"20 χρόνια μετά… και κάτω απ΄ τη μαρκίζα": Η Ιωάννα Εμμανουήλ τραγουδά Βίκυ Μοσχολιού

Κάθε Κυριακή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ιωάννα Εμμανουήλ

Έχουν περάσει 20 χρόνια που η Βίκυ Μοσχολιού δεν είναι μαζί μας, μα η φωνή μέσα από τα τραγούδια της μας συντροφεύει καθημερινά: στο ραδιόφωνο, στη διασκέδαση μας, στους καημούς και στις χαρές μας, χαραγμένη βαθιά μέσα στη ψυχή μας.

Η παράσταση "20 χρόνια μετά… και κάτω απ΄ τη μαρκίζα" που θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή από τις 7 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, είναι ένας φόρος τιμής στην μεγάλη τραγουδίστρια, με τη μορφή μιας ραδιοφωνικής εκπομπής με την επιμέλεια του γνωστού στιχουργού και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Φασουλά, που θα ταξιδέψει το κοινό στην πορεία, τους σταθμούς, τις μεγάλες στιγμές, τις συνεργασίες και τη δύναμη αυτής της μοναδικής ερμηνεύτριας, μέσα από τραγούδια που αποτελούν μέρος της ζωής πολλών. 

Στην ερμηνεία των τραγουδιών η νέα ερμηνεύτρια Ιωάννα Εμμανουήλ, με τη συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας εξαιρετικών μουσικών. Τα τραγούδια της θα αποδοθούν με σεβασμό στις πρωτότυπες εκτελέσεις ώστε να αποδώσουν το "άρωμα" της εποχής και το ύφος που το καθένα αντιπροσωπεύει.  

Την παρουσία και την προσωπικότητα της Βίκυς Μοσχολιού θα υπενθυμίσουν και έξι φορέματα της που θα εκτίθενται επί σκηνής, ευγενική παραχώρηση των θυγατέρων της, Ευαγγελίας και Ράνιας Δομάζου και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό τους αρχείο.    

Συντελεστές: Ιωάννα Εμμανουήλ (τραγούδι), Κώστας Φασουλάς (κείμενα, σχολιασμός), Γιώργος Κωνσταντινίδης (ενορχηστρώσεις, πιάνο), Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι, κιθάρα), Αντώνης Μυτακίδης (κιθάρα), Κώστας Αρσένης (κόντρα μπάσο) και Ανδρέας Νικόλης (ντραμς).
 
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

> Δες αναλυτικά τι παίζει στις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του 'α'.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Μουσικό πρόγραμμα με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη Μέδουσα

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή παρουσιάζονται στη Μέδουσα αγαπημένα τραγούδια και επιλογές από δημιουργούς που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/12/2025

Όλα όσα θα ακούσουμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων στον Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με ένα εκρηκτικό τριήμερο που υπόσχεται να απογειώσει τις γιορτές σας!

Τα πιο ενδιαφέροντα lives του Σαββατοκύριακου

Από τις ποικίλες και ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις της νυχτερινής Αθήνας κάποιες που μάλλον δεν θα τις προσπεράσεις εύκολα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Φοίβος Δεληβοριάς: Επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο κάθε Σάββατο από τις 24 Ιανουαρίου 2026 μαζί με τους Κωστή Χριστοδούλου και Σωτήρη Ντούβα.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε πίστες και μουσικές σκηνές

Καλοί οι κουραμπιέδες, ωραία και τα μελομακάρονα, όμως για πολλούς Έλληνες κάτι λείπει από τις γιορτές δίχως ρεβεγιόν στα μπουζούκια και στα παρεΐστικα στέκια της πόλης, που αλλάζουν τα προγράμματά τους ώστε ν' ανταποκριθούν στην εποχιακή ζήτηση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης 'δηλώνει παρών' στην Ακτή Πειραιώς

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, μαζί με τον Apon.

Στο 'Hotel Ερμού', για δέκατη χρονιά με την Άννα Βίσση

Η "απόλυτη Ελληνίδα σταρ" γιορτάζει 10 συνεχόμενα χρόνια στο στέκι της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.