Μακροβούτια στο downtown!

Κάνεις τις βουτιές σου στο δροσερό νερό κι όταν αναζωογονηθείς από τη δροσιά και τις απλωτές, αράζεις στην άνετη ξαπλώστρα και διαβάζεις το βιβλίο σου απολαμβάνοντας μια σπιτική λεμονάδα.

Μακροβούτια στο downtown!

Κάνεις τις βουτιές σου στο δροσερό νερό κι όταν αναζωογονηθείς από τη δροσιά και τις απλωτές, αράζεις στην άνετη ξαπλώστρα και διαβάζεις το βιβλίο σου απολαμβάνοντας μια σπιτική λεμονάδα.

Μακροβούτια στο downtown! - εικόνα 1

Κάνεις τις βουτιές σου στο δροσερό νερό κι όταν αναζωογονηθείς από τη δροσιά και τις απλωτές, αράζεις στην άνετη ξαπλώστρα και διαβάζεις το βιβλίο σου απολαμβάνοντας μια σπιτική λεμονάδα. Όχι, δεν βρίσκεσαι σε κάποια μακρινή παραλία έχοντας οδηγήσει ατέλειωτα χιλιόμετρα, αλλά στο κέντρο της Αθήνας.

Η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου «Hilton» είναι η μεγαλύτερη και η πιο οργανωμένη της πόλης. Μπορείς να τη χαρείς από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, έχει προσωπικό σβέλτο, καθαρές εγκαταστάσεις, όμορφο κόσμο που την επιλέγει σταθερά (ακόμη και για ένα σύντομο διάλειμμα από τη δουλειά) και, βέβαια, το «Oasis Pool Βar & Grill» για καλοκαιρινό casual food με υπογραφή του executive chef Κώστα Αθανασίου, κοκτέιλ, smoothies και λαχταριστά μιλκσέικ.

Επειδή όταν βουτήξεις για πρώτη φορά θα σου γίνει συνήθεια, ρώτα για τα πακέτα εισόδων ή τις συνδρομές που εξασφαλίζουν μεγάλη έκπτωση. Πληροφορίες: 2107281801.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Αναβιώνοντας το Μέλλον" με την Καλλιόπη Κοντζόγλου

Παράλληληλα με την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέα και αρχιτέκτονα, θα πραγματοποιηθεί σχετική ξενάγηση στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/09/2022

"Culture is Athens": Μάθε με ένα "κλικ" όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη

Στις σελίδες της πρωτότυπης νέας εφαρμογής περιλαμβάνονται τα εμβληματικά κτίρια και οι χώροι πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων

Η άγνωστη ιστορία των "χάρτινων μπικίνι" στο ATOPOS cvc

Ένα υβριδικό συνέδριο από τον φορέα Association of Dress Historians.

"TOKEI MARU": Μια υβριδική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από το ταξίδι ενός ιαπωνικού πλοίου στη Σμύρνη

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμβολή του Μουσείου Μπενάκη, της Πρεσβείας της Ιαπωνίας και του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών.

H Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Η Κύπρος λαμβάνει και φέτος μέρος στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα.

Συνεργασία Ελλάδας-Αμερικής για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης και των παράνομων διακινήσεων στον τομέα του πολιτισμού αποτέλεσαν τα θέματα συζήτησης από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα, George Tsunis.

Γιορτάστε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2022 στο Πάρκο Ελευθερίας

To δίκτυο EUNIC στην Αθήνα σε συνεργασία με το Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνουν μια γιορτή για την ειρήνη και με ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.