Οι αναγνώστες ψηφίζουν στα Βραβεία Βιβλίου Public

Τα Βραβεία Βιβλίου Public, που διοργανώνει για πρώτη χρονιά η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, δίνουν στον αναγνώστη το λόγο, καλώντας τον να ψηφίσει τους αγαπημένους του τίτλους για το 2013.
 

Οι αναγνώστες ψηφίζουν στα Βραβεία Βιβλίου Public

Το κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο κι αυτή είναι η σκέψη πίσω από τη διοργάνωση των πρώτων Βραβείων Βιβλίου Public. Άλλωστε μέσα στο 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της ελληνικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, δύο εκατομμύρια πελάτες αγόρασαν τα βιβλία τους από τα Public, οπότε υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους βιβλία από τους πάνω από 1.000 ελληνικούς τίτλους που συμμετέχουν. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τι έχουμε διαβάσει μέσα στην προηγούμενη χρονιά, τι μας άρεσε περισσότερο και ας επιλέξουμε τον αγαπημένο μας τίτλο στις εξής κατηγορίες: μυθιστόρημα, non-fiction, ποίηση, παιδική λογοτεχνία, εφηβική λογοτεχνία, μαγειρική και μεγάλες συγκινήσεις – αυτή η τελευταία κατηγορία περιλαμβάνει βιβλία που «μας έκαναν να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ ή να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Υπάρχουν δύο τρόποι ψηφοφορίας στα Βραβεία Βιβλίου Public, μέσα από το ειδικό microsite και στα ειδικά σημεία ψηφοφορίας των καταστημάτων Public με τη βοήθεια της νέας σειράς tablets Samsung Galaxy Pro, που είναι ο χορηγός των βραβείων. Η πρώτη φάση της ψηφοφορίας έχει ξεκινήσει από τις 19/3 και θα διαρκέσει μέχρι τις 20/4 ώστε να αναδειχθούν τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία σε κάθε κατηγορία. Στη δεύτερη φάση, θα ψηφίσουμε για το καλύτερο βιβλίο από τη δεκάδα, ενώ εκτός από τα βραβεία του κοινού θα απονεμηθούν δύο σε εκδότες και ένα από την ψήφο των πωλητών των βιβλιοπωλείων.

Για την προώθηση των Βραβείων Βιβλίου Public έχουν επιστρατευτεί γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη και Θάνος Χρόνης, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη. Δείτε τρία βίντεο με τη γνώμη τους για την ενέργεια:






Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Με 59 πρωτότυπες εκδηλώσεις συνεχίζεται το This is Athens City Festival 2024

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Έργα αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου του Λόγγου στην Έδεσσα

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ της Έδεσσας, ως προορισμού που συνδυάζει πλούσιο μνημειακό απόθεμα όλων των περιόδων, αλλά και απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον

Καλό το θέαμα, αλλά τι μένει μετά τα κομφετί;

Μερικές σκέψεις από το Μάλμε στα Εξάρχεια και από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη Γάζα.

H Πλατεία Εξαρχείων σχεδόν εξαφανισμένη από τις εργασίες για το μετρό

Η νέα επέκταση του εργοταξίου του μετρό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι παραπονιούνται για τον πλέον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο στην Πλατεία Εξαρχείων.

Οι "Ανοιχτές Πόρτες" φέτος στο Κτήμα Αβαντίς θα είναι μία μεγάλη και διπλή γιορτή

Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!

Ολοκλήρωση εργασιών προστασίας στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αφιδνών

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το ΥΠΠΟ μελέτες για την στερέωση και αποκατάσταση του ναού και την συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του.

Τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ;

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο δίνουν την αφορμή να κατηφορίσουμε στο πιο δροσερό σημείο της πόλης.