Την Άνοιξη θα πραγματοποιηθεί το 8ο Travel Trade Athens

Η διοργάνωση υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων.

Travel Trade Athens

Το Travel Trade Athens, ως Business-to-Business διοργάνωση για την προώθηση της πρωτεύουσας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, μας ξανασυναντάει για όγδοη χρονιά στις 9 και 10 Μαΐου στην πρωτεύουσα, προσφέροντας μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες συνάντησης στους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες Τουρισμού.

Πάνω από 500 εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων από 35 χώρες έχουν φιλοξενηθεί στο πρόγραμμα τουριστικής δραστηριοποίησης, με περισσότερες από 16.000 συναντήσεις. Η περσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, όμως φέτος το Travel Trade Athens θα διοργανωθεί δια ζώσης καλωσορίζοντας 70 διεθνείς εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων από τις βασικές αγορές και αναγνωρισμένους δημοσιογράφους του διεθνούς τουριστικού Τύπου.

Μαζί τους θα βρίσκονται και 100 εκπρόσωποι αθηναϊκών τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίοι στοχεύουν στη δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών δεσμών και ανάδειξη της Αθήνας ως έναν από τους πιο βιώσιμους και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς την σημερινή εποχή.

Σε σχετική δήλωση, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε ότι "το 8ο Travel Trade Athens μάς δίνει την πολύτιμη ευκαιρία να επανασυστήσουμε την πόλη στη διεθνή αγορά του Τουρισμού. Η Αθήνα μέρα με τη μέρα αλλάζει μέσα από έργα μικρής, αλλά και μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους επισκέπτες της. Στόχος μας μέσα από τις διοργανώσεις αυτής της εμβέλειας, είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον προορισμό, να τονώσουμε την οικονομία της πόλης και να πολλαπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας. Η Αθήνα θα υποδεχθεί με μεγάλη χαρά την ερχόμενη άνοιξη τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού χώρου για να τους προσφέρει την αυθεντική εμπειρία μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής μητρόπολης".
Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά μία εκπαιδευτική ημερίδα, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της αθηναϊκής αγοράς, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων και της ΕΑΤΑ για την ανάπτυξη τεχνογνωσίας.

Γα όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2022, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Bars

Για bar hopping στο Athens Cocktail Festival & Week

Κορυφαία μπαρ του εξωτερικού, σημαντικοί bartenders, πρωτότυπα concepts και ενδιαφέροντα σεμινάρια ανανεώνουν για λίγες ημέρες την εγχώρια πίνειν σκηνή, στο πλαίσιο του πρώτου Athens Cocktail Festival & Week.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/05/2022

"Νουάρ" πρώτη περιήγηση στην Αθήνα με φόντο την ιστορία

Η Περιφέρεια Αττικής και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μας προσκαλούν στον πρώτο από μια σειρά εκπαιδευτικών περιπάτων που διοργανώνουν.

Το αρχιτεκτονικό μέλλον της Αθήνας συναντά τις αστικές στρατηγικές της Βαρκελώνης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Το Πολυτεχνείο του Μονάχου - TUM, σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διοργανώνουν μια δημόσια εκδήλωση στην Αίθουσα Καυταντζόγλου του ΕΜΠ.

Ιστορικές περιηγήσεις, εικαστικές εμπειρίες και ξεχωριστοί περίπατοι στις "Αθηναϊκές Διαδρομές" του Μαΐου

Πέντε συναρπαστικές διαδρομές, "ξετυλίγονται" αυτόν τον Μάιο σε διαφορετικά σημεία της πόλης, στο πλαίσιο της δράσης "Αθηναϊκές Διαδρομές" που υλοποιεί το "Athens Culture Net" του Δήμου Αθηναίων.

Πρωτομαγιά στην πόλη βολτάροντας στη φύση

Όσοι μείνετε στην Αθήνα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, μπορείτε να απολαύσετε τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες ημέρες κάνοντας μια βόλτα στα πάρκα και δάση της πόλης, ορισμένα από τα οποία έχουν ετοιμάσει γιορτινές πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις.

Ξεκινούν σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ

Υπογράφτηκε σήμερα προγραμματική σύμβαση από τον Γ. Πατούλη και τον Λ. Αυγενάκη για την χρηματοδότηση των έργων εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Περιπλανηθείτε στις "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" της Ελλάδας

Το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε διάφορα μέρη της χώρας, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.