Όλα όσα θα ακούσουμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων στον Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με ένα εκρηκτικό τριήμερο που υπόσχεται να απογειώσει τις γιορτές σας!

Όλα όσα θα ακούσουμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων στο Σταυρό του Νότου

Jazz Παραμονή Χριστουγέννων με τους The Speakeasies Swing Band

The Speakeasies Swing Band

Οι The Speakeasies Swing Band θα χαρίσουν στο κοινό μια γιορτινή, ζωντανή βραδιά στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων. Με swing ρυθμούς, jazz ατμόσφαιρα και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπόσχονται μια νύχτα γεμάτη κέφι, ζωντάνια και εορταστική διάθεση.

Η μπάντα έρχεται να μας χαρίσει το καλύτερο Christmas Party της πόλης, παρουσιάζοντας τραγούδια από τους τέσσερις δίσκους της, συμπεριλαμβανομένου και του χριστουγεννιάτικου. Με εμπειρία από συνεργασίες με διεθνείς καλλιτέχνες, εμφανίσεις για αστέρια του Hollywood και παραστάσεις σε θέατρα, οι The Speakeasies Swing Band ενίοτε μετατρέπονται σε big band, σε συνεργασία με εκλεκτό brass section της χώρας. Special guest για την έναρξη της βραδιάς: η DJ Angie Parali.

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Προσέλευση: 21:00 | Έναρξη 22:00
Γενική Είσοδος: 15€
Προπώληση μέσω more.com
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

Ταξιδιάρικη Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τη Νεφέλη Φασουλή    

Νεφέλη Φασουλη
© Stephie Grape

Η Νεφέλη Φασούλη προσκαλεί το κοινό σε μια "μυστική συνάντηση" την Παραμονή Χριστουγεννών, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου. Αφού πήρε αεροπλάνα – βαπόρια – τα βουνά – τα νησιά – τη Νέα Υόρκη, μάζεψε ιστορίες και έμαθε μυστικά που ανυπομονεί να τα πει. Με Wyrd ύφος και ψυχεδέλεια στα κόκκινα, και πενταμελή μπαντάρα, στήνει μια βραδιά με μυστικιστική ατμόσφαιρα – ανοιχτή αγκαλιά για όσους θέλουν κάτι να μοιραστούν.

Σταυρός του Νότου – Club
Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος: 15€
Προπώληση μέσω more.com
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

Χριστούγεννα με την λαϊκή φωνή της Ιουλίας Καραπατάκη

Ιουλία Καραπατάκη
© Μαρίζα Καψαμπέλη

Η Ιουλία Καραπατάκη παρέα με τους μουσικούς της θα γιορτάσει αυτά τα Χριστούγεννα με το κοινό, παρουσιάζοντας το ανανεωμένο πρόγραμμά της που περιλαμβάνει απρόβλεπτα τραγούδια. Αγαπημένα λαϊκά από το κλασικό ρεπερτόριο που αγαπάει, αλλά και νέα τραγούδια που έγραψαν για εκείνη ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Οδυσσέας Ιωάννου, θα ντύσουν την μουσική βραδιά των Χριστουγέννων. Σταθερά δίπλα της και γύρω της μία μπάντα – φωτιά που θα συμβάλει με την ενέργεια και το αστείρευτο κέφι στην ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή
 Ώρα Έναρξης: 21:00
Εισιτήρια Ορθίων: 16 ευρώ
Προπώληση μέσω more.com
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

Γιώργος Παπαγεωργίου και Polkar για Χριστούγεννα στο τσακίρ κέφι

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υπόσχεται ότι: Δεν πρόκειται να τραγουδήσει καψουροτράγουδα.
Δεν θα ξαναβάλει στρας. Δεν θα ξαναπετάξει σουτιέν και κανενός είδους εσώρουχο εκτός αν κάποιος δεν αντέχει χωρίς αυτό το δρώμενο. Δεν θα πει ακυκλοφόρητα τραγούδια από το νέο album που θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music. Όχι, δεν θα κάνει ψεύτικους γάμους στις φετινές συναυλίες. Δεν θα ξαναξενυχτήσω. Δεν θα πει κουτσομπολιά από σκηνής.
Καλεί τους πάντες να έρθουν να διασκεδάσουν απλά, λιτά, εντός πλαισίου. Το πολύ πολύ στο τσακίρ κέφι θα κάνει όλα τα παραπάνω μαζί με την μπάντα του.

Οι Polkar είναι Γιώργος Παπαγεωργίου (φωνή, γιουκαλίλι), Γιάννης Κυρατσός (κιθάρες), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Γιάννης Μπέλλος (μπάσο), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα, programming).

Σταυρός του Νότου Club
Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση μέσω more.com
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

Βίντατζ λαϊκά Χριστούγεννα με το Πάλκο 

palko

Το "Πάλκο" γιορτάζει την πρώτη σεζόν της παρουσίας του στην νύχτα με ένα εορταστικό πρόγραμμα βγαλμένο από τα παλιά. Έξτρα μουσαφιραίοι, τραγουδιστές, μουσικοί και λαχειοφόρος αγορά του νέου μερτσεντάηζ. Μια βραδιά με πλούσια δώρα. Εντός ή εκτός "φάσης" το συναίσθημα και η αυθεντικότητα της ζωής, του καημού ή της χαράς των λαϊκών μας τραγουδιών συνεχίζει να συγκινεί και να ενώνει. Ένα Πάλκο λαϊκό στήνεται για να ενώσει το κοινό πάλι.

Από τους δρόμους του Τσιτσάνη και του Μάρκου μέχρι τα λαϊκά του ελληνικού κινηματογράφου. Από τον Πλέσσα έως τον Άκη Πάνου και από τον Μίκη Θεοδωράκη έως τον Γιώργο Ζαμπέτα. Κάποια από τα διαμάντια που άφησαν στο DNA μας κάποιοι απο τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού.

Σταυρός του Νότου – Plus
Ώρα έναρξης : 22.00
Είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση μέσω more.com
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

Ο Χρήστος Δάντης και η Ευρυδίκη βάζουν φωτιά στην σκηνή

Χρήστος Δάντης και Ευρυδίκη

Το πιο εκρηκτικό live με το ταιριαστό δίδυμο την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου θα βάλει φωτιά στην σκηνή. Δύο ερμηνευτές που έχουν γράψει ιστορία με τα τραγούδια τους, ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί. Με αμέτρητες επιτυχίες που σημάδεψαν δεκαετίες, με ενέργεια, πάθος και μια αυθεντική χημεία που βγαίνει αβίαστα στη σκηνή, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Από διαχρονικά hits που όλοι έχουμε τραγουδήσει, μέχρι ανατρεπτικές διασκευές και απρόσμενες εκπλήξεις, κάθε βραδιά προμηνύεται εκρηκτική.

Σταυρός του Νότου – Plus
Ώρα Έναρξης: 22:30
Είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση μέσω more.com
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η Κατερίνα Λιόλιου τα σπάει ζητώντας τον "Λογαριασμό"

Η ιδιαίτερα εμπορική ροκ ντίβα του σημερινού λαϊκού τραγουδιού Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με το νέο τραγούδι της "Λογαριασμός".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
05/02/2026

Η Ηρώ Σαϊα τραγουδά για γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ρεμπέτικο

Η παράσταση "Ρεμπέτισσες – Φωνές που δε λύγισαν" είναι αφιερωμένη σε γυναίκες που έζησαν "σαν φωτιά", αφήνοντας πίσω σπουδαία τραγούδια.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το "Δε Μ’ Αγαπούσες"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε τη νέα του επιτυχία, την οποία συνδυάζει με ένα ψαγμένο βίντεο.

Η techno ιέρεια Sama Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με extended set

Το Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.