Την Άνοιξη θα πραγματοποιηθεί το 8ο Travel Trade Athens

Η διοργάνωση υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων.

Travel Trade Athens

Το Travel Trade Athens, ως Business-to-Business διοργάνωση για την προώθηση της πρωτεύουσας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, μας ξανασυναντάει για όγδοη χρονιά στις 9 και 10 Μαΐου στην πρωτεύουσα, προσφέροντας μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες συνάντησης στους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες Τουρισμού.

Πάνω από 500 εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων από 35 χώρες έχουν φιλοξενηθεί στο πρόγραμμα τουριστικής δραστηριοποίησης, με περισσότερες από 16.000 συναντήσεις. Η περσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, όμως φέτος το Travel Trade Athens θα διοργανωθεί δια ζώσης καλωσορίζοντας 70 διεθνείς εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων από τις βασικές αγορές και αναγνωρισμένους δημοσιογράφους του διεθνούς τουριστικού Τύπου.

Μαζί τους θα βρίσκονται και 100 εκπρόσωποι αθηναϊκών τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίοι στοχεύουν στη δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών δεσμών και ανάδειξη της Αθήνας ως έναν από τους πιο βιώσιμους και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς την σημερινή εποχή.

Σε σχετική δήλωση, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε ότι "το 8ο Travel Trade Athens μάς δίνει την πολύτιμη ευκαιρία να επανασυστήσουμε την πόλη στη διεθνή αγορά του Τουρισμού. Η Αθήνα μέρα με τη μέρα αλλάζει μέσα από έργα μικρής, αλλά και μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους επισκέπτες της. Στόχος μας μέσα από τις διοργανώσεις αυτής της εμβέλειας, είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον προορισμό, να τονώσουμε την οικονομία της πόλης και να πολλαπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας. Η Αθήνα θα υποδεχθεί με μεγάλη χαρά την ερχόμενη άνοιξη τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού χώρου για να τους προσφέρει την αυθεντική εμπειρία μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής μητρόπολης".
Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά μία εκπαιδευτική ημερίδα, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της αθηναϊκής αγοράς, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων και της ΕΑΤΑ για την ανάπτυξη τεχνογνωσίας.

Γα όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2022, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

5+1 βιβλία που κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Η πιο σκοτεινή πτυχή της ευρωπαϊκής ιστορίας μέσα από τις αφηγήσεις συγγραφέων που τα έζησαν αλλά και από άλλους διαφορετικής χρονικής απόστασης από τα γεγονότα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
27/01/2023

"EROTICArt 2023": Το απόλυτο φεστιβάλ ερωτισμού επιστρέφει ανανεωμένο

Μετά από τριετή απουσία, το φεστιβάλ έρχεται στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερα από 3500 τ.μ. αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας.

Τα "Απλά μαθήματα ενδυματολογίας" μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της μόδας

Στα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με ενδύματα από την αρχαιότητα, την αρχαία Αίγυπτο, την Περσία, την Ελλάδα, την Ρώμη, το Βυζάντιο, την Αναγέννηση έως και την σημερινή εποχή.

Μη χάσετε το πληθωρικό 26ο Παζάρι Βιβλίου

Στο κέντρο της Αθήνας θα διοργανωθεί και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

Τα μηνύματα της Δήλου για την ανθρωπότητα, στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι

Το Alpha Mission - Δelos ταξιδεύει στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και γίνεται αφορμή για την εκκίνηση μιας μεγάλης συζήτησης σχετικά με την κλιματική κρίση, τον πολιτισμό και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δέκα ερωτησεις στην Αμάντα Μιχαλοπούλου

Η συγγραφέας δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως η φροϋδική ψυχανάλυση σήμερα μοιάζει σχεδόν με ανέκδοτο και πως η εξουσία αυτοϊκανοποιείται ασκώντας εξουσία.

"25+1 ερωτήσεις για την Ενεργειακή Κρίση": Παρουσίαση του βιβλίου του Ορέστη Ομράν

Ο συγγραφέας ανέφερε ότι στόχος του ήταν το βιβλίο να μην είναι ένα απρόσωπο ακαδημαϊκό σύγγραμμα, αλλά ένας οδηγός κατανόησης της ενεργειακής κρίσης.