Νέα σειρά podcast από το Innovathens: Όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειωθείς στον επαγγελματικό τομέα

Σταθερά δραστήρια πηγή διά βίου μάθησης για τις σύγχρονες (ψηφιακές) απαιτήσεις στον επαγγελματικό στίβο, ο «κόμβος» της Τεχνόπολης εγκαινιάζει μια νέα σειρά επεισοδίων για να μάθεις μέσα σε λίγα λεπτά όσα θα αναβαθμίσουν την καριέρα σου. Παράλληλα, ξεκινάει μια νέα σειρά σεμιναρίων.

Digital Marketing


Κύκλοι σεμιναρίων ταχείας εκπαίδευσης, οι οποίοι και κατά τη διάρκεια του λοκντάουν παρέμειναν ζωντανοί, μεταδίδοντας το περιεχόμενό τους διά της οθόνης, είναι το βασικό εργαλείο που αξιοποιεί μέσα στα χρόνια ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης, το Innovathens, έχοντας αναπτύξει ένα δραστήριο δίκτυο ανθρώπων που ανταλλάσσει γνώσεις και πρακτικές πάνω στις –ψηφιακές– απαιτήσεις του επαγγελματικού στίβου σήμερα. Αυτό είναι και το περιεχόμενο στη νέα σειρά podcast που εγκαινιάζει από αρχές του 2022, φέρνοντας όλες τις απαντήσεις για την εξέλιξη ενός σύγχρονου επαγγελματία στα ακουστικά μας.

Τα podcast είναι η νο1 τάση πλέον στην κατανάλωση περιεχομένου, γεγονός διόλου τυχαίο σε σχέση με την καθημερινότητα όλων μας: ο χρόνος είναι περιορισμένος και το να ακούς αντί να διαβάζεις είναι πολύ πιο αποδοτικό, με εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο να πατάνε το play ενώ παράλληλα μαγειρεύουν, οδηγούν ή χαλαρώνουν στο κρεβάτι. Με αυτή τη σκέψη κατά νου, το Innovathens συγχρονίζεται στις νέες απαιτήσεις και προτείνει τέσσερις σεζόν, οι οποίες αποτελούνται από 12 ολιγόλεπτα επεισόδια η κάθε μία, πάνω στους τομείς του digital marketing, των social media, του content marketing, όπως και του ads & online PR mail marketing – τομείς δηλαδή που κάθε νεοφυής ή νεότευκτη επιχείρηση οφείλει να κατέχει, ώστε να καταστήσει το περιεχόμενό της ανταγωνιστικό.

Τι άλλο έρχεται από το Innovathens αυτόν το μήνα

Τα επεισόδια έρχονται στα διαδικτυακά κανάλια του Innovathens από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με εβδομαδιαία ανανέωση περιεχομένου (κάθε Δευτέρα θα ανεβαίνει νέο επεισόδιο), ενώ την ίδια ημέρα εγκαινιάζεται και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επί πληρωμή εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων μέσω Zoom, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει κάλλιστα ως συγκοινωνούν δοχείο, ώστε να εκτοξεύσετε τις γνώσεις σας και την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών κινήσεών σας. 

Innovathens

Αναλυτικότερα, στα προσεχώς υπάρχει ένα τριήμερο εργαστήριο digital marketing εισαγωγικού χαρακτήρα, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα καταλάβουν πώς χτίζεται επί του πρακτέου μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα social media, τα Google Adwords και Analytics κ.ο.κ. Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο, θα τρέξει και ένα πενταήμερο εργαστήριο ίδιας θεματικής, στο οποίο ο κύκλος μαθημάτων θα είναι εντατικός (20 ώρες συνολική διάρκεια), όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν να σχεδιάζουν επιτυχημένες ιστοσελίδες για τα προϊόντας τους, να χειρίζονται καλύτερα το υλικό τους ώστε να είναι "φιλικό" στις μηχανές αναζήτησης, να σχεδιάζουν στοχευμένες διαφημίσεις κ.ά.

Ένα ακόμη εργαστήριο αφιερώνεται στη δημιουργία site με Wordpress, ενώ σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη θα παρουσιαστούν δύο εργαστήρια για την αυτογνωσία και την ευσυνειδητότητα (mindfulness).

Digital marketing Innovathens

Σταθερό ραντεβού του Innovathens παραμένουν τα δωρεάν σεμινάρια: Το "Personal Development" θα δείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership), ενώ στο "Πάτα pause!" (σε συνεργασία με την 365 EvolutionLab) θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο. 

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Innovathens.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Γιάννης Χουβαρδάς και έξι ηθοποιοί της "Άλλης πλευράς της καταιγίδας" μιλούν για την παράσταση

Οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης παράστασης που σηματοδοτεί την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Αθηνών την 1η Ιουνίου μας δίνουν ένα πρώτο στίγμα για όσα θα δούμε στην Πειραιώς 260.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/05/2022

Η ανάγκη για ελευθερία και επανασύνδεση αποδίδεται ζωγραφικά στις πολύχρωμες "Πτήσεις" του Απόστολου Λάβδα

Η έκθεση "Πτήσεις Ελευθερίας" θα εγκαινιαστεί στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall.

"Ωδή στη Γυναίκα" του Μεσοπολέμου στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα"

Η ομαδική έκθεση "Το βιολί του Ingres. Μια Ωδή στη Νέα Γυναίκα" τιμάει τις μορφές του μεσοπολέμου που σημάδεψαν την ιστορία του φεμινισμού, αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική φωτογραφία του Man Ray.

"Ποσειδώνια": Η ζωή των ναυτικών καταγράφεται σε μια έκθεση φωτογραφίας

Η φωτογράφος Κίτσα Αγγελάκου Σκηνίτη παρουσιάζει μία προσωπική εκθεσιακή αναδρομή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, συνδέοντας την καθημερινότητα των ναυτικών στα καράβια με τη γοητεία της θάλασσας.

Περιπλανηθείτε στις "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" της Ελλάδας

Το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε διάφορα μέρη της χώρας, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Νέος χώρος διεξαγωγής για τη συναυλία του Nick Waterhouse στην Αθήνα

Η αρχικά προγραμματισμένη συναυλία για το Θέατρο Πέτρας στις 26/5 μεταφέρεται στον χώρο του Piraeus Club Academy, στο κέντρο της Αθήνας.

Μια καλλιτεχνική διερεύνηση της queer ταυτότητας στο νησί της Λέσβου

Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες εξετάζουν τη σχέση της ποίησης και της φωτογραφίας με την queer κουλτούρα, εξετάζοντας ζητήματα ταυτότητας και επιθυμίας.