Άγιος Βαλεντίνος: Πρωτότυπα δώρα για φιλότεχνους από τα πωλητήρια των μουσείων

Κοσμήματα, διακοσμητικά, βιβλία και αξεσουάρ για να μπείτε στο mood του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και ευφάνταστα δώρα για τους λάτρεις της τέχνης.

Μενταγιόν Έρως

Θέλετε φέτος να κινηθείτε εκτός της πεπατημένης όσον αφορά τα δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων; Ας δούμε μερικά σουβενίρ από διαδικτυακά και φυσικά πωλητήρεια μουσείων, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε δώρα για τους αγαπημένους σας ή απλώς να χαρίσετε ένα χαμόγελο στα κοντινά σας πρόσωπα με αντικείμενα εμπνευσμένα από τον χώρο της τέχνης.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το πωλητήριο του μουσείου διαθέτει μία μεγάλη γκάμα δώρων αποκλειστικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από κολιέ σε σχήμα του φτερωτού Έρως μέχρι ρομαντικά διακοσμητικά σε σχήμα καρδιάς. Ο κατάλογος διαθέτει επίσης αρκετές επιλογές βιβλίων, όπως "Σαίξπηρ για Ερωτευμένους" και "Το μικρό βιβλίο του έρωτα και της αγάπης".

Μουσείο Μπενάκη

Μπενάκη

Παρόμοια προϊόντα πωλούνται και στο Μουσείο Μπενάκη, το οποίο περιέχει μία μεγάλη συλλογή κοσμημάτων, όπως το μενταγιόν καρδιά και αμέτρητα ζευγάρια σκουλαρικιών με πολύτιμους λίθους. Ακόμα, διακοσμητικά αντικείμενα και σουβενίρ εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση και τα εκθέματα του μουσείου αποτελούν μία πρωτότυπη επιλογή δώρου.

Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Ιδρυμα Γουλανδρή

Κοσμήματα θα βρείτε και στην ιστοσελίδα του Μουσείου Γουλανδρή, κυρίως επισμαλτωμένα βραχιόλια και μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς και διάφορα χρώματα. Η Χριστίνα Μοράλη έχει επίσης σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα κομψό μενταγιόν καρδιάς από αλουμίνιο. Για όσους θέλετε να ξεφύγετε από τη ρομαντική θεματική, το πωλητήριο διαθέτει επίσης αντικείμενα οικιακής χρήσης, πρακτικά αξεσουάρ και ακόμα και επαγγελματικά δώρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.