Easter Camp στο "Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας"

Διασκέδαση, εκπαίδευση και άθληση περιμένουν τα παιδιά στο «Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας».

Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Παρασκευή (18-21/4) και από την Λαμπρή Τρίτη (21/4) έως την Παρασκευή 29 Απριλίου, παιδιά 6-12 ετών εξερευνούν, μαθαίνουν, αθλούνται, παίζουν και δημιουργούν σε ένα πρόγραμμα στο "Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας" γεμάτο διαδραστικές περιηγήσεις, αθλητικές δραστηριότητες και πρωτότυπες κατασκευές, που θα τους προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες (8 π.μ-3 μ.μ με μεσημεριανό γεύμα). 

Οι βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις αίθουσες της μόνιμης έκθεσης του μουσείου, γίνονται μαθήματα Ολυμπιακής ιστορίας. Οι αξίες του "ευ αγωνίζεσθε" μεταφέρονται σε αθλητικά και διαγωνιστικά παιχνίδια συνεργασίας, που καλλιεργούν μοναδικές δεξιότητες. Η εξερεύνηση των αθλητικών και αρχαιολογικών χώρων του ΟΑΚΑ, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ψυχαγωγούν. Οι κατασκευές και οι πασχαλινές χειροτεχνίες ανταμείβουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, τα παιχνίδια συνεργασίας, ισορροπίας και ρυθμού, και το αθλητικό μέρος του προγράμματος με αθλήματα στίβου, πολεμικών τεχνών και τραμπολίνο προσφέρουν τα οφέλη της άσκησης μέσα από τη διασκέδαση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ή να επικοινωνήσουν στα σχετικά τηλέφωνα (2106801405 - 6982997988, Ωράριο επικοινωνίας: 10 π.μ-8 μ.μ). Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, ο Απρίλιος στο Μουσείο είναι αφιερωμένος στην οικογένεια μέσω και του προγράμματος "Στο Μουσείο Οικογενειακώς", διαθέσιμο από Παρασκευή έως και Κυριακή και για όλο τον Απρίλιο. Οι οικογένειες που επισκέπτονται το Μουσείο, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν μια μοναδική περιήγηση στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου, καθοδηγούμενη από το προσωπικό του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους στην υποδοχή του Μουσείου αλλά και διαδικτυακά επωφελούμενοι έκπτωσης 10%.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ο Χάρης Ρώμας για την πολιτική και τον πολιτισμό

Ο απολογισμός του έργου του στην Περιφέρεια Αττικής και τα σχέδιά του για το Χαλάνδρι, του οποίου τη δημαρχία θα διεκδικήσει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2023

To παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα εργοστάσιο μπύρας και γλυκών

Το τριήμερο 20-22/10 οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να γνωρίσουν δεκάδες ελληνικές ζυθοποιίες, ενώ το τριήμερο 27-29/10 το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ θα πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά.

Υπουργείο Πολιτισμού: Εγκαινιάζεται το έργο "Αποκατάσταση, ανάδειξη Ρωμαϊκού Σταδίου Πατρών"

Με την ολοκλήρωση του έργου η Πάτρα αποκτά έναν νέο αρχαιολογικό χώρο, προσβάσιμο σε όλους, ο οποίος θα ενταχθεί στην αναπτυξιακή διαδικασία του τόπου ως πόλος έλξης Πολιτιστικού Τουρισμού.

Το Ινστιτούτο Γκαίτε οργανώνει εργαστήρι diy αφιερωμένο στην κηπουρική

Πρόκειται για ένα εργαστήριο με πολλές ιδέες για όλα αυτά που μπορούμε να φυτέψουμε στο μπαλκόνι μας, τρόπους για να φτιάξουμε τον δικό μας μικρό βοτανόκηπο και ιδέες για δημιουργία φυσικού λιπάσματος για τα φυτά μας.

Athens Wine & Art Festival: Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Το φεστιβάλ επιστρέφει με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Παγκόσμια διάκριση για την αεροπορική εταιρεία KLM

Βραβεύτηκε με το βραβείο "World Class", που αντικατοπτρίζει την εξυπηρέτηση, τις εμπειρίες των επιβατών, τις επιδόσεις σε θέματα ασφάλειας και βιωσιμότητας.

Οκτώβριος στη Βαμβακού Λακωνίας: Φθινοπωρινές εκδηλώσεις με τη στήριξη του ΙΣΝ

Ήθη, έθιμα και ιστορία, καρυδένιο πικ-νικ, μουσική και ατέλειωτο παιχνίδι για όλους στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.