Την Άνοιξη θα πραγματοποιηθεί το 8ο Travel Trade Athens

Η διοργάνωση υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων.

Travel Trade Athens

Το Travel Trade Athens, ως Business-to-Business διοργάνωση για την προώθηση της πρωτεύουσας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, μας ξανασυναντάει για όγδοη χρονιά στις 9 και 10 Μαΐου στην πρωτεύουσα, προσφέροντας μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες συνάντησης στους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες Τουρισμού.

Πάνω από 500 εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων από 35 χώρες έχουν φιλοξενηθεί στο πρόγραμμα τουριστικής δραστηριοποίησης, με περισσότερες από 16.000 συναντήσεις. Η περσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, όμως φέτος το Travel Trade Athens θα διοργανωθεί δια ζώσης καλωσορίζοντας 70 διεθνείς εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων από τις βασικές αγορές και αναγνωρισμένους δημοσιογράφους του διεθνούς τουριστικού Τύπου.

Μαζί τους θα βρίσκονται και 100 εκπρόσωποι αθηναϊκών τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίοι στοχεύουν στη δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών δεσμών και ανάδειξη της Αθήνας ως έναν από τους πιο βιώσιμους και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς την σημερινή εποχή.

Σε σχετική δήλωση, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε ότι "το 8ο Travel Trade Athens μάς δίνει την πολύτιμη ευκαιρία να επανασυστήσουμε την πόλη στη διεθνή αγορά του Τουρισμού. Η Αθήνα μέρα με τη μέρα αλλάζει μέσα από έργα μικρής, αλλά και μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους επισκέπτες της. Στόχος μας μέσα από τις διοργανώσεις αυτής της εμβέλειας, είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον προορισμό, να τονώσουμε την οικονομία της πόλης και να πολλαπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας. Η Αθήνα θα υποδεχθεί με μεγάλη χαρά την ερχόμενη άνοιξη τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού χώρου για να τους προσφέρει την αυθεντική εμπειρία μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής μητρόπολης".
Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά μία εκπαιδευτική ημερίδα, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της αθηναϊκής αγοράς, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων και της ΕΑΤΑ για την ανάπτυξη τεχνογνωσίας.

Γα όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2022, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".