Easter Camp στο "Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας"

Διασκέδαση, εκπαίδευση και άθληση περιμένουν τα παιδιά στο «Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας».

Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Παρασκευή (18-21/4) και από την Λαμπρή Τρίτη (21/4) έως την Παρασκευή 29 Απριλίου, παιδιά 6-12 ετών εξερευνούν, μαθαίνουν, αθλούνται, παίζουν και δημιουργούν σε ένα πρόγραμμα στο "Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας" γεμάτο διαδραστικές περιηγήσεις, αθλητικές δραστηριότητες και πρωτότυπες κατασκευές, που θα τους προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες (8 π.μ-3 μ.μ με μεσημεριανό γεύμα). 

Οι βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις αίθουσες της μόνιμης έκθεσης του μουσείου, γίνονται μαθήματα Ολυμπιακής ιστορίας. Οι αξίες του "ευ αγωνίζεσθε" μεταφέρονται σε αθλητικά και διαγωνιστικά παιχνίδια συνεργασίας, που καλλιεργούν μοναδικές δεξιότητες. Η εξερεύνηση των αθλητικών και αρχαιολογικών χώρων του ΟΑΚΑ, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ψυχαγωγούν. Οι κατασκευές και οι πασχαλινές χειροτεχνίες ανταμείβουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, τα παιχνίδια συνεργασίας, ισορροπίας και ρυθμού, και το αθλητικό μέρος του προγράμματος με αθλήματα στίβου, πολεμικών τεχνών και τραμπολίνο προσφέρουν τα οφέλη της άσκησης μέσα από τη διασκέδαση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ή να επικοινωνήσουν στα σχετικά τηλέφωνα (2106801405 - 6982997988, Ωράριο επικοινωνίας: 10 π.μ-8 μ.μ). Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, ο Απρίλιος στο Μουσείο είναι αφιερωμένος στην οικογένεια μέσω και του προγράμματος "Στο Μουσείο Οικογενειακώς", διαθέσιμο από Παρασκευή έως και Κυριακή και για όλο τον Απρίλιο. Οι οικογένειες που επισκέπτονται το Μουσείο, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν μια μοναδική περιήγηση στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου, καθοδηγούμενη από το προσωπικό του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους στην υποδοχή του Μουσείου αλλά και διαδικτυακά επωφελούμενοι έκπτωσης 10%.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.