Εορταστικές βραδιές με live μουσική και γαστρονομική ταυτότητα σας περιμένουν στην Οδό Λυσίου

Η λαϊκή φωνή της Γλυκερίας, οι επιτυχίες του Γιώργου Μουκίδη και ο ταλαντούχος Ηλίας Παλιουδάκης υπόσχονται αξέχαστες στιγμές στις φετινές γιορτές.

Οδός Λυσίου Πλάκα

Μεταφερόμαστε στην καρδιά της Πλάκας, όπου ένας χώρος πολλών επιπέδων που συνδυάζει ζωντανή μουσική, γαστρονομία και εμπειρία πόλης προσφέρει μια γκάμα εμπειριών, λειτουργώντας οργανωμένα, από το live stage του ισογείου έως την ταράτσα με θέα την Ακρόπολη. 

Η Οδός Λυσίου στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο με ανεκτίμητη θέα στην Αθήνα και τις φετινές γιορτές προσαρμόζεται στο κλίμα των γιορτών, προκειμένου να υποδεχθεί τις παρέες και τις οικογένειες που αναζητούν το ιδανικό μέρος για να περάσουν καλά αυτές τις ημέρες.

Στην Οδό Λυσίου σας περιμένουν εορταστικές βραδιές με live μουσική και γαστρονομική ταυτότητα, ώστε οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να πλαισιωθούν από ευχάριστες στιγμές, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Οδός Λυσίου 1

Οδός Λυσίου Live

Η Μουσική Σκηνή της Οδού Λυσίου, στο ισόγειο του κτιρίου, λειτουργεί ως ένας ολοκληρωμένος χώρος προσφέροντας τη συντροφιά της ζωντανής μουσικής σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Αντλώντας έμπνευση από τις θρυλικές μπουάτ της Αθήνας, ο χώρος συνδυάζει την αμεσότητα των live προγραμμάτων με premium γευστικές προτάσεις και προσεγμένο ποτό, χαρακτηριστικά που δημιουργούν μια εμπειρία πέρα από τη συνηθισμένη συνθήκη ενός τυπικού live stage.

Οδός Λυσίου 2

Κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων, το κοινό μπορεί να απολαύσει πλήρες μενού υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένο ώστε να συνοδεύει αρμονικά τη μουσική εμπειρία, καθώς και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και spirits. Η φιλοσοφία του χώρου βασίζεται στη σύνδεση μουσικής, γεύσης και ατμόσφαιρας, δημιουργώντας ένα premium περιβάλλον ιδανικό για βραδινή έξοδο.

Οδός Λυσίου 3


Οδός Λυσίου Sky Restaurant

Οι προτάσεις της Οδός Λυσίου, όμως, δεν σταματούν εδώ. Στα ανώτερα επίπεδα του ίδιου κτιρίου βρίσκεται το Sky Restaurant, ένας ανοιχτός χώρος με πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη και τον αστικό ορίζοντα της Αθήνας. Η ταράτσα λειτουργεί από το πρωί έως το βράδυ, προσφέροντας menu φαγητού, cocktails και brunch, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Πλάκας.

Ο χαρακτήρας της κουζίνας κινείται σε μεσογειακές γραμμές, ενώ τα cocktails ξεχωρίζουν, ειδικά κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Το brunch της Οδού Λυσίου έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν χαλαρές, φωτεινές στιγμές με θέα την Ακρόπολη.

Οδός Λυσίου τραπέζι

Οδός Λυσίου… by Christmas

Υιοθετώντας το festive vibe της πρωτεύουσας, η Οδός Λυσίου υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά παρουσιάζοντας ένα live πρόγραμμα με επιλογές για κάθε μουσικό γούστο. 

Γλυκερία
Γλυκερία

Αν θέλετε να ακούσετε ξεχωριστές ερμηνείες από την λαϊκή φωνή της Γλυκερίας ή αν θέλετε να διασκεδάσετε σε μία μουσική βραδιά με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη και μουσικού παραγωγού Γιώργου Μουκίδη, τότε η βόλτα σας στην Αθήνα θα σας οδηγήσει στην Οδό Λυσίου.

Γιώργος Μουκίδης
Γιώργος Μουκίδης

Επιπροσθέτως, στον παλμό της περιόδου συμβαδίζει και η μουσική βραδιά με τον Ηλία Παλιουδάκη, έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη που θα απογειώσει τη νύχτα σας.

Ηλίας Παλιουδάκης
Ηλίας Παλιουδάκης

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των γιορτών, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει:

  1. Παρασκευή 19/12 Γιώργος Μουκίδης
  2. Σάββατο 20/12 Γλυκερία
  3. Πέμπτη 25/12 Γλυκερία
  4. Παρασκευή 26/12 Γιώργος Μουκίδης
  5. Σάββατο 27/12 Γλυκερία
  6. Κυριακή 28/12 Ηλίας Παλιουδάκης
  7. Τετάρτη 31/12 Γλυκερία
  8. Παρασκευή 02/01 Γιώργος Μουκίδης
  9. Σάββατο 03/01 Γλυκερία

Info

Οδός Λυσίου 

Λυσίου 7 και Μνησικλέους 22, 105 56, Πλάκα

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3235315 / 211 4186222

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Φοίβος Δεληβοριάς: Επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο κάθε Σάββατο από τις 24 Ιανουαρίου 2026 μαζί με τους Κωστή Χριστοδούλου και Σωτήρη Ντούβα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/12/2025

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε πίστες και μουσικές σκηνές

Καλοί οι κουραμπιέδες, ωραία και τα μελομακάρονα, όμως για πολλούς Έλληνες κάτι λείπει από τις γιορτές δίχως ρεβεγιόν στα μπουζούκια και στα παρεΐστικα στέκια της πόλης, που αλλάζουν τα προγράμματά τους ώστε ν' ανταποκριθούν στην εποχιακή ζήτηση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης 'δηλώνει παρών' στην Ακτή Πειραιώς

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, μαζί με τον Apon.

Στο 'Hotel Ερμού', για δέκατη χρονιά με την Άννα Βίσση

Η "απόλυτη Ελληνίδα σταρ" γιορτάζει 10 συνεχόμενα χρόνια στο στέκι της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Νίκος Απέργης και Josephine μας απογειώνουν στο 'Cabaret Athens'

Ένα από τα πιο in σχήματα, σε περιμένει κάθε Σάββατο και Κυριακή για μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης

Νίνα Λοτσάρη και Rosanna Mailan παρουσιάζουν το 'Pasión'

Το Baraonda Music Hall υποδέχεται την εκρηκτική συνάντηση, όπου το flamenco, η jazz, και τα latin ενώνονται με τη βαθιά ψυχή του ελληνικού τραγουδιού.

Ένας νέος πολυχώρος τέχνης και ψυχαγωγίας μόλις ήρθε στο Γκάζι

Τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο του πάλαι ποτέ Hoxton.