Μακροβούτια στο downtown!

Κάνεις τις βουτιές σου στο δροσερό νερό κι όταν αναζωογονηθείς από τη δροσιά και τις απλωτές, αράζεις στην άνετη ξαπλώστρα και διαβάζεις το βιβλίο σου απολαμβάνοντας μια σπιτική λεμονάδα.

Μακροβούτια στο downtown!

Κάνεις τις βουτιές σου στο δροσερό νερό κι όταν αναζωογονηθείς από τη δροσιά και τις απλωτές, αράζεις στην άνετη ξαπλώστρα και διαβάζεις το βιβλίο σου απολαμβάνοντας μια σπιτική λεμονάδα.

Μακροβούτια στο downtown! - εικόνα 1

Κάνεις τις βουτιές σου στο δροσερό νερό κι όταν αναζωογονηθείς από τη δροσιά και τις απλωτές, αράζεις στην άνετη ξαπλώστρα και διαβάζεις το βιβλίο σου απολαμβάνοντας μια σπιτική λεμονάδα. Όχι, δεν βρίσκεσαι σε κάποια μακρινή παραλία έχοντας οδηγήσει ατέλειωτα χιλιόμετρα, αλλά στο κέντρο της Αθήνας.

Η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου «Hilton» είναι η μεγαλύτερη και η πιο οργανωμένη της πόλης. Μπορείς να τη χαρείς από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, έχει προσωπικό σβέλτο, καθαρές εγκαταστάσεις, όμορφο κόσμο που την επιλέγει σταθερά (ακόμη και για ένα σύντομο διάλειμμα από τη δουλειά) και, βέβαια, το «Oasis Pool Βar & Grill» για καλοκαιρινό casual food με υπογραφή του executive chef Κώστα Αθανασίου, κοκτέιλ, smoothies και λαχταριστά μιλκσέικ.

Επειδή όταν βουτήξεις για πρώτη φορά θα σου γίνει συνήθεια, ρώτα για τα πακέτα εισόδων ή τις συνδρομές που εξασφαλίζουν μεγάλη έκπτωση. Πληροφορίες: 2107281801.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.