Innovathens 2022: Open Call για τον Επιχειρηματικό Επιταχυντή

Το θέμα του φετινού προγράμματος επιχειρηματικότητας είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός των εταιρειών και επιχειρήσεων.

innovathens

Ο 10ος κύκλος του Επιχειρηματικού Επιταχυντή, το πρόγραμμα του κόμβου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Innovathens, ξεκινάει παρουσιάζοντας τη θεματική "Ψηφιακός Μετασχηματισμός". Με ανοιχτό κάλεσμα, προσκαλεί εταιρίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό πρόγραμμα και να εισέλθουν στον κόσμο της ψηφιακής εποχής.

Με τον όρο "ψηφιακός μετασχηματισμός" εννοείται οποιαδήποτε αλλαγή την οποία πρέπει να εφαρμόσει μία επιχείρηση προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις διαδικτυακές παροχές, τα ψηφιακά μέσα και τις νέες τεχνολογίες. Χάρη στην τάχιστη εξάπλωση του διαδικτύου και της τεχνολογίας γενικότερα, πολλές εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να επεκταθούν περαιτέρω. Για τη χρήση τέτοιων τεχνολογιών είναι αναγκαία η εκπαίδευση και οι κατάλληλες υποδομές.

Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Παρέχει, άνευ οικονομικής επιβάρυνσης, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε νεοσύστατες εταιρείες και επιχειρήσεις με σκοπό την ανάπτυξή τους και την απόκτηση μίας θέσης στην ελληνική και διεθνή αγορά. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται σεμινάρια business και soft skills, εξατομικευμένο mentoring και coaching από αναγνωρισμένους επαγγελματίες, co-working space στο Αεριοφυλάκιο 2 της Τεχνόπολης, networking, pitching και ευκαιρίες xρηματοδότησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του προγράμματος. Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής θα διαρκέσει από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2022.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μη χάσετε το πληθωρικό 26ο Παζάρι Βιβλίου

Στο κέντρο της Αθήνας θα διοργανωθεί και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/01/2023

Τα μηνύματα της Δήλου για την ανθρωπότητα, στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι

Το Alpha Mission - Δelos ταξιδεύει στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και γίνεται αφορμή για την εκκίνηση μιας μεγάλης συζήτησης σχετικά με την κλιματική κρίση, τον πολιτισμό και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δέκα ερωτησεις στην Αμάντα Μιχαλοπούλου

Η συγγραφέας δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως η φροϋδική ψυχανάλυση σήμερα μοιάζει σχεδόν με ανέκδοτο και πως η εξουσία αυτοϊκανοποιείται ασκώντας εξουσία.

"25+1 ερωτήσεις για την Ενεργειακή Κρίση": Παρουσίαση του βιβλίου του Ορέστη Ομράν

Ο συγγραφέας ανέφερε ότι στόχος του ήταν το βιβλίο να μην είναι ένα απρόσωπο ακαδημαϊκό σύγγραμμα, αλλά ένας οδηγός κατανόησης της ενεργειακής κρίσης.

Η HotelBrain διοργανώνει Ημέρα Καριέρας

Η Ημέρα Καριέρας θα δώσει τη δυνατότητα σε σπουδαστές και επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν εργασία, να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη της εταιρίας και να συζητήσουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον Όμιλο της HotelBrain.

Εργαστήριο κεντητικής με έμπνευση την "Πολυκατοικία"

Τη δράση σχεδίασαν και παρουσιάζουν η Ίρις Κρητικού και η Δήμητρα Κωνσταντινίδη, συμμετέχουσα εικαστικός στην έκθεση "Πολυκατοικία" στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Ενας εορταστικός "περίπατος" και μια πρωτότυπη προσέγγιση συμμετοχικότητας στην αστική ανάπτυξη

Οι Περιπατητές Νερού μάς προσκαλούν σε μια τελευταία -προς το παρόν- στάση του ταξιδιού τους, στο χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για να μοιραστούν και να συζητήσουν στιγμιότυπα της εμπειρίας τους.