστοι εξωτερικοί χώροι φέρνουν αυτό το Πάσχα στα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας χαλάρωση και ψυχαγωγία, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει τις πασχαλινές διακοπές ενώ κάνει τα απαραίτητα γιορτινά ψώνια. Δείτε τα εμπορικά κέντρα και ένα πάρκο που αξίζει να επισκεφθείτε αυτό το Πάσχα.

Πασχαλινά παιχνίδια στο Mare West

Mare West

Δώρα, συναρπαστικές εκπλήξεις και ατελείωτα παιχνίδια στην παιδική χαρά και το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής υπόσχονται στα παιδιά το πιο ονειρεμένο Πάσχα. Το Mare West έχει φροντίσει για την ψυχαγωγία των μικρών του επισκεπτών, καθώς ο Mr Funny Bunny και η Πασχαλίτσα περιμένουν τα παιδιά με φανταστικές εκπλήξεις και τα προσκαλούν σε ένα πολύχρωμο κυνήγι πασχαλινών αυγών. Τη Μ. Παρασκευή ένας μυστηριώδης μάγος σαγηνεύει μικρούς και μεγάλους ενώ το Μ. Σάββατο το Bubble Show με τις τεράστιες σαπουνόφουσκες γεμίζει το εμπορικό με χρώματα. Όσοι ανησυχούν αν θα προλάβουν τα τελευταία πασχαλινά ψώνια, τα καταστήματα του Mare West διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων: αθλητικά είδη, μόδα, διακοσμητικά, αξεσουάρ και κοσμήματα. Μετά το τέλος των αγορών, μπορείτε να απολαύσετε ένα σνακ ή τον καφέ σας στα καταστήματα εστίασης του ηλιόλουστου παραλιακού μετώπου με την ασύγκριτη θέα στον Κορινθιακό.

Το πρόγραμμα του Mare West
Κυριακή των Βαΐων 17/4: 11 π.μ. – 1 μ.μ. & 5-7 μ.μ. "Mr Funny Bunny και Πασχαλίτσα"
Μ. Δευτέρα – Μ. Πέμπτη 18/4 - 21/4:  11 π.μ. – 1 μ.μ. & 6-8 μ.μ. "Mr Funny Bunny και Πασχαλίτσα"
M. Παρασκευή 22/4: 12-2 μ.μ. "Mr Funny Bunny και Πασχαλίτσα και Μάγος" & 6-8 μ.μ. "Mr Funny Bunny και Πασχαλίτσα"
Μ. Σάββατο 23/4: 11 π.μ. – 1 μ.μ. "Mr Funny Bunny και Πασχαλίτσα" και  BUBBLE SHOW 
Εορταστικό ωράριο εμπορικών καταστημάτων Mare West:
Κυριακή των Βαΐων 17/4: 11 π.μ. – 7 μ.μ.
Μ. Δευτέρα  - Μ. Πέμπτη 18/04– 21/04: 9 π.μ. – 9 μ.μ.
Μ. Παρασκευή 22/04: 1-8 μ.μ.

Το RIVER WEST έρχεται με ανοιξιάτικη διάθεση

RIVER WEST

Ανοιξιάτικο ραντεβού δίνουμε στο RIVER WEST, καθώς μας φέρνει όλα τα αγαπημένα μας καταστήματα και πρωτότυπες επιλογές δώρων για μικρούς και μεγάλους, ολοκαίνουργιους ανοιχτούς χώρους για απολαυστικές βόλτες με οικογένεια και φίλους, αλλά και τα πιο διασκεδαστικά δρώμενα που δεν θέλετε να χάσετε. Λαμπάδες και παιχνίδια στα καταστήματα Moustakas και Lego Store, αμέτρητες επιλογές σε καταστήματα μόδας και τεχνολογίας (iStorm, Κοτσόβολος και XIAOMI), αλλά και στα πασχαλινά bazaar του Συλλόγου Αμυμώνη (έως 16/4) και του Χαμόγελο του Παιδιού (18-21/4). Διασκεδαστικά δρώμενα όπως οι μπαλονοκατασκευές της Easter Roller Bunny και το bubble performance με larger than life σαπουνόφουσκες χαρίζουν μοναδικές αναμνήσεις, ενώ οι νέοι εξωτερικοί χώροι του RIVER WEST OPEN έχουν την τιμητική τους για περίπατο & χαλάρωση δίπλα στο νερό και το πράσινο.

Πρόγραμμα Πασχαλινών δρώμενων
Παρασκευή 15/4: 5-9 μ.μ.
Σάββατο 16/4 &  Κυριακή 17/4: 12-8 μ.μ.
Μ. Δευτέρα 18/4 έως και Μ. Πέμπτη 21/4: 5-9 μ.μ.
Μ. Παρασκευή 22/4: 1-5 μ.μ.
Μ. Σάββατο 23/4: 11 π.μ. - 3μ.μ.

Γνωρίστε τη μικρή Ruby στο AVENUE

Ruby Santoro Avenue

Για πολλούς, η αξιαγάπητη Ruby και τα προϊόντα της SANTORO Gorjuss συνδέονται με παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις, καθώς, αρκετά χρόνια πριν, τετράδια, σχολικές τσάντες, κασετίνες και ημερολόγια με τις φιγούρες της εταιρείας κατέκλυσαν την αγορά και αγαπήθηκαν από πολλούς ανά τον κόσμο. Ταξιδεύοντας από την Αγγλία, η Ruby επισκέπτεται το AVENUE για πρώτη φορά, για να μας συντροφεύσει στις πασχαλινές μας βόλτες και να μοιράσει στον κόσμο υπέροχα δώρα από την τεράστια συλλογή της SANTORO Gorjuss.

Ώράριο: 15, 8, 19, 20 & 21/4: 5-9 μ.μ., 16, 17 & 23/4: 12-4 μ.μ., 22/4: 1-5 μ.μ.

Shopping στο McArthurGlen

McArthurGlen

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα δώρα για τους αγαπημένους σας και ανανεωθείτε με τις νέες ανοιξιάτικες αφίξεις στο McArthurGlen Designer Outlet Athens, έως και τις 30 Απριλίου. Το έξυπνο shopping συνεχίζεται και την Κυριακή 17 Απριλίου, αφού τα καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. . Φέτος, το εκπτωτικό χωριό φιλοξενεί τo Nickelodeon και τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. O Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Paw Patrol Marshall, ο Lego Ninjago Kai και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια θα επισκέπτονται το εκπτωτικό χωριό από το Σάββατο 16 Απριλίου μέχρι το Σάββατο 30 Απριλίου (12-3 μ.μ.).

Παιδικά εργαστήρια στο The Ellinikon Experience Park

The Ellinikon Experience Park Πάσχα

Το The Ellinikon Experience Park υποδέχεται το Πάσχα με ένα πρόγραμμα παιδικών δραστηριοτήτων, από το Σάββατο 16 Απριλίου. Το βιωματικό πάρκο προσκαλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και στο πολυαγαπημένο κυνήγι Πασχαλινών Αυγών, το οποίο θα διεξαχθεί στον ονειρικό κήπο με τα ελαιόδεντρα. Ακόμη, εκπαιδευτικά και διαδραστικά καλλιτεχνικά εργαστήρια αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα των παιδιών, καθώς αυτά διακοσμούν τη δική τους λαμπάδα και πασχαλινές κάρτες και δημιουργούν γιορτινές κατασκευές με φυσικά υλικά.

Ώρες δραστηριοτήτων: 5.30-7.30 μ.μ.

Βόλτες και ψώνια στο Athens Metro Mall

metro mall

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων θα παραμείνει ανοιχτό και την Κυριακή 17 Απριλίου, με περισσότερα από 90 επώνυμα καταστήματα που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες. 5 όροφοι για ψώνια και χαλάρωση καθιστούν το Athens Metro Mall τον απόλυτο προορισμό για τα φετινά πασχαλινά δώρα. Το εμπορικό κέντρο θα φιλοξενεί φέτος δράσεις μη κερδοσκοπικών οργανισμών της χώρας, οι οποίοι στηρίζουν οικογένειες και παιδιά, σκορπώντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα.

Το πρόγραμμα
13 – 14/04: Σωματείο ΑμεΑ "ΝΙΚΗ"
15 - 16/04: Οργανισμός "Το Χαμόγελο Του Παιδιού"
17 – 18/04: Σωματείο Προστασίας & Αποκαταστάσης Αναπήρων Προσώπων "ΕΛΕΠΑΠ"
19 – 20/04: Σύλλογος "Λάνασσα" υπέρ των παιδιών με καρκίνο
21 – 22/04: Σύλλογος στήριξης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση "Φροντίδα"

Περισσότερες πληροφορίες

River West

Λεωφ. Κηφισού 96 (δίπλα στο ΙΚΕΑ), Αιγάλεω
  • City Events

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.