Νέα σειρά podcast από το Innovathens: Όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειωθείς στον επαγγελματικό τομέα

Σταθερά δραστήρια πηγή διά βίου μάθησης για τις σύγχρονες (ψηφιακές) απαιτήσεις στον επαγγελματικό στίβο, ο «κόμβος» της Τεχνόπολης εγκαινιάζει μια νέα σειρά επεισοδίων για να μάθεις μέσα σε λίγα λεπτά όσα θα αναβαθμίσουν την καριέρα σου. Παράλληλα, ξεκινάει μια νέα σειρά σεμιναρίων.

Digital Marketing


Κύκλοι σεμιναρίων ταχείας εκπαίδευσης, οι οποίοι και κατά τη διάρκεια του λοκντάουν παρέμειναν ζωντανοί, μεταδίδοντας το περιεχόμενό τους διά της οθόνης, είναι το βασικό εργαλείο που αξιοποιεί μέσα στα χρόνια ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης, το Innovathens, έχοντας αναπτύξει ένα δραστήριο δίκτυο ανθρώπων που ανταλλάσσει γνώσεις και πρακτικές πάνω στις –ψηφιακές– απαιτήσεις του επαγγελματικού στίβου σήμερα. Αυτό είναι και το περιεχόμενο στη νέα σειρά podcast που εγκαινιάζει από αρχές του 2022, φέρνοντας όλες τις απαντήσεις για την εξέλιξη ενός σύγχρονου επαγγελματία στα ακουστικά μας.

Τα podcast είναι η νο1 τάση πλέον στην κατανάλωση περιεχομένου, γεγονός διόλου τυχαίο σε σχέση με την καθημερινότητα όλων μας: ο χρόνος είναι περιορισμένος και το να ακούς αντί να διαβάζεις είναι πολύ πιο αποδοτικό, με εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο να πατάνε το play ενώ παράλληλα μαγειρεύουν, οδηγούν ή χαλαρώνουν στο κρεβάτι. Με αυτή τη σκέψη κατά νου, το Innovathens συγχρονίζεται στις νέες απαιτήσεις και προτείνει τέσσερις σεζόν, οι οποίες αποτελούνται από 12 ολιγόλεπτα επεισόδια η κάθε μία, πάνω στους τομείς του digital marketing, των social media, του content marketing, όπως και του ads & online PR mail marketing – τομείς δηλαδή που κάθε νεοφυής ή νεότευκτη επιχείρηση οφείλει να κατέχει, ώστε να καταστήσει το περιεχόμενό της ανταγωνιστικό.

Τι άλλο έρχεται από το Innovathens αυτόν το μήνα

Τα επεισόδια έρχονται στα διαδικτυακά κανάλια του Innovathens από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με εβδομαδιαία ανανέωση περιεχομένου (κάθε Δευτέρα θα ανεβαίνει νέο επεισόδιο), ενώ την ίδια ημέρα εγκαινιάζεται και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επί πληρωμή εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων μέσω Zoom, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει κάλλιστα ως συγκοινωνούν δοχείο, ώστε να εκτοξεύσετε τις γνώσεις σας και την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών κινήσεών σας. 

Innovathens

Αναλυτικότερα, στα προσεχώς υπάρχει ένα τριήμερο εργαστήριο digital marketing εισαγωγικού χαρακτήρα, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα καταλάβουν πώς χτίζεται επί του πρακτέου μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα social media, τα Google Adwords και Analytics κ.ο.κ. Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο, θα τρέξει και ένα πενταήμερο εργαστήριο ίδιας θεματικής, στο οποίο ο κύκλος μαθημάτων θα είναι εντατικός (20 ώρες συνολική διάρκεια), όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν να σχεδιάζουν επιτυχημένες ιστοσελίδες για τα προϊόντας τους, να χειρίζονται καλύτερα το υλικό τους ώστε να είναι "φιλικό" στις μηχανές αναζήτησης, να σχεδιάζουν στοχευμένες διαφημίσεις κ.ά.

Ένα ακόμη εργαστήριο αφιερώνεται στη δημιουργία site με Wordpress, ενώ σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη θα παρουσιαστούν δύο εργαστήρια για την αυτογνωσία και την ευσυνειδητότητα (mindfulness).

Digital marketing Innovathens

Σταθερό ραντεβού του Innovathens παραμένουν τα δωρεάν σεμινάρια: Το "Personal Development" θα δείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership), ενώ στο "Πάτα pause!" (σε συνεργασία με την 365 EvolutionLab) θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο. 

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Innovathens.

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Παράταση της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, εκθετών και επισκεπτών της, προχώρησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα τρίτης ημέρας της διοργάνωσης.

06/02/2023

2023 Ελευσίς: Όλα όσα έγιναν στην τελετή έναρξης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (φωτό)

Με μια λιτή εκδήλωση, όπου πρωτοστατούσε το τοπίο, θαλάσσιο και αστικό, και το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης, η Ελευσίνα άνοιξε τις εκδηλώσεις της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Μιχαήλ Μαρμαρινός: "Θέλουμε η επίσκεψη στην Ελευσίνα να γίνει μια ιερή και ελκυστική υποχρέωση"

Ο Μαρμαρινός μιλά στο "α" για τις δυσκολίες και τις ευθύνες που ακολουθούν την γενική καλλιτεχνική διεύθυνση του 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, αλλά και τα στοιχεία που καθιστούν την Ελευσίνα αντάξια μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων.

Για τον Chris Baldwin, η μαγεία των "Ελευσίνιων Μυστηρίων" είναι η ανάδυση πολλαπλών δημιουργικών φωνών

Με την τελετή έναρξης του 2023 Ελευσίς να πλησιάζει, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Chris Baldwin, ένας από τους βασικούς συντελεστές που βοήθησε στον σχεδιασμό των διήμερων εκδηλώσεων (4 & 5/2), μας μιλά για τα μυστήρια της Ελευσίνας που τον ενέπνευσαν και την εμπειρία του δουλεύοντας σε πρότζεκτ από προηγούμενες Πολιτιστικές Πρωτεύουσες.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα φεστιβάλ για το… ραβασάκι;

Πρωτότυπες δράσεις στο Tag Project Space, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στη Στέγη και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 4 έως 10/2.

Γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων "Τετ-α-τετ...μ' ένα βιβλίο!"

Μία βραδιά αποκλειστικά για εργένηδες και εργένισσες που αγαπούν το βιβλίο.

24ωρη λειτουργία θερμαινόμενου χώρου στον Δήμο Πειραιά

Στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid - 19.